Erdoğan: Türkiye'nin ekonomi konusunda ihtiyacı olan reformları en iyi biz biliyoruz
Bir de McKinsey tabii :)
Syg,
Printable View
Erdoğan: Türkiye'nin ekonomi konusunda ihtiyacı olan reformları en iyi biz biliyoruz
Bir de McKinsey tabii :)
Syg,
Erdoğan: Türkiye, kimseden para talep etmiyor
1.10.2018 15:01:07 erdoğan: Kurdaki yükselişin yol açtığı belirsizlik yavaş yavaş ortadan kalkıyor
Reis uzun baglayin bu faizi bulamazsiniz demeye getiriyor sanirim. :)
Syg,
Aylık orani düşük bulanlar HSBC 92 Gün ve üzerinde %29 Orana Devam ediyor.
Miktar Min 100 K MAX 1000 K.
Burganbank 100 K MİKTAR 32 Gün %27 Oran.
Erdoğan: Bankacılık sistemimizin manevra alanının daralmasından dolayı oluşan sıkışıklığın farkındayız.
Mevduatçılar ;kimseyi etkilemek istemem ama borsada çok güzel haraketler oluyor son 1 aydır ..
Ttkom bugun yüzde 5 yaptı ..
Riskli mi ? evet borsa çok riskli ama uzman tavsiyesi ile bir kısım paranız ile borsada yatırım yapın derim.Acemi iseniz bu yazdıklarımı unutun .
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lehman brothersın dükkan kapattığı bir yüzyılda Hsbc batsa çok şaşırmamak lazım.
Ama araştırmanız takdire şayan.Burda Maltadaki çiftlikbank tarzı bankalara nasıl para yatırırım diyenleride gördük .
Habc iyidir kolay kolay bişey olmaz şahsi fikrim tabi
Döviz konusunda buradan 3-4 sayfa önce yazan (ki 3,90 dan dolar satmış) birisinin duyguları vardı.
Genelllikle durum çaresiz olunduğunda, Çiller örneği gibi panik içinde yöneticilerin sözle yönlendirme (kandırma da denebilir) çabalarını hatırlayınca....
Libor + 2.5 lık yeni oranlar varken Aylık dönüşler için Gökten para mı akacakmış bu arada.
Meclis Lokantasında fiyatlar değişmemiş zamlara rağmen ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...8fed64efa8.png
153 k alternatif 32 gün 26.25
Günün analizi :
350.000.- TL 13:51 de 5,91 den USD aldık 59.221.- USD koyduk cebe, saat 16:19 da baktık kur 5,98 olmuş yeter çok kaldı dimi bozalım dedik 354.145.- TL olmuş. Güzel kazanç dimi mevduata koysaydık 15 günde bu kazancı alıyor olacaktık.
Dolar borsa ve faiz aynı anda düşüyor. Bul karayı al parayı en az biri yalandan düşüyor!
460.k hsbc 120 gun 29 dan.baglandi
Faiz faiz dediler mevduatçılar olarak üzgünüz. Bütün oranlar düştü :28:
Vallahi reisin hızına ümmet yetişemiyor. bugün yine ekonomik krizi rahibe bağlamış. 3 günde bir görüş değiştiriyor karar ver reis.
Bugünlerde Aktif hakkında yazan çizen yok. %28 bono almaya kalktığınızda, 18 ekim 2018 ( 17 günlük ) vadeli bono veriyormuş sanırım. Bu banka bile vadeyi düşürdüğüne göre faizler kesin düşecek demektir.
Bana bugün 500 küsür günlük verdi. Alsat yaptım denk geldi. Geçenlerde bana da kısa süreli verip duruyordu. Bugün de 3-4 deneme sonrasında tekrar uzun vadeden yenileyebildim.
Bu bonolara ellemeyi düşünmüyorum.
Bu arada alsat için tüyo vereyim.
Önce ufak bir miktar satıyorum onunla vadeye bakıyorum işime gelirse hepsini bozarak alıyorum.