Bu yetmez. Ihlasa Kumarhane acma ruhsatida verilmelidir ki isini daha bereketli ve huzurlu yapsin.
Holdingin yonetim kurulu baskanliginada Jet Fadili istiyoruz.
Printable View
Bu yetmez. Ihlasa Kumarhane acma ruhsatida verilmelidir ki isini daha bereketli ve huzurlu yapsin.
Holdingin yonetim kurulu baskanliginada Jet Fadili istiyoruz.
bedelli yapacağız diye hedef olur mu
zaten sorgu sual yok
bedelli istiyoruz al
bist elli istiyoruz al
hani yatırım yapacaktın nerde?
dur paraları bi toplayalım düşünürüz
bist elli açığa satış hakkı verecek açığa satış düşerken kazanılan bir işlem
hissenin kontrol sahibi aşağı yukarı her hareketinde kazanacak ky labirentteki kör fare
peynir de müca itte labirentte mücaitte
Bıst 50 ye girdik mi? Girdik.
Peki ıhlas holding ılk 50 ye girerken hangi şirketleri-holdinglerin çıkmasını sağladı.
1-anadolu grubu holding
2-akçansa
3-aksigorta
4-alcatel
5-aygaz
6-bizim
7-enka
8-iskenderun demir çelik
9-logo
10-ozkgy
11pınar süt
yıllardır beklenen; ihlas 1 i gececek efsanesi üzerine holding kurmak
ne iş yapar? ara sıra 1 i geçebilir ve geçerse bedelli yapar
Peki bıst 50 hissesi olan ıhlas holding,
iştiraki ıhlgm de dahil olmak üzere ayrıca 50 şirketi de saf dışı bıraktı mı? Bıraktı.
Bu mükemmel bir performans değil midir?
Cari dönemde diğer olarak raporlanan 198.767.895 TL lik satış gelirlerinin ;
117.448.910 TL si sağlık (hastane vb) faaliyetlerinden,
37.138.198 TL si eğitim faaliyetlerinden,
26.377.516 TL si turizm ve otelcilik faaliyetlerinden,
4.359.572 TL si yemek (catering) faaliyetlerinden,
12.240.416 TL lojistik faaliyetlerinden,
674.545 TL si bilişim faaliyetlerinden,
kalan 528.738 TL si de diğer faaliyetlerden kaynaklanmaktadır.
Bilançodan alıntıdır.
Hus efendi gördün mü?
Ne üretildiğini?
Üretmesine birşeyler üretiyor Merkürüm. Sorun bunları birileri şirketten birşekilde hortumluyor. Yani bu kadar gelir nereye gidiyor. Genel Yönetim Giderleri adı altında sahte fatura vb. işlemlerle para başka yerlere kaydırılıyor ve sonuç hep zarar açıklamak oluyor.
saatlikte 96 yı geçemeyen ihlas belliydi aşagı verecegi 92 destek olacak mı
Peki neden zarar açıklıyor, çünkü holdinging gerçek sahipleri %85 halka açıklık oranı ile sen, ben gibi ky.ler. %10 hatta %5 gibi orana sahip müco ve avaneleri şirketi yönetiyor ve bu kar bilançoya yansımış olsa alacakları pay da % 5-10 arası. Oysa yönetim nasıl olsa kendi ellerinde olduğu için karı istediği yere rahatlıkla aktarıyorlar ve bu da yetmezmiş gibi bedelli ile hala gözleri küçük yatırımcının cebinde. Allah bunları ıslah etsin.
91 e düşürde alak gapçik ağızĺı
SM-A715F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu kadar gereksiz ve boş konuşmanın kerhane kadınları arasında dahi olduğunu sanmıyorum.
Bilerek veya bilmeyerek bu lanet hisseye bulaşmış ve mağdur olmuş yatırımcıları rencide etmekten, psikolojilerini bozmaktan başka bir işe yaramayan goy goy arenasına dönüşmüş burası.
Mastu.....yon yapanlar burda.
Tecavüzden kaçamayıp zevk almaya çalışanlar burda.
İktidarsızlar burda.
Ruh hastaları burda
İpsizler sapsızlar burada.
Ne tip ararsan var.
Benim tahammülüm buraya kadarmış.
Forum yöneticilerine tavsiyem bu forumu en kısa sürede dönüşmüş haline uygun hale getirmeleridir. Dha çok para kazanırlar.
eksen kayıyor en güzide en hoş forum sayfasında olduğumuzu bilelim lütfen, hisse düşer çıkar yapacak birşey yok
O sirenim kaç gündür nerelerdeydin. İhlasın hareketlerine banane yaaaa, Allah Allah der gibiydin.:kahkah:
Karhane daha faydalı ve kazanç artırır gibi geliyor bana çünkü şahıslar sektörün içinden geliyor ama mücovid19 kolonya fiyatlarını %400 artırdığı için gelirlerde azalma olacağı kaçınılmazdır yinede patrona Halil paşa,sevicileri ve yaverleri bu işleri çok daha iyi bilir belki peçetelerde kısıtlamaya giderlerse karlılık oranlarını yukarı çekebilirler..:yes:Ytd..
:kahkah:oksijenim kim düşürüyor bu hisseyi yahu? baksana hemen birkaç kademe alttan almak isteyenler var :notr:
neyse izleyelim görelim.. naptın yüklendin mi ihlasa umutlumusun değilmisin onu de hele gelecekten ?
Türkiye borsasında ilk 50 şirket içinde olmak,
güzel bir duygu değil mi?
Suudi ve katarlı iş adamları geliyormuş hepinizi düzeltmeye.....
üçün birini alırsın.
aciga satis gelince nisan bir
sakasini yapacaktir
Korkutup durma bizi Hus ilk 50'ye girdik artık 4'lü 5'li rakamları göreceğiz diye bekliyoruz[emoji23]
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
çok zamandır uğramıyorum buralar toz duman olmuş ayrıca serserilerde türemiş küçük yatırımcıya mal kakalamak için sizi gidi yalamalar siziii meydanı boş buldunuz bakıyorum k.yatırımcıların kanına girmeye zararlara gark etmeye çalışıyorsunuz cami duvarına şey etmeye çalışmayın başlarım şarap çanaklarınıza amerikalı harami mücoviditleri haddinizi aşmayın bilesinizki hırsız,dolandırıcılara karşı sath-ı müdafaa vardır..ytd..
İhgyo yıldız pazara geçtide ne oldu .1.72 tl fiyattan 1.18 tl'ye geriledi yıldız pazara geçmesi çokmu hayırlı oldu aynı şey ihlas holding için geçerli adam olacak çocuk b......n belli olur pazar değişiklikleri patron için hep mal yedirmek ,dağıtmak için olmuştur ki adam zaten bedelliden alacağını almış 1.00 tl fiyatlardan 1.40 tl fiyat aralığından milyonlarca hisseyi satmış yatırımcılara taşısınlar diye servis etmiş niye yükseltsin bu fiyatlardanda isteyene milyonlarca lot mal veriyor kimseye hayır demiyor yarın öbür gün Allah korusun bir endexs çöküntüsünde fiyatların nerelerde olacağını siz tahmin edin çünkü bunlarda Allah korkusu merhamet diye bişey yok hepsi zulüm yapan birer zalim..IEYHO al pazarda ama 1.80 tl'nin üstünde niye patron hissesine sahip çıkıyor bu yumuşaklar öylemi..Süzme,zamanı gelince o bahsettiğin üçün birini sana tattıracağım hoşnut kalacaksın ..ytd..