2.19a isteyen herkese al kardeşim karını istiyorsan veriim diyor rahatça.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
2.19a isteyen herkese al kardeşim karını istiyorsan veriim diyor rahatça.
İşlem adeti okay, 2,15 gecildi.
Hareket başladı,
Dirençler
1. 2,24
2. 2,37
YTD
Işlem hacmi bayağı yüksek.tavan kapatır mısın lütfen.
VOG-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.24 ü geçerse 2,31 Tavan, yeterki 2,24 ü kırsın, 230milyon işlem A. ile kırması zor değil.
YTD
bankacilık faaliyetine ne zamam başlıyor
Senelerdir DOHOL u takip ederim, hiç bu kadar İşlem Hacim i görmedim.
350milyon Lot günlük.
filmin henüz başındayız her bakımdan harika bir şirket ve bunca yılın acısını çıkartması lazım
Kağıt tarihinde gördüğü en yüksek işlem hacminin 2 katından fazlasını bugün yapmış, yüzde 4 artmış ve buralar bu kadar tenha.Demek ki hala küçük yatırımcı kağıda uzak ,yakında buraları şenlenir,bekleyelim bakalım, dohol dışında adam gibi ucuz ve güvenilir kağıt ben borsada göremiyorum nasılsa bunu da yakında keşfederler.
Dünkü takaslarda diğer alıcıların çoğu ky olabilir. Düşüş olursa buraya ağlamaya gelirler. Bekleriz.
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün bizim borsa kıpkırmızı iken dohol bir ara yüzde 7 yukarda idi sonra yüzde 4 küsür yukarda kapadı.Böyle günlerde ky kağıda girmez aksine çıkar.Ben küçük yatırımcı dün daha çok satış ağırlıklıdır diye düşünüyorum.Takas işini boşverin benim bile 5 aracı kurumdan işlem yapma hakkım var takasdan bir şey anlaşılmaz.
Her zamanki sinsi TERA;
Çaktırmadan aradan aradan 500-500 geçiriyor yine tahtaya.
2 günde sattığı mal ortada.
380milyon Lottan bahsediyoruz, ky alsa alsa 50-80milyon 300milyon u kim aldı yada takas etti?
Ama halen alıcılı 2,24 geçilmeli ve 2,28 izlenmeli.
Ilk destek 2,17
YTD
Tera 500 500 satacak birileride 500 500 karşılayacak öyle mi.Bu işlemlerin fiktif dostlar alışverişte görsün işlemleri olduğunu bilmeyen arkadaşların borsada işlem yapma kararlarını gözden geçirmelerini tavsiye ederim.Bu zamanda kimse ne öyle mal satabilir ne de kimse o satışları karşılar.
Ben gavurların alımlarına baktım yüzde 42 olmuşlar çaktırmadan alıyorlar gibi.Gerçi bu gavurlar bıyıklı mı değil mi o da meçhul ya neyse.Belki emmi bıyık bırakmıştır belli mi olur epeydir yüzünü gören yok.
gsdho bile doğan dan %40 daha ucuzdu bu ********lere kimse bulaşmıyor
Kaç kapadı arkadaşlar
Merak etme 1.75ten almak istersen alırsın. Yarın olmasa da emmim 15 gün sonra verir o fiyattan. Yeterki sabret :)
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yön yukarı dinlene dinlene gidecek yolun başındayız henüz öyle çok hikayesi varki roman olur
İnvestingte kağıdı çok kötülüyorlar,bir emek bir çaba var,böyle kağıtları severim,hiç şaşmaz investingte belli tipler sabah akşam kağıdı yerin dibine batırmaya çalışırlarsa o kağıtda hazırlık vardır.Demek doholde bir hazırlık var.Yoksa hem yatırımcı olacaksın hem de kağıdın düşmesinden korkmayıp habire kağıt aleyhinde yazacaksın akıl işi mi.Hani uzun süreli yatırımcısındır arada sitem hakkın olur,gerçi o kadar kızdığın kağıtda hala neden durursun o ayrı konu da ,bunlar öyle değil, öyle bir hırsla kağıda küfrediyorlar ki sanki dohol batmış,bunların para uçmuş gitmiş:)))))))))
Bunlardan biri dohol dediğin neki üç masa bir sandalye,üç kişi çalışıyordur holdingte diye yazmış.Dakikalarca güldüm zavallıya.
doğan holdingiin bodrumdaki tüm otelleri Hilton yönetimine geçmiş başka şirket olsa birkaç tavan yapardı doğan holdingin büyüklüğünün yanında bunlar küçük kaldığı için etkilemiyor bile
Hilton, Doğan Holding’in değil, otel ve tatil köyleri ise holding’in bağlı ortaklığının.
Otel yönetimlerinin, Hilton yönetimine geçebilmesi için, Aile tarafından satın alınmış olması gerekir.
Bana haber vermeden, neyi nereye alıyo:))
Gerçi haber vererek de Trump Avm’yi iyi itelemişlerdi ya neyse !.
Al-sat tut değildir.
Şimdi yatırımcı algısı önemli.
45 kuruşa düştüğünde batırırlar mı korkusunun yaşandığı günlerde satıp çıkmadan beklemek zordur ama yine de beklersin, çünkü zarardasın ve içindeki borsa kafası satma-bekle der ve zarardayken 2000 tepesinde aldığı kağıtları yıllarca bekleyenleri gördü bu gözler.
Sonuç olarak zararda beklenir.
Şimdi 30 haziran tarihi işlem hacmi-aylık kapanışı ve büyük kırılım sonrası tl bazında herkes karda.
Yatırımcının asıl sınavı şimdi başlıyor.
Karda beklemek.
Çünkü herkes karda artık.
Her türlü algıya, forumlara, sosyal medya yorumlarına kuşak tıkayıp gercek sabırla bekleme zamanı.
Zararda beklemek sabır değil çünkü.
Öbür tahtalar gidiyor. Bu bekletti. Süründürüyor. Bezdiriyor demeyelim..
Tahta gecen cuma ve salı en yüksek tl. fiyatlardan kapanışlarını yaptı ve tl olarak herkes karda.
Zaman bekleyip görme zamanı satmadan.
İlave alım artık her yerden yapılabilir.
Neler olacak görelim.
Halen yüksek alıcı duruyor 2,24 kırılmadan birşey olmaz. 2,24 tasdik edilmesi ise için 2,28.
YTD
Gözümüz Aydın diyebiliriz,
Aydın demeşken Aydın Doğan diyelim namıdeğer Emmi.
Evet 2,24 şuanlık için ilk destek.
Çok güzel ilerliyor, herkes için hayırlı olur inşallah.
uzun soluklu bir yükseliş olacak 20-30 yılın birikimi sayısız hikayesi var