Rxpu cevabını vermiş bana gerek kalmadı.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
MB nin ters swaplarinin guncel rakami var mi acep
https://i.hizliresim.com/6D5mpW.png
eahhh
isteyen istediği kadar dolar alabilir bu fiyattan..
uçan kaçan bişi HENÜZ yok..
öğleden sonra bi daha bakarız..
Su human in dolarlari mi
Onlari bir sarin getirin bakalim :kahkah:
S400 bu gunlerde geliyor,rte mb baskanini gorevden aliyor,dolar atak yapamiyor,boyle ortamda yapamiyorsa ne zaman yapacakki
Y.t.degildir.
Alıntı:
The next few pages are pure copy and paste from the Kadıoğlu article. Take a look yourself – after a while I got bored screenshoting.
The Governor apparently did not get bored of copying and pasting.
Alıntı:
The three articles were as follows: Mishkin (2000), “Inflation Targeting in Emerging Market Countries”, Kadıoğlu et al (2000), “Inflation Targeting in Developing Countries” and Altınkemer (2001), “How Did They Manage the Floating Crisis?”..
Rezillik bitmiyor.Alıntı:
Now we get the most egregious nabbing. Altınkemer, at the time also an employee at the Central Bank, IS NOT EVEN MENTIONED IN THE BIBLIOGRAPHY.
Very harsh. It would be incredible if she is still at the Bank but I don’t think she is. Let me know if you can track down her CV.
Türkiye de yetişmiş birini bir ülkeye yerleştirin yaşayamaz. Yoksunluk krizine girer.
Bugun dolarin cok daha sert tepki vermesi gerekirdi. Madem bunlar dolari bu kadar iyi kontrol edebiliyordu gecen yaz neredeydiler
Son dakika! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bir gazetecinin S-400'lerin teslimatına ilişkin sorduğu soruya, "Bizi şu tarih diye zorlamazsanız iyi olur. Çalışmalar devam ediyor." dedi. Erdoğan ayrıca S-400'lerin uçakla getirileceğini açıkladı.
Daha bunun kurulumu var..
A.Yeşilada ya göre sonbaharı bulur tam operasyonel olması diyoooo..
Tarih sormayın demesi ilginç ama..Bizi zorlamayın demesi de komedi..
Sonrasında da stadart ne diyeceğini bilemeyen insan cevabı vermiş..eee uçakla geliyo ama..
aklıma cem yılmaz geldi yaa..
ıhh ahh ıhhh
ben ayvalıkdaki o yazlığı satacam..:)
5 puan indirim bile olsa şu an kura etkisi olacağını sanmıyorum. Belki 6 seviyesine çeker.
Doların değil 6,5 , 6 ' yı dahi geçmesi hayal bundan sonra. Bugünkü durum bunu gösterdi. 25 Temmuz ' da MB ' nın PPK toplantısı ve 31 Temmuz ' da FED ' in toplantısı var. Böyle bir beklenti içinde olan piyasalar doların 6 ve üstünü görmesine izin vermez. İktidarın niyeti açık ve net . Faizi indirimi . Bundan sonra da önemli ve belirgin ekonomik ve siyasi olumsuzluk dışında dolar kuru 6 ' yı kolay kolay geçmez.
Doların değil 6,5 , 6 ' yı dahi geçmesi hayal bundan sonra. Bugünkü durum bunu gösterdi. 25 Temmuz ' da MB ' nın PPK toplantısı ve 31 Temmuz ' da FED ' in toplantısı var. Böyle bir beklenti içinde olan piyasalar doların 6 ve üstünü görmesine izin vermez. İktidarın niyeti açık ve net . Faizi indirimi . Bundan sonra da önemli ve belirgin ekonomik ve siyasi olumsuzluk dışında dolar kuru 6 ' yı kolay kolay geçmez . Buna da MB ' nın dolar kuru üzerinde yapmış olduğu baskıyı da unutmamak gerek ![/QUOTE]
Anket Sonuçlarını Gör: TCMB Faiz Kararı Ne Olur?
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=36549
Bizde bu sebeple 500bps 500bps diyoruz.
Faizde başında 1'li rakamları görülmeli.
Bu dolardan da bir halt olmaz.
72'yi taban yapabilse bari.
sığ piyasalar hariç,
belirli kademeleri aşamadığı müddetçe kuvvetlenemiyor.
300bp bir puan indirimi ile dirençleri geçtiğinde daha iyi görürüz kaç seviyelere geldiğini.
https://i.hizliresim.com/Rgo1No.png
çizgileri aşması şart güçlenebilmesi için.
Dolar yatırımcısının en çok korkması gereken yükselişler bir anda %15-%20 li yükselişler olmalı o yüzden emin adımlarla yükselen dolar her zaman yatırımcı için güzel olandır. Diğer türlü bir anda yükselen dolar aynı hızda düşüyor... Örnek geçen yılki bir anda 7,25 e yükselmesi gibi... Ne oldu o gün bugündür beli doğrulmadı. O dönem bilen bilir neredeyse fulle yakın dolarda olmama rağmen hiç hoşuma gitmeyen bir yükselişti...
Eğer dolar yatırımcısıysanız emin adımlarla yükselen doları tercih etmelisiniz.
Ne demiş atalarımız: "Hızlı koşan atın b.ku seyrek düşer.."
Bilgi bilgidir..
Kurulumu en az 3 ay sürecek bişi imiş demek..
Kurulacak mı onu anlama şansımız da sıfır..
REİS kurduk demişse kurmuşuzdur..Meselaaaa..
O açıdan şey ettim..
Yoksa dolar tahminlerini bende pek iplemiyorum..
Mert de seçim iptal dedi..
Dediği çıktı
Doların fiyatını vade ile bilene ben pek rastlamadım zaten
IIF'den Robin Brooks şöyle demiş: "Türkiye için zorluk, düşük faiz oranları ve kredi genişlemesi yoluyla yüksek büyümenin istikrarlı bir Lira ile uyumsuz olabileceğidir, çünkü güçlü büyüme cari açığı genişletir ve daha fazla dış finansman gerektirir. Küresel sermaye piyasaları, büyük cari açık ile büyümeyi finanse etmek istemiyor."
https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...99416856535050
https://twitter.com/RobinBrooksIIF/s...47493947994113
Küresel finansın Politbüro'sunun dediğini tercüme edersek, şöyle oluyor: "Borçlanma kapasitenizin sınırına geldiniz. Bundan sonra büyüme yok, sürekli borç ödeyeceksiniz!"
Böylece Yeni Osmanlı olduğumuz resmen onaylandı! Osmanlı'nın yıkılışı kıssasından hangi hisseyi almışız, merak ediyorum?
Şöyle söyleyeyim Sn. gund.
Dolar tahmini yapan adam zaten ne ekonomisttir ne iktisatçı.
Birçok dinamik var.
Kimse ne olacağını tam olarak kestiremez.
Bir atarsın dersin 5.40'lar görülecek tutar.
Bir daha atarsın 7'ler görülecek tutmaz ııı mııı konuşursun.
Yok efendim hükümet müdahale ediyormuş da swapmış da o imiş de bu imiş de.
Yeşilada madem 5.40'ı tahmin ettin bunda da bütün olasılıkları göz önünde bulundurup tahmin yapacaksın.
O yüzden haz etmiyorum hepsi prim peşinde videom o kadar izlensin de para kaldırayım tutumundalar.
Piyasalarımız da çalkantılı olunca gırla türedi bu adamlardan.
S400 hususunda, her gün ayrı bir açıklama...
Füzeler diklenince inanırım artık geldiklerine :one:
25 Temmuz ' da faiz indirimi oldu diyelim. 20-30 krş sert yükseliş olsa bile bunu devamı gelmez ve MB ' nın baskısı olduğu sürece yükseliş sınırlı olacaktır. Bugün olduğu gibi. Seçim sonrası yok dolar uçacak , kaçacak , 7-8 TL olacak furyası ediyordu . Ne oldu ?