Sabah sabah aselsandan 23 ten aldığım 5 adet uzunu 24 ten kapattım... Teşekkürler pala.. Ekşını seviyorum yaa [emoji4]
Printable View
Sabah sabah aselsandan 23 ten aldığım 5 adet uzunu 24 ten kapattım... Teşekkürler pala.. Ekşını seviyorum yaa [emoji4]
Bu arada neden covid 19 diye adlandirdiklarini aciklayayim da genel kultur seviyemizi uzaya cikaralim
Co : Corona
Vi: Virus
D: Desease
19 : 2019
Birlesince covid 19 oluyor.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ana tahtaların, birkaçı hariç özel durumlarından dolayı, ve endeksin genel durumu küresel bir buhrana göre çok iyi yahu. Yani buralar işte dipse, 3 aşağı 5 yukarı, bu bizim için bir kriz fiyatlaması değil. Endeks normal düzeltmesini yapsa yine geleceği yerler buralar işte. Bistte henüz bir küresel kriz fiyatlaması yok. Olup olmayacağını da bilmiyorum zaman gösterecek. Ama bu rakamlar normal. Çok aşırı düştü yandık bittik durumu yok.
Buralardan long dışında bir poz düşünmem para yönetimini düşünürüm
Gerisi traş yersen lokanta der geçerim
Haftaya görüşmek dileğiyle :)
Hisseler devre kesmiyor mu , kaldırıldı mı o karar?
millet olarak duygusal pozisyon alma gibi bir sorunumuz var. pozisyon alıp wishful thinking yapıyoruz. tek çiçekle bahar gelir sanıyoruz. gelmez. şurayı okusan kim long kim short hemen anlayabiliyorsun.
realizasyon değil bu. öyle olsa çok iyi para kazanırdık. keşke öyle olsa da V yapsak.
virüs falan takip edip grafikleri yataylayınca düzelecek mi sanıyorsunuz? bunların tümü bahane.
Alacağımız hisseler düşmek istemiyor. Petkim şişe soda tskb :)
Dax -12% maşallah
Hz Allah herkese kolaylıklar versin
çok kişi zor durumda demek
yemekci, 1selm+, 6.sense, @yörük@, ahfado, ajfa, ALACALI, ALPER, alpertunga, alıkun, Anatolia, ayhan53, aysumetin25, batizzez, bb79, bedo, besonderes, bkuca71, bolein, breakeven, brokır5, bulutaslan, cancan5001, Cautionary, cemalbb, cemcemi, cml, dalgacı, Darvas, Desperado, devletmemuru, devran42, django, drfthtrk, eko223, el_rojoZorro, emir77, etranger, fibonacci55, frekans, fuzzy_logic, hakansahin, HarryOdors, hgarip, High Voltage, ilke63, işçi74, Işılay, KARDELEN 54, karti, laguna, Lambent, LeoTR, marv, matrokrat, maverick_nd, mazlum_trader, mitli, mrblgn, mrhzr, mühendis ankara, nebiliyim, NUTCRACKER, onursal, oyuncu7276, Rethy27, Rock'n Roll, Scarface51, secbul, Sercannn, Serkan23, soros74, spektrum, StranGe_PassenGer, supertramp, TCM, TeTRa, Thesecret, thunder, tospa, traderfx, trendf, TÜRKOĞLU, ugolnili, Vallis, vaque, Verge, Zinedrimed, Zülfü Aşkın
109.350 ortalama2/10 lonk oldum. 2/10 da 108.350 ye girdim. stop yarın
FDAX %10,6 ekside...bu nedir arkadaş...
İtalya, virüsün satış planlarını etkilemesi nedeniyle Alitalia'nın tam kontrolünü devralacak
İtalyan hükümetinin koronavirüs salgını, mali sıkıntı içindeki ulusal
havayolu şirketi için bir alıcı bulma planlarını zora soktuğu için
Alitalia'nın tam kontrolünü ele almaya yakın olduğu bildirildi.
Il Messaggero gazetesinin haberine göre hükümet, Alitalia'nın hem
havacılık hem de kara operasyonlarını kontrol altına alacak.
Roma daha önce zarar eden havayolunun satışını tamamlamak için
son tarih olarak 31 Mayıs tarihini belirlemiş, potansiyel alıcıların 18
Mart'a kadar teklif sunmalarını talep etmişti.
Gece FED'i kutluyordunuz. Bende küfür ediyordum daha mal almadan operasyon yapıyor diye demek ki neymiş borsada fırsatlar bitmiyor. FLAT CANDIR.
Bizde mi eksi faize gectik. Vade sonu da degil. Vadelide ki hisseler spottan daha dusuk. Bu bir suredir boyle
DAX dipten döndü
daha 20 dakka oldu bızım borsa sıg.......dıkkat edın
Bizdeki satışlar normal seviyelerde endeks yavaşdan güçleniyor...........İnsanlar artık satmak istemiyor ..... ne olursa olsun modu ....
Bendeki anlik
durum bu
https://img510.yukle.tc/images/9562123.PNG
Come baby come baby baby come come
ABD'nin FED'i var isterse istediği kadar döviz basar. Biz ne pok yiyeceğiz. TL bassak enflasyonun nereye gideceği belli.
Virüs bahane ise long
Değilse zaten long
Yani her halükarda long :)
parisliler!
egleniyonuz mu?
Algı yaratmak için değil yazmıyorum zaten öyle birisi değilim formdaki herkes tanır beni ..... psikolojik olarak kendimi daha rahat hissediyorum bugün öğleden sonra artıya geçeriz diyorum . Bist 93 bin altına izin vermeyecektir bu kadar dolar pompalanıyor ..... 6. his (al-sat tavsiyesi değildir şahsi görüşüm böyle)
kademelerı dolduruyor 108e hazırlıklı olun
Olan yine altina olacak gibi. Neredeyse butun kazanclarini verdi. Marjin kurbani oldu
İnekçi Osman gelmeden ben kıpraşmıyorum. :drunk:
Gözünüz dsö da olsun oradan gelecek iyi haber her yer tavan olur aksi durumda hiçbir haberin önemi yok alıcı buldunmu sat modu heryerde....
Bakalım napıcak bizim uşaklar... Göstergeler döneceğini söylüyor
Konyanın 179 u kırmasını bekliyorum
öldürdüler kağıdı