Günaydınlar; vefat evde gerçekleşti ancak defin dahil tüm resmi işlemler yapıldı, biz cenazeye yetiştik ve aynı gün dönmek zorunda kaldık işten dolayı.. Bu gün avukatla birlikte sgk ya gidecekler abimler. Teşekkür ediyorum ilginiz için
Printable View
Günaydın değerli dostlar; Kazancınız bol olsun
Yine yayı geriyorlar birden bırakacaklar mı göreceğiz YTD
Hastanın durumu stabil.. Eski kondisyonuna döndü iki gün aradan sonra:rules:
GYO larda müthiş tahta yapıcı oyunları dönüyor.. çok dikkatli olmak lazım.. benim borsada tek arkadaşım var o da saatlik grafikler.. tek sigortam var o da STOP lar.. bazen o kadar çok STOP zararı yazıyorum ki inanılmaz ancak başka bir gün misliyle zarar etmeme engel oluyorlar.. o nedenle disiplin önemli.. subjektif bilgiler yerine objektif fiyatlar.. YTD
100K kadar destek attım. Bendeki his bugün olmazsa yarın tavan dedi...:)
Genelde bilanço sonrası bir iki gün baskı devam edebiliyor,bence de tavan olmasa da günlük montanlı yükselişler olacak gibi
Dostlar merhaba;
Bugün sn Avukat2020 nin yazdıkları çerçecesinde kızım sgk ya giderek ( izmirde) detay bilgi sormuş ve müdürden 2021 aralığa kadar maaşın bankaya yattığı bilgisini almış, ancak sgk ya geri dönme yok muhtemelen çekilmiştir denmiş müdür bey tarafından. Bende Sn Avukat2020 nin söylediği gibi bankaya yönlendirdim abimi ve hesapta 94.000 kusur para varmış, banka kardeşinizle birlikte gelin parayı çekin gidin sgk ya ödeyin demiş. Ben de uyardım böyle yapmayın önce sgk ya gidin onlar aralarında yapsınlar işlemleri dedim. Sgk dan da aynısını söylemişler hata bankanın hesap görmeyen işlemin geri gitmesi ve dondurulması gerekiyordu demiş. Siz parayı çekip yatırırsanız sonra sizden faiz isteyebilirler demiş. Bizde dilekçe yazacağız şimdi. Bu gün en az 45.000 tl kardayım anlaşılan:)
Bunları bilginiz olsun ilerde ihtiyaç olur ve başınıza gelirse diye yazdım.:whistling: Bu arada bendeki lot sayısı 100.000 oldu sn hkm yalnız değilsiniz :cool:
Buraya resim yapıştırdığımda siliniyor sanırım o yüzden derinlik paylaşımına ara verdim:28:
Son bir deneme yapalım bakalım ne olacak sn hkm
https://i.hizliresim.com/1ba3q60.png YTD
Sn şekerli takaslar için teşekkür ederim.Şu ara gene normalimize döndük,hafif hafif artışlarla yukarı trende devam.Gözüken o ki tahtacı hızlı hareketler istemiyor.Bizim için sorun yok,buradayız bekleriz
derinlik son YTD
https://i.hizliresim.com/qhxjz4h.png
Aslında bu takas güzel,buna bakan satmaya proglanlanır,öyle ya 1.40 da alıcı az bir an evvel o 600 bin lota başkası satmadan ben satayım düşüncesi oluşur,1.41 da ise satıcılar yığılı falan di mi:)))))))) Güzel bir tablo bence
Hala millet satsın diye uğraşıyorlar bu güzel,tam tersi tablolarda daha temkinli olmak lazım.Bence hala kağıdı bu seviyelerden topluyorlar,kesinlikle mal dağıtımı falan yok.
AKFGY de de STOP oldum, hani o günde 2 tavan gördüğüm günler.. :) YTD
Allah allah şöyle üstünkörü akfgyo ya baktım da rasyoları inanılmaz.Bu 6 aylık kar faaliyet karı mı sn tahminci
Sıkıntılı yanı ise geçen yıl birileri tarafından operasyon çekilmiş olması ,1.35 den 7 ye gitmiş ,bir ameliyat geçirmiş,daha nekahat devresi bitmemiş diye düşünürüm:)))))))))) Ama ilginç kağıtmış bir ara şirketi de derinlemesine inceleyeyim.
KLGYO başlığında başka bir hisse ile ilgili pozisyon açma-kapama, analiz vs mesajları da neyin nesi ?!
Lütfen yani ...
Oho sn hissedar topik özüne döndü,gelecek bilançoya kadar burası bize kalır.E her gün klgyo konuşursak sıkılırız,daha çok vaktimiz var ,başka konular da konuşulsun ne olacak ki.Topu topu dört demirbaş yorumcuyuz,sayfa kirliliği oluşturacak kadar yazmamız mümkün değil.Zamanında güneş sigorta yatırımcısı iken gene böyle demirbaş dört beş kişi vardık,aylarca o kadar çok şey konuştuk ki kağıtdan çıktığımda çok üzülmüştüm.Günlük sohbet mekanım kapanmış gibi olmuştu.
Akfen konusuna gelince o da gyo kıyas açısından aslında mantıklı bir konu.Üstelik uzun vadeli grafiğine bakın bizim grafiğin sıkıştırılmışı gibi ilginç cidden ,spekleri aynımıdır nedir.
AKFGY nin rasyoları çok iyi, 6 aylıkta genelde değerleme karı olsa da 9 aylıkta be 12 aylıkta artan kira geliriyle iyi bilanço açıklamasını bekliyorum. Genelde otellere yatırım yapıyor, bir kaç yurt işletmesi de var, KLGYO dan farklı bir yatırım tarzı var. KLGYO daire yapar satar, AKFGY otel, yurt yapar kiralar. Orada da anlamsız bir baskı var, operasyon çektiklerini düşündüğünüz rakamlar PD/DD ve F/K olarak normal fiyatlara tekabül ediyor, ben 12 TL fiyat biçiyorum. KLGYO ile beraber ucuz kalan GYO şirketlerinden birisi. Neyse bu başlıkta bu kadarı yeter. YTD
Patronu yeni halka arz yapmış
Dolar borcu var ve yatırımlarının 1/3 maalesef Rusyada
Rusya'daki otelleri dolar olarak değerlemis
Bu sene sonu ciddi degerleme düşüşleri kaçınılmaz olacak.
Ucuz gibi gözüküyor ama patron neden bu fiyatlardan hisse satti.. küçük yatırımcınin gördüğünüzü patron görmüyor mu?
Onun için GYO larda büyük dolaplar dönüyor diye yazmıştım, patron satışı dahi hisseyi baskılamak için bir oyun olabilir.
Rusya da otellerden kira alıyor, dolar üzerinden bildiğim kadarıyla..
Kirada bir indirim ya da otelin boşaltılması söz konusu olmazsa o cephede sıkıntı çıkmaz diye değerlendiriyorum.
Ancak patron hissesi kurgulara şeytanın bile aklı ermez.. YTD
KLGYO da 1.40 altı kapanışlar 1.35 i gündeme getirir.
1.40 üzerinde 2 gün kapanış olursa 1.50-1.55 bandına gözümü dikeceğim. YTD
Siz gülersiniz :)
Karın ağrıları başladı...Haftaya Şaho yazmaya başlayacak demektir...:)Alıntı:
Originally Posted by A1 CAPİTAL
Bugün de 1.37 den 100K lot attım sepete. 1.30 da pozisyonu fullerim. YTD
Borsa hayatımda hiç ısınamadığım aracı kurum a1 capitaldir..Hiç iyi niyetli olmamış ve komisyona oynayan bir kurum daha tanımam.. Spek ve hisse patronları ile çalıştığını düşündürten uygulamaları hep aynı şekilde olmuştur. Dikkat ederseniz aynı hisselerde günlük yüksek alım hareketleri vardır hep..YTD
A1 CAPİTAL bedelli bölünmenin hemen öncesinden bu yana hissede maestro görevinde.
Biz de az kaşar değilizdir, kötü mötü finansal tecrübemiz vardır çok şükür...Fiyatlar bu seviyelerde kalırsa yıl sonunda F/K (çok muhtemelen) 1 in altına, PD/DD ise 0.30 Lara düşecek. Daha iyi kağıt bulamam...
Benimde paraya ihtiyacım yok 110 k oldu toplamda dediğim gibi 1.27 olursa alırım, 1.47 olursa satarım artık 100k demir attı hisseye, bekleyeceğim. Bakıyorum zaten tüm iyi hisselerde baskı var ve sahipliler. Kaderimizse çekeriz.. Giderse ekime düşerse ç...me:whistling:
İyi hafta sonları herkese.. Bana da tebligat geldi.. Salı İzmire gideceğim büyük bir ihtimalle, boş bırakmayın buraları:cool: övgüyle bahsettiğimiz iyi aile çocuklarına :ok:
Sn. Şekerli, tebligat vs ürkütmeyin bizi.. iyi seyahatler.. bol nakitle gelin dönüşte.. :) YTD
A1 CAPITAL, muhafazakar sermayeye yakın bir aracı kurum..
Ticaret helaldir düsturuyla çok canlar yakmıştır yine yakar..
Fol yok yumurta yokken KLGYO da yaptığı analizler ibretliktir..
Neyse bizim işimiz kurtlar sofrasından tok kalkmak.. YTD
Evet klgyo yıllar önce 4/5 aralığında gidip geliyordu..peki şimdi durum dahamı kotuki bu fiyatlara demir attı.Sgyo nun balonunu patlattılar.Herhalde bu kağıdı yapanlarda seçimden korkuyor...Birde Dohol var.Kasasinda milyarlar,PD/DD1 in altında kağıt 5 tl bile değil..Buda seçimi bekliyor gitmek için.bakalim pazartesi neler olacak Klgyo da Dohol de...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.