Görende hisse uçmuş da millet bakakalmiş sanacak 1.30 bile olamadı henüz... 1.5 olsa kimse kalmayacak demekki...
Printable View
Görende hisse uçmuş da millet bakakalmiş sanacak 1.30 bile olamadı henüz... 1.5 olsa kimse kalmayacak demekki...
1260 dan yazdım geldi. 50ye 40a da yazdık hayırlısı
Trump'tan twit gelmediği sürece yükseleceğiz diye düşünmeye başlayanlar var.
Eninde sonunda döneceğiz ama nerden. Ben 100.500'leri bugün görüp yarına bir bahaneyle başlarız diyorum ama tabii Pala'nın ne yapacağı bilinmez.
Hedef'te ise karar noktasındayız. 1.29-1.19 arasında kalmaya devam etmek veya etmemek. Burada yönlendirici olmak istemem.
Herkese bol şanslar.
benim kanaatim 84 binden 100 bine gelen borsada
düzeltmeler gelsede hala yön yukarı diye düşünüyorum
yarın enflasyon verileri pıyasayı ivmelendirir baz etkisiyle
abd nın faiz indirmesi söylemleri gelişmekte olan
pıyasalar için çok olumlu olur
bizdeki faiz indirimleride borsanın yükselmesine neden olur
100 bin borsada böyle yorum yapmak akıl işi değil ama
benim kanaatim bu yönde ytd.
Ben verdim neredeyse tamamini. her zaman ki gibi verdiğim söz icin sembolik miktarda tutuyorum.
HİÇBİR ŞEY BİLMİYORUM, AMA HERGÜN YENI BİR ŞEY ÖGRENİYORUM.
Eğer kafamda ki senaryo gerçekleşirse 3 ay içinde en az yüzde 40 hedefliyorum. Gerçekleşmezse, fena dayiya eğlenceyiz. [emoji16]🤣[emoji847]
Bu rakamlarda çoğu satıyor 10 kademe yükselince yine çoğunu sattım diyor bu çoğunu satma hiç bitmiyor . Ben de öğreneceğim ustalardan borsayı...
Benim icin diyorsan en son aldığımın tamamını verdim yani. Artik aldım diyene kadar malım yok yani sattım yazamiyacagim. Ben gizli saklı yapmıyorum aslında aldiğimda aldım sattığımda sattım yazıyorum. Sadece 10k vardı onu verdim zaten malda yoktu maksat kendimi frenlemek icin aldım. Hani iddaa oynayanlar 1 liralık oynardı ya onun gibi.
yahu bizim prenses nerelerde acaba hiç ortalıklarda yok
akdan bugün alan senmisin yoksa sen isen çok gülerim :)
prenses patrondan fırça yiyordur milleti yeterince sattırmadı diye
yahu sen gerçekten hastasın kendi kurgulayıp yazdığın şeyleri ben yazmışım gibi yazıyorsun benim bilançonun çok iyi geleceğini gösteren birtane yazım yok benim yıl sonu hedefim 1.40 sen nasıl bişeysin kağıt yükseldikçe iyice sıyırıyorsun :)
hem sen 110 ları bekleeeeeeeeeeeeeeeeeeee hahahahaha
kımbilir kaç kışıyı korkutup sattırmışsındır .
Önce iyice oku, hazmet sonra cevap yaz. Kendi kurgularımı yazdım ve senin bilanço iyi gelecek diye bir şey yazdığını da iddia etmiyorum. Sadece ağa bu kadar malı boşa mı topladı gibi yazılarınla çok gidecek beklentisi yaratıyorsun dedim. Aynen 21/06/2019 da yazdığım gibi piyasa durumuna göre kağıdı ilk önce yükseltip sonra milletin eline verebileceğini söylemiştim. Nitekim 1,30 lara geldi kağıt. Kötü bilançoyla buradan milletin eline vereceği tahmininde bulundum. Tutar ya da tutmaz. İyi bilanço bekleyenler pozisyonunu koruyabilir. Herkesin kendi bileceği iş. Ama kötü beklenti yaratıp millete sattırdın gibi saçma iddian senin gibi komik. Piyasaya göre 1,30 lara yükseltip oradan milletin eline verebilirler demem 1,30 ları bekleyin anlamına gelir. 1,30 ları aşağıdaki fiyat olarak tanımlıyorsan kendin niye sattın diye sorarlar
Onlardan arıyorsak twetterda cooook var :)
"Eğer burda milletin ağzına bakıp işlem yapan varsa gitsin sahte iddaa tiyolari veren adamlar var onları dinlesinler daha fazla kazanabilir yada daha az kaybı olabilir." Maes
Ideas yine yüzde 10 larda, dereye yine suyu verdiler.
1.hedef 1.02 leri gördüğünde kuruşları bekleyenler döt oldu ben haklı çıktım
2. hedef 1.10 lardayken hedef yıl sonu hedef fıyatım 140 olur dedim
6 ayda kaldı 10 kademe ben al sat larla hedefimi zaten çoktan aştım
3. madem 130 lara gideceğini biliyordun neden 120 lerdeyken 110 u bekledin
4 bilançonun kötü geleceğini onlarca kez yazdık sağır sultan bile duydu.
5 .bana en çok hısseyi çok övuyorsun diyebilirsin onda da kötümü ettim
yazılarımdan etkilenenler sayemde para kazandı
6 sen niçin sattın dedin ben tamamını satmadım baya verdim dedim
aynı şey değil her yükseliş satış her düşüş alış fırsatı benim için
7 hısse 1.29 u görmüş bugün hala cav cav yapıyorsun
insan bıraz utanır yahuuuuu yukselişi bilen adama yazı yazmaya
ilk çeyrek karı 29 mılyon du
6 aylıkta ideas ın fıyatının düşmesi seykim in yukselmesinden dolayı
yanlış hesap yapmıyor isem 12 milyon cıvarı bır kar geleceği yönünde
daha iyi hesap yapan varsa da başım gözüm üstüne vesselam
Cok guzel bı kapanıs olmus. Kademeleri her iki tarafta da dolu. Satmasamıydık??
Dayı o son dakika Anadolu alımları senin mi?
Ne zaman gram altın almak istesem bist'teki para hesaba geçene kadar ons artıyor [emoji34][emoji34][emoji34].
Buralardayım. :whistling:
Trump öldümü onu öğrenmeye çalışıyorum. :kahkah:
Varmı Bı gelisme yamuk. Tramp olmus mu
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...bda0026584.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cc3b863e76.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Seylimden 9 milyon kar
İdeastan 6 milyon zarar
İlk üç aylıktan 5 milyon faiz geliri.. eder 8 milyon.. d*****n kuyruğunun kopacağı yer 35 milyonluk nakdi naptığı. Portföy yatırımı yapacağını duyurmuştu.. bana göre bişinçli olarak seçtiği kağıtlarda zarar yazdıracak ki seninle bu konusa da defalarca tartıştık. Sana göre haremağası becerikli namıktır, senin deyiminle kendi kendini kazıklamaz.. o zaman 8 milyon üstüne ciddi kar yazması lazım.. çok güveniyorsun ağaya.. ağayı daha iyi tanıdığına göre ve ağanın kendi kendini kazıklamayacağına göre iyi bir kar gelmesi lazım..
Gelelim 7. Maddene: oku dönüp tekrar oku diye boşa demiyorum. Kağıt 1,20 lerdeyken şunu dedim; piyasanın gidişatına göre ilk önce kağıdı yükselterek 1,30 lara çekerek milletin eline verecek. Sonra 6 aylıkta 5 milyon civarında bir kar ile kötümser hava oluşturup 1,10 lar seviyesine çekecek. Hatta 1,10 ile 1,15 arası alım için beklemedeyim diye yazdım. Tahminimin ilk kusmı piyasanında gazıyla tuttu. 2. Kısmı olan kötü bilanço ve 1,10 lar seviyelerine gelip gelmeyeceğini görürüz hep beraber.
Bu arada 12 milyon karı nasıl hesapladın bilmiyorum. 35 milyonluk nakit parayı hangi pırtföye yatırdığını düşünüyorsun. Becerikli namığın kendi kendini kazıklamayacağı iddiana göre ifade ettiğin kar düşük kalıyor.
Dediğin gibi ağanın portföyü çok iyi yönettiğini düşünen arkadaşlar varsa 6 aylıkta oldukça iyi bir kar gelmesi lazımki bu fiyatlar ucuz kalır. Sen de uçmadan yerine koy bence.
o zaman 1,10 dan alıcıyım 1 milyon lot
hans bey senin borsayla ilgili zerre kadar bilgin yok
ve hala ben sana laf anlatmaya çalışıyorum kendimede şaşıyorum
bedelli yaptı bedelliye katılan neredeyse olmadı .
% 90 bedelliyi patron aldı . geçen sene genelkurulda patronda 8.5 milyon lot vardı
sermayesi 32 milyon lottu 8.5 milyonunu çık 23. 5 milyon lot kalıyor
yan hesaplarla beraber 20 milyon lot geriye kalıyor buraya kadarını anlamışsındır
umarım
% 90 ını kendisi alan patron senin iddiana göre ideas almış olabilir dedin
bende buna binaen adam kendi kendinimi kazıklayacak dedim
konuyu başka mecralara sürükledin çarpıttın burası bıst yol geçen hanımı sandın
tek lot alsa satsa kap a haber yapılır mecbur varmı haber yooooook
ozaman bu kadar cahillik niye
3 aylık karın tamamen sıfırlanacağını yazmıştın eğer senin ifadenle
ideas almış olsaydı bırak karı zarar açıklaması lazım 6 aylıkta
şimdi 8 mılyon kar gelebilir diyorsun dönme dolap gibisin
7 tane soru yazdım sadece 1 tanesine cevap verdin
ona da her zamankı gibi saçma sapan aynı şeyleri yazarak cevap verdin
diğerleri işine gelmedi anlaşılan
110 ları beklıyordun en son yazında 110 1.15 beklıyorum diye yazdın
130 a gideceğini tahmın eden birisi 1.20 lerdeyken 1.10 u nasıl bekler
üçkuruş alttan almak için yapmadığın şaklabanlık kalmadı resmen
arkadaşlar bilanço kötü gelecek bu kesin bunu düşünerek bır mıktarını verdim ben
phııllıpkapıtal e dikkat etmekte fayda var vesselam
bıst 100 bınde tutanmak için savaşıyor resmen