Kokmasin dikkat edinde 😀
Burak umarim dedigin olur...
Ustadim ates bizi cagiriyor 😀
Sorun degil momentum guzel zararini tolere ediyor...syg
Printable View
Suan 118.500 de
Kirarsa
118600 u gorur😀😀😀😀
Viop 146675 yi takip ediniz
Kirarsa arti 1 e gider...
Hadi bakalım
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8137885d27.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ünlü yatırımcı soros 120 binden fon alım yapıyor :kahkah:
Emmi bugun ilk izleme komitesine ciktim umarim 4.de biterde savunmaya gecerim😀
Eib ciler
Hisseleriniz kotu gidiyor haberiniz var mi🤔🤔
Merhaba fon yatırımcısı arkadaşlar. Öncelikle hepinize teşekkür ederim BIST i yükselttiğiniz için:)
Normalde portfoyün %67 si hisselerde ama finansbank select müşterisi olmak için 20k GPG yatırımı yaptım ve bu vesileyle bu forumla tanıştım. Borsadaki yükselişin sebebini merak ederken fonların büyüklüklerine bakınca borsamızı fonların yani sizin yükselttiğini farkettim. Mevduat faizleri düşünce insanlar fonlara akın etti ve fonların portfoyünde az veya çok hisse yatırımı olduğu için BİST fişekledi.
GPGnin 20 günlük performansı pek iç acıcı değil o nedenle pazartesi bir miktar daha ekleyerek GMAya geçmeyi düşünüyorum. Bu fon hakkında geçmiş tecrübesi olan var mıdır?
Viopta 146675 e alarmimi kurdum
Puromu yaktim...
10 Ocak Cuma 14:33 TCMB OCAK BEKLENTİ ANKETİ: 2020 BÜYÜME BEKLENTİSİ %3,4; ÖNCEKİ %3,2
10 Ocak Cuma 14:33 TCMB OCAK BEKLENTİ ANKETİ: YIL SONU DOLAR KURU BEKLENTİSİ 6,4079
10 Ocak Cuma 14:33 TCMB OCAK BEKLENTİ ANKETİ: 12 AY SONRASI TÜFE BEKLENTİSİ %9,54; ÖNCEKİ %10,07
10 Ocak Cuma 14:32 TCMB OCAK BEKLENTİ ANKETİ: YIL SONU TÜFE BEKLENTİSİ %10,01
Başladımı uçuş.
Sent from my iPhone using Tapatalk
bir sebebide o TCD'nin heyecanı yeter sabah kalktığımda tefas'a bakıp acaba kaç olmuş diye bakmak hemen :)
diğer fonlar biraz kendini belli ediyor seans kapandıktan sonra TCD ise seçim heyecanı gibi :) sandıktan ne çıkacak belli değil :evil:
neyse bakalım hayırlısı..
Dolar gevsiyor
Viop direnci Kiracak
Bist rallide
Eib bu notr ve ekside olan 2 hissesini
Niye degistirmez bilen varmi
Galiba eibi defansif yapan bu iki hisse
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.