Biz küçük yatırımcı da ciddi bir lot var anlaşılan,her fırsatta hissenin tepesine basıyor adiler.
Printable View
Biz küçük yatırımcı da ciddi bir lot var anlaşılan,her fırsatta hissenin tepesine basıyor adiler.
Biz burada ağladıkça Allah'sızlar mutlu olup kadeh tokusturuyor olmalı ki daha çok cokuyorlar hisseye.
Diyelimki öyle. Bu lotları almaları için fiyatı yukarı çekmeleri lazım. Bu fiyatlarda kim maliyet oluşturduki versin. Herkes temettü almasına rağmen zararda. En az 1.20 li rakamlara gelmesi lazımki ondan sonra belki istedikleri kağıdı belki alabilirler diye düşünüyorum.
Y. T. D
Hain ******** herifler. İşgyo almıyo ne alıyo bak ********
: 20.12.2017 tarihli özel durum açıklamamız.
05.11.2018 tarihinde Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. payları ile ilgili olarak 0,77-0,78 TL fiyat aralığından 1.000.000 adet alış işlemi Ortaklığımızca gerçekleştirilmiştir. Bu işlemle birlikte Türkiye Sınai Kalkınma Bankası A.Ş. sermayesindeki paylarımız 05.11.2018 tarihi itibariyle %41,28 seviyesine ulaşmıştır.
Yönetim kontrolüne sahip olduğumuz Trakya Yatırım Holding A.Ş., Milli Reasürans Türk A.Ş., Anadolu Anonim Türk Sigorta Şirketi ve Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.'nin şirkette sahip olduğu %9,48 oranındaki paylar da Ortaklığımızın kontrolü altındadır.
İşlem detaylarına ilişkin bilgilere aşağıda yer
by alçaklar da numara bitmez.her türlü kumarda masa kazanır.borsada büyük bir kumarhane. Bizde kumarhane de masadaki adamların insafına kalmış yatirimci.3 yıl takip ettim.1,17 den girdim.0.87 masa kazandı.%33 artacak zarar.cikacak.ustune %30 da enflasyon farkı.1,5 TL olacak zarar çıkacak.ayakta geçirmiş adamlar. Kumarhane de kumar oynasak bukadar olmazdı.amk. o.ç.ler
Moral bozmayalim.dolar 5,3 . kalırsa enflasyon da faizde aşağı gelir.gyo sektörüne talep artar.0.25 defter değeri ile ilk bu öküz gider.
İnşaatta enflasyon %30 .yeni bina yapan satilmasa bile değeri bukadar artmak zorunda ki zarar etmesin.yenide durum bu da eskiler zararına mı satılıyor.ben görmedim, boş duruyor ama kimse malını zararına vermiyor.maliyetler ortada.hani isgyo da 4 milyar yatırım amaçlı gayrimenkuller var.%30 değer artışı enflasyon oranında gelse 1.2 milyar eder. çok mu uçuk oldu? Yatırım tavsiyesi değildir kesinlikle.
arkadaşlar İT in olduğu yerde ot bitmez. iş yöneticileri ile anlaşmış ..alanda satanda kendi ..15 yerden al ver yapıyor. gün içinde bıkmışlardan veya dökülen 20-30 bin hisseyi alıyor.. onun için fiyatın çıkması mümkün değil. bu hissenin çıkması için iş yönetiminin dur demesi lazım..
Benim 45 yıllık ömründe gördüğüm arsa gayrimenkul enflasyon dan fazla degerleniyor. Ama bilanco da bu durum gizlenebiliyor. Sadece satış durumunda oda birine peşkeş çekilmiyor ise değerinden gidiyor.sanirim bu gizleme aşamasında.
Bu it oğlu it in hissesini 3 yıl taşıdım.adam yatırım yapıyordu.ayni Nasreddin hoca nın borç ödeme şekli gibi.tel örmüş, koyunların yünü tele takılıp toplayıp,ip yapıp çorap örüp satacakmis ya.aynen öyle yatırım yaptı.basit bir AVM inşaatı 6 yıl da bitti.daha bitmezdiya iki bedelli patlattı.adam yukardan sıkıp,alttan yalayan diye bir cimri tanımı varya aynen öyle.isimiz zor.
Tweeterda adamın biri yabancı alımlarının arttığını yazmış. Bu konuda bilgisi olan varmı?
Y. T. D
Sahi isbank a devlet el koyunca isgyo da devlet hissesi olacak ya
Bu hissede manipülasyon yapıldığına dair ciddi emareler var. Burdan açık çağrımdır bak manipülator bu hisseyle uğraşmaya devam eder, baskılamayı ve sağlıklı fiyat oluşumunu engellenmeye devam edersen bil ki kıçında patlayacak demedi deme sonra.
kurumsal yönetim ilkelerine uymadığı için saha kurumsal yönetim ve kredi derecelendirme şirketi sınıfta bırakmış.sözleşme yenilememiş. bunlarda o.ç. demiş.:ok:
Çok hareket alanı kalmadı biraz daha sabredin..y.t.d.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kural hep aynı.once hisseye çök, düşür,sonra felç etti.yildir bıktır sattır,topla
7 kasım kap duyuruları ne anlama geliyor? Bu herifler neler karıştırıyor? Bunlar laz müteahhit firması mı oldu hayvan oğlu ********ler. Zaten manipülasyon var hissede, bir de bu eşekler
Manipülasyon konusunda çok ciddiyiz. Boşa sıkmıyoruz. Takipçi olun. Az kaldı.
Manipülasyon spk'ya şikayet ediliyor. Bilginize
saç baş yoldurdu bu senet
hayatta yediğim en büyük kazık....
84-85 bandını kırmıyor yukarıda gitmiyor sıkışıklık git gide artıyor..birinden mal mı bekliyor?Zamekci çok mu aldın bu hisseden? [emoji846]
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın ÖZCAN BOZKURT,
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 24.10.2018 tarihinde yapmış olduğunuz 1802066038 sayılı başvurunuz 14.11.2018 tarihinde SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANLIĞI tarafından cevaplanmıştır:
Sayın ÖZCAN BOZKURT
İlgi: 13.11.2018 Tarihli Başvurunuz
ISGYO pay piyasasına ilişkin ilgide kayıtlı başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
SPK CEVABI-Cimere gönderdiği cevap
Sayın ÖZCAN BOZKURT
İlgi: 13.11.2018 Tarihli Başvurunuz
ISGYO pay piyasasına ilişkin ilgide kayıtlı başvurunuz Kurulumuz tarafından kayda alınmıştır. Kurulumuza ulaşan ihbar ve şikâyetler, sermaye piyasalarında gerçekleştirilen işlemler ve sermaye piyasası araçlarına ilişkin gelişmeler, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun 88 inci maddesi çerçevesinde değerlendirilerek gerekli görülen hallerde Kurulumuz tarafından ayrıntılı inceleme yapılmaktadır. Yapılan incelemeler sonucunda mevzuata aykırı bir durum tespit edilmesi halinde incelemelerin kamuyu ilgilendiren sonuçları Kurulumuz Bültenleri aracılığıyla kamuya duyurulmaktadır.
Bilgi edinilmesi rica olunur.
-----------------------------------------------------------------
Başvuru Sahibi: ÖZCAN BOZKURT 1802066038
Başvuru Tipi: Görüş, öneri ve şikayet
Başvuru Tarihi: 13.11.2018 12:00:00
Başvuru Konusu: Piyasa dolandırıcılığı ve bilgi suistimali hakkında
İyi yapmışsın Battalgazi..Teşekkürler..
0,7'li rakamlara bi hareket kaldı. Yakında olağanüstü işler görebiliriz