Kaynaklar sadece cennette sınırsızdır. O nedenle cennette iktisatçıya ihtiyaç yoktur.
Mahfi hoca dan güzel cümle Serco bu cümleyi iyi analiz et.
Printable View
Kaynaklar sadece cennette sınırsızdır. O nedenle cennette iktisatçıya ihtiyaç yoktur.
Mahfi hoca dan güzel cümle Serco bu cümleyi iyi analiz et.
https://r.resimlink.com/RocpX.png
Allah rahmet eylesin.
Arkadaşlar brentte de aynı şey olursa,
birleşip
bidon, varil denkleştirip,
el arabasıylan
alalım şu petrolü.
Variline 25-30 dolar verseler, onu yol masrafı yaparız.
brent bize beleşe gelir.
sonrada dübüraşa satarız. :he:
Wti yine eksiye dönmüş, sudan ucuz olacak diyorlardı bedavadan da ucuz oldu
Benim cennet, cehennem inancım yok.. Ölürsün ekolojik sisteme geri dönersin.. Önemli olan geride ahlaklı bir yaşam bırakmaktır.. Allah insana akıl ve fikir vermiştir.. Sen aklını nasıl kullanırsan bu dünyada her yer cennettir.. Kullanmazsan cehennemdir.. Kaynak sonsuz olsa ne olur yiyebileceğin 2 lokma 3.cüsünü vücut kabul etmez zaten
Sn yemekçi pasta atsa da durum nedir anlasak
Benim tankerlerden ikisini vereyim size de gidin istediginiz kadar petrol alin. Sizi gidi pis fakirler sizi.
Brent bu hizla düşüşe devam ederse size tavsiyem Ons da tetikde olun.. mutlaka bugun yarin oraya da saldirirlar.. teminat tamamlamak icin
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brent petrol 2002 den bu yana en düşük seviyeyi görmüş
selam...petrolün bu kadar düşmesine petkim neden tepki vermedi ? olumlu yansıyor bu şirkete.... ben mi yanlış düşünüyorum..
115.200 desteğinden üç keredir sekiyor...
Bir destek ne kadar zorlanırsa o kadar zayıflar...
Bi 113.900' ü var gibi...
Kısa Vadede...
Dolar tl gün içi en yüksek seviyesi yeniledi
Yüklü miktarda ons düşündeyim..basima ne gelecek bilmiyorum??
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her zamanki gibi keskin bakmaya çalışıp görmek istediğin gibi yorumlamışın.
Bunu yazan imam veya dini alim değil , iktisadçı anlatmak istediği şuanda saçılan paralar varya sınırsız değil mesala devletin para bastığı söyleniyor , bizlere eksi dönüşü olacak , Trump para dağıtıyor neden seçim var , kendisinden kaynaklanmayan ekonomik çöküşü durdurmaya çalışıyor , daha bir sürü örnek .Olaya ekonomik olarak bakmanı tavsiye ederim.
Yani cia bu işi kişisel algılarsa, algılamışsa, brenti patlatır.
Dikkatli olmakta fayda var.
lakin iş onsa sıçrarsa,
bütün piyasalar zçr gibi geliyor bana.
Konut satışları 2019 yılının 1. çeyreğine göre %33, ikinci el konut satışları ise %57 artış gösterdi- Endeksa ve TÜGEM 1. Çeyrek İkinci El Konut Satış Raporu
endeks denedi denedi 99300 leri geçemedi.... göstergeler sata dönmeye başladı ve amerikadaki mortgage olayı ile s400 yalan dolanı nedeni ile düşüş başladı...
bazıları diyecek ki o kadar söyledik düşeceğiz, dinlemedin bizi. Napalım, göstergeler sat vermeden kımıldamak hata.
sat verdi ve uzunları 116.000 den kapatıp kısaya geçtim...
Pozisyona aşık olmak yok...
200 binciler topuklamaya başladı :)
Dün Sms geldi maske kodu verilmiş. bugün eczaneye gittim aldım. sonra migros markete gittim icerde alış veriş yaparken 3 kişi maskesiz girmişler migros çalışanı lütfen maskesiz iceri almıyoruz diye tartışıyorlardı. baktım iş kötüye gidecek aldığım maskenin 3 tanesini onlara verdim bana kaldı 2 tane bunada şükür.:hah:
Vadeli piyazalarda biztek var mı?
Birden içime bir merak düştü. :he:
DOW 23.2K onemli.