http://share.matriksdata.com/Images/...1810162578.png
Printable View
Takaslar ilginç.. çiti ve döçe satmadan sabırla topluyor..
Seçbul kardeş biz taban olmadığına sevinecek duruma geldik artık
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Hulk bugun iyi performans gosterdi.
Dalga boyları küçüldü, yukarıya istekli görünüyor.
Onu bunu bilmem arkadaşlar ben Eczacıbaşınilaç tekrar 3.00 a gelir se bu sefer acımayacağım geçeceğim Eczacıbaşı’ya kimse kusura bakmasın... Bırakacağım bunu
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mahkeme saat kaçta bilen varmı
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabah 4,90 dan biraz daha aldım. Her tarafım Halkbank oldu. Niyetim al sat yapmaktı aslında, 5 liradan okutmaya çalışacaktım Şu mahkeme yüzünden satamadım ve yine saldı aşagıya.. yarın şaşırtsalar bizi de mahkeme sonuçlansa keşke . dünyanın sonu mu gelecek sanki( gerçi virüs meselesi mahvetti ortalığı) uzun lafın kısası bu kağıdı yatırım kağıdı diye aldığıma eşşek gibi pişmanım. Bu kagıt günlük al sat kağıdı net ... yazık vallahi yazık
One night stand yerine nikah kıydık,
Hele bazılarımız katolik nikahı kıydı
Hayırlı olsun. Ben de ilk günlerde peşpeşe taban giden hisselerim bir süredir tavan tavan gitti ama bugün maliyetlerine gelince sattım. Nere giderse gitsin. Bir anda boşaltıp geri de gidebiliyorlar.
Onlarla hulka takviye yaptım.
Portföy ağırlık hulk ve bagfs olarak sabitledim. Az da tabandan pegi aldım bugün. 2 sene dursunlar.
Hepimiz kazançlı satarız umarım
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ya arkadaşım normal iş hayatı aile sosyal hayatı aktif biriyken ..kardeşler akrabalar arkadaşlar arası sosyalleşme bağlamında.. birden ev hapsi beni bozdu ..bakma gülüyor görünsemde içimde fırtınalar kopuyor
Bak yine 37 vatandaşımz daha vefat etmiş ..allah rahmet eylesin ..zor günlerden geçiyoruz tüm insanlık olarak,ne zaman biteceğine dair bilinmezlik stresi katmerliyor
Gidişat iyi değil hem önlemler yetersiz hem halklar duyarsız ,tehlikenin farkında değiller allah sonumuzu hayretsin
hükümetin acilen üstünde CORONO TL yazan para basması lazım.
likite sorunu kalkınca da bu paraları geri toplamalı.
italya sanırım ikinci haftada, tam tecrit, biraz önce azerbaycan bu kararı aldı, net bir şekilde sokağa (cadde değil, evin önündeki sokağa) çıkma yasağı 2 hafta için gelmeli. Bu şekilde evden çıkış %80 oranında düşer, bu %80 azalış, virüsün bulaşmasını %99 engeller. Geriye kalan %1 etkili olmayacaktır. Neden sokağa çıkma yasağı. Çünkü sınırlar kapatılmış, Uçuşlar iptal edilmiş. Yani bundan kötüsü yok. Daha sonra uçuşların açılması ve ticaretin başlaması için bu 14 gün sıkı yönetim ülkeye fayda sağlayacak. Örneğin avrupaya uçuşlar başlarsa "sisin ülkenizde karantina uygulanmadı güvenmiyoruz" diyerek 3-5 ay yasaklar devam eder. 15 günü 10x15 güne yaydığımızın farkında değiller.
Tamam da durum sadece TREND'e has degil ki. Cogumuzun elinde patladi iste. Benim 25'ten patlamis TAV'larim var.
Erdoğan : Türkiye her şartta üretimini devam ettirmek zorundadır .
BAE'de kanun cikti, devlet gida ve tarim urunlerine el koyabiliyor.
her gün yeni bir yasak geliyor, bir önceki gün alınan yasak ve tedbirle birlikte yeniden açıklanıyor. mesela 36 ay vadeli krediyi yada ev alırken %99 krediyi 10 gün önce açıkladılar, bu 10 günde 10 kez daha söylediler. Demek ki covitin 20. gününde halka sesleniş yaklaşık 5 saat sürecek.
geçen yılın kaz***** dolarcılardı.
bu yılın kaz***** dolara endeksli hazine garantili yol köprü hastane işleten Müteahhitler
Olay net bir şekilde anlaşılmıştır. Sermaye için durmak yok yola devam. Ölen ölür kalan sağlar bizimdir, saklamaya devam... 8 milyar liraya köprülerin taşınması ihalesi yapıldı, bakan günah keçisi ilan edildi. Sanki 1 numaranın haberi olmadan mümkün böyle bir şey. İstanbulda olası bir sokağa çıkma yasağı ilan edilse bahsi geçen 8 milyar ile tüm fakir fukara bir ay beslenir. Halihazırda grafikler dünyada virüsün en hızlı yayıldığı ülke Turkiye diyor. Umarım İtalyadan beter olmayız.
yahu bizde para da yok.
şu yardım kesesine lot mu atacağız.
bmeks,goldas,aktaşları keseye atam bari
İyi bir borsacı stop olmayı bilmeli. Son 10 yıldır söylüyorum işletme sahipleri az az borsaya girsin diye. Adamın elindeki saçın değeri 100 dolar geriledi borcu dolar olduğu İçin 100 dolar borcu arttı, çapraz zarar. Stop olamadı. Sanki bizim devlette stop yapamıyor yani parmak veya kol kesemiyor. Umuyoruz vücudun kalan yerleri kaybedilmesin.
Jp Morgan analistleri:Piyasalarda muhtemelen en kötü geride kalmış olabilir.
Kaynak; Bloomberg
Abd: +% 3
Korku endeksi: -% 11
Yarın iyi olur mu bakalım .
Yatırım tavsiyesi değildir.
birazdan bu grafiğin yeni şeklini göndereceğim, yorumsuz olarak. Ben bu grafikte sağda aşağıda bir yerde yazan 5 rakamını bekleyeceğim için uzun zamandır sistem dışı bekliyorum. Bu sıralar işlere odaklanmak daha faydalı oldu, senet olmadan kesinlikle daha net bir uyku düzeni var. grafik olur olmaz orasını bilmem ama incelemekte fayda var.
https://i.hizliresim.com/lhhgU6.png Covit için iban numarası geldi, bir kaç lotdan bir şey olmaz demeyin. Amaç tarafımız belli olsun, bizim tarafımız HALK.
grafik alıntıdır, finansal tezler isimli arkadaşın emeğidir, hem çizgilerde, hem uslubunda oldukça kaliteli bir yazar ve çizerdir.
Helal olsun diyorum...imf ye el açmadık....BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYEM...
STOP olayi cok dogru ama durum karisik.
Rolling pozisyonlarimiz oluyor, stop olamiyorsun. Bir de meblaglar yuksek oldu mu sig 30 tahtalarinda yine stop olamiyorsun, herifler musa'nin kizildenizi gibi yariliyorlar satmaya calistiginda.
Stoptan daha onemlisi herkesin kendine ozgu bir sistemi olmali. Bu gerek teknik olur, gerek temel olur, gerek trade olur, gerek kademeli islem olur, gerek portfoy cesnisi olur... ne olursa olsun ama bir sistem olsun.
Borsa benzerlikler içerir, örneğin bu büyük düşüş de hemen herkes 2008 1929 gibi tarihleri karşılaştırmaya başladı. Bazen göz göre göre olmaz dediğimiz şeyler bir kaç katı hızla oluyor. Dolar bazında grafiklerimiz artık çöp bile değil. Sahi bizim bu şirketler nereye gidiyor. 2018 dolar krizinde gizlenen çok yara almışız, bunu şimdi görüyorlar. İşin doğrusu bireysel anlamda stop olup olmamak önemli değil, ben ülke olarak stop olmayı konu etmeye çalıştım. Çok acil devlet bu gidişe bir dur demeli. Örneğin çok kuvvetli bir e devlet ve istatistik birimi var, kim yiyici kim üretici dönüp bakmamız gerekiyor. Üreten sayısı tüketen sayısından çok uzaklaştı. Devletin sanayi devrimini inşaatlarda araması yerine tarımda toprakta araması bu COVİT günlerinde bir vesile olmalı. O yüzden devlet acilen stop olup kol kesip kulvar değiştirmeli. Neye yatırım yaptıysa o yanlış oldu, yatırım tercihini acilen değiştirmeli.
Buyurun başka bir sorun daha, Rusya neden istemedi, IMF=ABD olduğu için. Bizim 400-500 milyar dolar borcumuz yok mu, banamı yanlış söylediler. Halbuki 100-150 milyar dolar alıp bunu 10-20 yıla yaysak daha iyi değil mi. Borcsa o 400-500 milyarda devlet borcu, alınacak 100-150 milyar dolar IMF borcuda devlet borcu. AMA ALAMAYIZ, çünkü daha önce dalga geçtik, alay ettik, kendimize nazar ettik, dönüp o lafları meydanlardan geri toplayamayız. IMF bir yardım kurumu değil, kredi sağlayan büyük bir dünya bankası. 400-500 milyar dolar krediye artan oranda faiz ödeneceğine ülke notu düşeceğine bir nevi kredi yapılandırmasına gitme olayıdır. BUGÜN STOP olamıyorsak 2020 ekim ayında IMF gelir.
Şu güzelim Dow rallisini kaçıracagız en büyük korkum o. Sonra onlar dönerken biz de ufak tepeden aşağıya.
Adamlar son bes işlem gününde %19.70 yükseldi. Bunu bizim endekse çevirmek TL bazlı en az 10.000 eksiğimiz var.
Offff ki ne offfEk 24584
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ımf demek hesap vermek demek.parayı keyfince harcamamak demek.
hazine tak takır boş.
suriyelilere milyar dolar yardım açıklanınca keyfi gıcır
halka gelince hazine tamtakır
millete yardım zamanı millete el açılıyor.