tekonun durumu kötü. davalık durumları var. umarım osman kurtarır paçayı.
Printable View
tekonun durumu kötü. davalık durumları var. umarım osman kurtarır paçayı.
İlk haber baz alınacak matriksi olan bir arkadaş grafiği aylık yapıp ocak ayına tıklasa aort fiyat öağrı fiyatı ama bir arkdaş bulamadık bunu yapacak yapan çıkarsa çağrı fiyatını öğrenecez.mardinin yazısı aşağıda bizimde 31 aralık 29 ocak tarihler arası olacak.yani ocak ayı aylık grafiğin aortu çağrı fiyatı matriksi olan arkadaşlar bekliyoruz.
önceki otuz günlük dönem içinde (13.11.2019-12.12.2019 dönemi) Borsa'da oluşan düzeltilmiş ağırlıklı ortalama fiyatların aritmetik ortalaması
Abi ilgilendirmiyor oaylaştım kaçırdın herhalde yeni kanunun 39 maddesi bu kanun yayın tarihinde yürürlüğe girer diyo bizi ilgilendirmiyo yani.genel kurula kadar hisse alan yukardaki fiyatlardan ayrılma hakkını kullanır soru kalmasın kafanızda kesin bu şekilde.yeni kanunu paylaştım önceki sayfada madde 39.
Bundan sonra GERCEKLECEK olan birleşmelerde derler olur biter kanun bağlar. Ya da demezler yine bağlatırlar.
Artık 6.32 falan da hikaye. Bizim en aleyhimize olan değerleme 6.32 . İNA yok , piyasaya çarpanı yok .
Adil fiyat denen zamazingo mutlaka çok çok üstünde çıkacak.
Demekki neymiş, yönetiminde iş bankası, CHP temsilcileri , munzam sandık temsilcileri olan bir kuruma karşı hükümetten medet umuyoruz. Bu adamlara sor sabaha kadar sana demokrasi, hak ,adalet , hukuk anlatsın.
Ayrılma hakkı, açıklamadan öncesini bağlar ne saçmalıktır arkadaş. Elinde onay yok , değer yok.
Kimse o fiyattan hissesini satmazken çek o halde hisseyi 4 liraya herkes versin 6 liradan . Hiç hisse toplayacağım diye uğraşma.
Allah belanızı versin .
Ben açıklamanın yapıldığı tarihe bakarım gerisi beni ilgilendirmez...Şu anda panik havası var ortalık durulunca fiyatları göreceğiz...
Diğer iştirak sayfalarında okuyorum. Adam birleşmenin soda için kötü olduğunu ama şişe için iyi olduğunu söyleyip kendisini rahat hissettiğini yazıyor.
Biz bu kadarız işte. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Ben kazançlı çıkıyorsam diğerlerinin kötü hali beni ilgilendirmez.
Klasik Nazi dönemi Yahudi sözlerini anlatmayım hepiniz bilirsiniz.
O sırt döndüğün adalet birgün sana da lazım oldugunda biz de orada ol (ma )acagız merak etme .
Kendi bir yerleri tutuşunca çıkıp açıklama yapmayı biliyorlar ama şu hisseler için hiçbir açıklama yok .
666 piyasa en doğru fiyatlamayı yapar diyordu . O halde bu birleşme denen şey b. ktan bir şey. Cimentolara ikiye katlarken bunlar yerlerde sürünüyor.
Sayın dimitris tam aksi ben sodada kendimi rahat hissediyorum değerlemede güzel şeyler olacağını düşünüyorum.ayrıca olaki birleşme iptal olur o zaman külcüyü kim tutar 31 ocağın tam tersi bir fiyatlama olur.
Kanunnda baz alinan nedir?
1. Ilk haber
2. Degerleme Raporu
3. Birlesme tarihi
Yani ilki ise eski kanun, ama 2 ve 3.su ise bu yeni kanuna gore oluyor. Bilmedigimden soruyorum.
Herifler 20 senede bir birlesme yapiyor, oteki heriflerin de bugun aklina gelmis bunu kurcalamak.
2014 yılında Adil deger hesaplaması yapıldı
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20141112-7.htm
Kurula yapılmış mevcut başvurular
GEÇİCİ MADDE 2 – (1) Kurula ortaklıktan çıkarma hakkının kullanılabilmesine yönelik olarak yapılmış başvuruların sonuçlandırılmasında, hakim ortağa ortaklıktan çıkarma hakkını kullanıp kullanmak istemediğini yeniden değerlendirebilmesi için bu Tebliğin yayımı tarihinden itibaren bir aylık süre tanınır. Bu sürede satma hakkı kullanılamaz. Hakim ortağın ortaklıktan çıkarma hakkını kullanmaktan vazgeçtiğini kamuya açıklaması durumunda satma hakkının kullanılmasına başlanılması için hakim ortağın ek pay alması gerekir. Hakim ortağın ortaklıktan çıkarma hakkını kullanmak istediğini kamuya açıklaması durumunda ise, satma hakkının kullanımına ilişkin hak düşürücü süre kamuya yapılan söz konusu açıklama tarihi itibariyle başlar. Hakların kullanım bedelinin hesaplanmasında başlangıç tarihi olarak ise hakim ortağın ortaklıktan çıkarma hakkının kullanımına ilişkin kamuya yaptığı ilk açıklama tarihi esas alınır.
Yürürlük
MADDE 11 – (1) Bu Tebliğ yayımı tarihinde yürürlüğe girer.
Şuan zaten kurula yapılmış başvuru yok Şişecam bu konuda yeni kanuna göre yeni teblige göre birleşmeye devam veya devam etmeme kararı alacak.
Kanımca eger Şişecam devam kararı alırsa birleşme için karar aldıgı tarih ayrılma hakkı kullanımı için geçerli olacaktır ...
Sagolasin elfidaa.
ha gayret.
Şimdi bu çıkan doların bize faydası olacak mı Soda olarak ?
Alan satanları alaydık bir.
https://i.resimyukle.xyz/NPQ9yQ.jpg
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.resimyukle.xyz/zBNR06.jpg
Hep yazıyorum yine yazacam o amerikadaki yokmu o şirket.çok deperli.ytd
Birgün yalandan da olsa insanları şaşırt ve 4 - 5 kademe yukarıdan kapat be, hep mi aynı hikaye olur.
Yıllardan geçen yıl, aylardan bu ay, günlerden bu gün. Siz ne ayaksiniz arkadaş.
https://i.resimyukle.xyz/HOLx9y.jpg
İki yabancı kurumun bir yıllık satışının geri kalanı nerede sizce......
Ekrana sığdığı kadarı ile göründüğü gibi 3 milyon birinde, 5 milyon berikinde, o şekil dağılmış durumda. Önceden yabancı alıyorsa al, satıyorsa kaç mottosu hakimdi, son donemdd bunun değiştiğini görmeye başladık ama bilemiyoruz tabi. Ya eski düzen devam edecek, yada yeni nesil düzen gelecek, sonuçta bir düzen hep olacak.
yeni kanuna göre adil fiyat uygulamasına gecildi ...artık ayrılma hakkında pd/dd oranı spk açısından belirleyici kriter...piyasada dolasan ayrılma hakkı fiyatları revize edilecektir...buna göre sişe cam cari fiyatlara göre en ucuzu...bunu bir haftalık calışmamın neticesinde söylüyorum...
Sodanin varliklarini bir güncellesinler pd dd degerine tekrar bakariz. Misal 100 liralik varlik 10 lira deger ile bilancoda ozellikle tasinmaz varliklarda bu böyle..SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yabancı tabi iyi ama yerli daha fazla kar yapıyor. burdan topluyor yabancı sattikca. yakında yabancı gelince onların kucağına bırakacaklar. bunu kozaa da çok net yaşadım. yerli 5.80 maliyetle topladı yabancı tonla satarken hatta yabancının mali 25 milyon lota düşmüştü yüzde 20 gibi. şimdi ne oldu yerli birakti yabancının kucağına. bu takaslara fazla güvenilir değil ne ayak oyunu döndüğü belirsiz
Cok haklisiniz. Is grubu iyidir dedik ama tum soda yatirimcisini uzgun etmeyi nasilda basardilar!
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İber Erol
Batak cimentolara verilen ayrilma fiyatiyla mesela 2 milyar yillik kari olan sisenin ayrilma fiyati eger adil fiyat uygulanacaksa herhalde coook farkli olmalidir....kendisini 6 yilda amorti eden bir sirkete ortaksam bana ayrilma fiyati olarak 15 yilda amorti fiyati vermeli...sise 2 milyar kara gore 15 yil amorti suresi olan bugunku fiyati 5 iken 12.5 fiyat verirse dusunurum degilse ayrilmaaaam
Yeni· Cevap
Çimentoya batık diyen bu zat şişeyede el konacak dedi esgeçmeyelim,
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ama bu cevapta kaynak yokki. Google emmiye '' adil fiyat SPK'' yazınca 1 dakika içinde farklı bir şeyler öğrenebiliyorsunuz. 1 hafta uğraşmak bir şey ifade etmiyormuş demekki. Kendi adınıza kendi fikrinizi yazabilirsiniz ama SPK 'a adına kesin ifade kullanamazsınız.