4.44 gösteriyor onun maliyeti, yanlışlik mi var,?
Printable View
4.44 gösteriyor onun maliyeti, yanlışlik mi var,?
2 gun once almisti 4.75'ten. 4.44'den verdi iste.
Dogru diyorsun Sherlock. Burasi piyasa, alim ve satimi cazip kilan fiyat oluyor.
Neyse insanlarin cok morali bozuldu, bir sesleneyim dedim. Sen de fazla takma bence, takip etme surec islesin biraz.
http://share.matriksdata.com/Images/...1926360443.png
Su secbula acayip koydu karma yanliz. Oteki ortaklarima uzuluyorum ama onun geldigi duruma icten ice gulmedim desem yalan olur. Muahahahaha. Lonkkkkkkk lonkkkkkkkkkkk ultra lonkkkkkk extra longgggggg.... Yirtin simdi. Sen git DOW 18 bin iken mal al, aldigin 1 sene sonra aldiginin altinda olsun dolar bazli. D.ss.k gecmeyecekti koronadan cani yanan yatirimciyla.
Psikolojik YAS süreci
1. Cani yananlarla d.ss.k gecmek 2.İnkâr 3. Arazi olmak 4.Kızgınlık/öfke 5. Piskinlik/Erkeklige m.k kondurmamak 6.Pazarlık 7.Depresyon 8.Kabullenme 9. Expiry/Mort
Sana kaç kere dedim ben ile ilgili bir şey paylaşma. Derdin ne ben ile. 2 tl den bozdugun dolar mı sen üzüyor. Ben hulkda dolar bazlı kârdayım bu mu seni üzen. Hulk haricî yatırımlarım da var bunlar da katlandı nedir sana dokunan.
Kaç kere yazdım ben ile ılgili paylaşım yapma. Tamam dedin . 1 hafta dayanamayıp yine yazıyorsun.
Niye paylasmayayim? Sen bizimle koronanin ortasinda d.ss.k gectin o kadar kendini Mehdi sanip. Yazilarinin hepsi duruyor orda.
Simdi sen mal mal bir sene beklerken yazmayacagim da ne zaman yazacagim?
Bir sey kazanmadin. 5 numaradasin skalada: 5. Piskinlik/Erkeklige m.k kondurmamak
DOW 18 binde, borsanin en dusugunde mal alip, en mal mali almis birisin. Hicbir zaman da kazanamayacaksin, mal mal bekleyeceksin longgggggggggkkkk longgggggggggggg extra long ultra longggggggggg diye her 6 ayda bir. Cunku hasetlik var icinde. O zaman da dedim sana gun olur devran doner, horoz ...., tavuk gomer. Gomuluyorsun. Karma adama boyle yaparmis.
Cikip ozur dileyene kadar tum Halk yatirimcilarindan yazarim aklima geldikce. "Karma" lafi gecince aklima ilk sen geliyorsun ya secbul dede, cok dusundugumden degil!
Benim hulkda kazanmam sana feci dokunmuş anlaşılan. Dipten ben alırken süt dökmüş kediler gibiydiniz. Ne oldu tavı da mı tutturdum o zamanlar inanmıyordun.
Terso seni. Doları 2 'den bozmuş da destek vermişmiş. Daha tersolarin çok da yaz yaz bitmez.
Sana adam gibi ben ile ilgili paylaşım yapma dedim. Tamam dedin. Gidip o yazını mı arayayım forumda. Sözünü tutsana.
Hay senin matematigine. 75 sentte mal alip 1 sene sonra 74 sent olan kagitta para kazanmismis!
Koy da gorelim ne kazanmissin Mart-Nisan-Mayis. Benim kazandigimin yuzde birinden fazla ise yazmayacagim soz.
https://www.tradingview.com/x/SlD6oHxR/
Yalanların bitmiyor. Grafikte atıyorum hulk topiğine ama kendi kendine güveysin.
ilk maliyet 4.72 0.73 cent
ikinci maliyet 4.82 0.58 cent.
Şu anki fiyat 0.77 cent.
Secbul hoca çok iddialı yazdın o zaman, sürekli kalp Ler koyup ben bilirim ben doğru zamanda girerim falan... Ha haklısın en iyi yerden girdin ama bekledigin gibi bir prim olmadı bu piyasada, bence senin suçun yok, bunu herhangi bir tahta sandın bu adamlar şereflinin sereflisidir, teknik yararlı bir enstrümandir ama para yoksa ve tahta ele geçirilmiş ise böyle aylarca süründürür herkesi. Sidik yaristirmayi bırakın ikinizin de analizinden faydalanıyoruz.
Iddiali girmek meselesi degil, cani yanan milletle d..ss.k gecmek ana olay.
Muahahahaha. Elini neye atsan 3 kati gitmis, gelmis bana 3 sentin hesabini yapiyorsun.
Mal gibi beklemekte sorun yok. Hepimiz bekliyoruz.
Sen burda bizimle d.ss.k gectin korona vaktinde. DOW 18 bin iken de mal aldin. O mal sana bir kurus kazandirmadi, mal mal beklettiriyor 1 sene. Karma alir skalani boyle sokarmis munasip bir yere demek.
Bir de yazdigina bak yahu, yine narsit. Sanki DOW 18 bin iken bir mal alan senmissin gibi. Dunyalar kadar para soktuk. Bu topikteki hemen herkes mal aldi o zamanlar. Senin aksina o zamanlar mal alanlar hep kazandi.
Cikar koy bakalim gorelim ne kazanmissin o korona zaman. Hic.
Hatta butun sene. Hic.
Karma. Geldigin duruma zevk almadim diyorsam yalan olur.
Bak hala.1 kuruş kazandırmadı diyor. Neyse sen 2 tl.bozdigun dolarları çıkart hele sonra ahkam kes. Iyice merak ediyorsan maliyeti yazdım yukarı grafikte. Git hesapla.
Sana ne diyorum ben ile ilgili paylaşım yapma. Bak onu da soz verdin yine bozdun kendi kendine. Tutup buldurtma bana o soz verdiğin gönderilerini.
Bulasma bana uzak dur benden.
Gec yav geyigi. Adam yazdigimizi anlamiyor, 10 kere ayni seyi tekrarliyoruz.
Birsey kazandiysan cikar koy buraya ne kazanmissin gorelim. Halki demiyorum. Genel olarak koy. Evirme cevirme. Bir kurus kazanamadin, mal mal bekliyorsun. Karma adama boyle sokarmis iste.
2'den bozdugum dolarlar sadece bana mi koydu? Butun ulkeye koydu herseyin fiyati 10 misli artti, be beyni artik daglara taslara sigmayan Secbul bunyesi!
Yedi resmen temyizi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1008071992.png
Tahsisli mevzusu yuzünden sanki hep bunlar, kahirli bu konuda doğru söyledi. PD/dd oranı şuan 0.15-18 olabilirdi,o durumda ölüsü yine 7.5 a giderdi bence, varlık fonu girdin böyle bir işe bari kagidi destekle, sen destek vermiyorsun hissene aylardır, yabancı nasıl gelsin?
Halkbank TÜRSAB üyesi seyahat acentelerine 100 bin liraya kadar finansman desteği sağlayacak
Halkbank'tan "TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentelerine Destek Paketi"
- Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan: - "Paket kapsamında TÜRSAB üyesi seyahat acentelerinin ihtiyaç ve taleplerine göre 6 ay ana para ödemesiz, 36 aya varan vadeli nakit işletme kredisi, bizim ticari markamız olan Paraf Kobi Kart, teminat mektubu ve ticari kredili mevduat hesabı taleplerine yanıt vermiş olacağız"
İSTANBUL (AA) - Halkbank Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) üyesi seyahat acentelerine, ticari faaliyetlerinde kullanmak üzere 6 ay anapara ödemesiz dönemli, 36 aya kadar vadelendirilebilecek 100 bin TL'ye kadar finansman desteği sağlayacak.
Halkbank ve TÜRSAB arasında "TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentalarına Destek Paketi" protokolü imzalandı.
Protokol töreninde konuşan Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, kısa bir süre önce Ankara Ticaret Odası (ATO) Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi üyesi işletmelere yönelik bir destek paketi açıkladıklarını ifade ederek, şimdi ise turizm sektörüne ilişkin bir çalışma içerisinde olduklarını söyledi.
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın kendilerini bu çalışmada yalnız bırakmadığını ifade eden Arslan, Baran'a gösterdiği katkı ve törene katılımı için teşekkür etti.
Halkbank olarak Türkiye ekonomisinin gücünü koruyabilmesinde önemli sorumluluklar üstlendiklerini ifade eden Arslan, meslek gruplarına ve sektörlere özel finansman hizmetleri geliştirmeye devam ettiklerini kaydetti.
Arslan, sözlerine şöyle devam etti:
"Bugün ülkemizin gelişmesinde kilit öneme sahip olan turizm sektörüne yönelik iş birliği için bir aradayız. Turizm sektörü yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının neden olduğu küresel düzeydeki kısıtlamalar nedeniyle en çok etkilenen sektörlerden birisi olmuştur. Pandeminin yaygınlaşmasını durdurmak ve salgını kontrol altına almak amacıyla neredeyse tüm ülkeler önlem amaçlı seyahat ve sokağa çıkma kısıtlamaları uygulamaya koydu. Seyahat hareketliliğinin azalması hem küresel düzeyde hem de ülkemizde turizm sektörünün olumsuz etkilenmesini beraberinde getirdi. Ancak geldiğimiz nokta itibarıyla hem bizim hem de sektörün geleceğe yönelik pozitif ve umut yüklü bir bakış açısı olduğunu belirtmek isterim."
- "10 bine yakın seyahat acentemizin faydalanabileceğini öngörmekteyiz"
Arslan, ülkelerin aşılama gayretlerinin seyahatlerde 2021 yılında yoğunluk olacağını gösterdiğini ifade ederek, Halkbank olarak sektörü finanse edeceklerini söyledi.
Halkbank olarak turizm sektöründeki firmaların finansman ihtiyaçlarına destek sağlayabilmek için Kredi Garanti Fonu (KGF) Teminatlı Turizm Destek Paketi'ni devreye aldıklarını hatırlatan Arslan, şöyle konuştu:
"Şimdi turizm sektörünün en önemli paydaşlarından olan seyahat acenteleri için, TÜRSAB'la birlikte bir protokol imzalıyoruz. Bu protokol uyarınca bir üst limit oluşturmuştuk, bunu daha önce 75 bin TL üst limit olabilir düşüncesindeydik ama bu sabah sayın başkanımız Firuz Bey ve sayın ticaret odası başkanımızla yaptığımız değerlendirmede prensip olarak bu 75 bin limiti 100 bin TL üst limit olarak uygulama kararı aldık. Dolayısıyla bu üst limit çerçevesinde 'TÜRSAB Üyesi Seyahat Acentelerine Destek Paketi' sayesinde acentelerin finansman ihtiyaçlarını uygun şartlarda karşılamayı ve turizm sezonu öncesi hazırlıklarına destek olmayı hedefliyoruz.
Bu tabi prensip bir limitti, bazı firmalar gerekli koşullar sağlandığı takdirde bunun daha üzerinde elbette yararlanabileceklerdir. Paket kapsamında TÜRSAB üyesi seyahat acentelerinin ihtiyaç ve taleplerine göre 6 ay ana para ödemesiz, 36 aya varan vadeli nakit işletme kredisi, bizim ticari markamız olan Paraf Kobi Kart, teminat mektubu ve ticari kredili mevduat hesabı taleplerine yanıt vermiş olacağız. Ayrıca paketten faydalanan TÜRSAB üyelerine dijital kanallarımızdan ücretsiz EFT/havale yapma imkanlarını da sağlamış olacağız. Bu destek paketinden 10 bine yakın seyahat acentemizin faydalanabileceğini öngörmekteyiz."
Arslan, farklı sektörlere sağlayacakları yeni çözümlerle ekonomik aktiviteyi desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.
- "Halkbank sektörümüze olan güvenini gösterdi"
TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya, protokole ilişkin, "Bugün sektörümüz için çok önemli bir gün. Türkiye'ye turist getiren, ülkemize en büyük döviz girdisini sağlayarak dış ticaret açığını kapatan, istihdam oluşturan turizm sektörüne güvenin simgesi olacak bir anlaşmanın imzalarını atıyoruz. 82 yıldan bu yana ülkemiz için, halkımız için çalışanların yanında, üretenlerin destekçisi olan Halkbank, turizm sektörümüze olan güvenini 'Turizme Güven Kredi Paketi' ile gösteriyor." dedi.
Salgının birçok ülke ve ekonomiyi hazırlıksız yakalarken bütün dengeleri altüst ettiğini anımsatan Bağlıkaya, "Bu süreçte dünya genelinde en büyük zararı turizm sektörü görürken, sektörün lokomotifi konumundaki seyahat acenteleri ise pandemiden en çok etkilenen ve en fazla zarar gören kesim oldu. Yıllarını Türkiye'yi dünyanın dört bir yanında tanıtmaya, pazarlamaya adayan, ülke aşkıyla tüm zorlukların üstesinden gelen seyahat acentelerimiz, geçtiğimiz dönemlerde karşılaştıkları birçok krizi en az zararla aşma becerisi gösterirken, pandemi sektörümüzü daha önce karşılaşmadığı derecede sıkıntıya soktu." diye konuştu.
Bağlıkaya, şöyle devam etti:
"Yaşanan bu soruna bir nebze çözüm bulmak için gerçekleştirdiğimiz temaslar neticesinde Halkbank, yaptığımız çağrıya yanıt verdi, büyük bir vizyon, anlayış ve inançla sektörümüze olan güvenini gösterdi. 'Turizme Güven Kredi Paketi' sektörümüzün yeniden hareketlenmesi, toparlanması ve yükselişi için büyük bir katkı sağlayacaktır. Turizmdeki hedeflerimize ulaşmak için seyahat acentelerinin önünün açılması, pazarlama alanında katkı verilmesi ve her şeyden öte moral desteğinin sağlanması büyük önem taşımaktadır. Bu bakımdan Halkbank tarafından sağlanan destek, çok özel bir anlam ifade ediyor. Bugün atılan imzalar, aynı zamanda Türkiye'nin ekonomisine, turizmin Türkiye için önemine ve seyahat acentelerinin bu ülkenin geleceğine sağlayacağı katkıya da güveni gösteriyor."
Bağlıkaya, acentelerin söz konusu pakete başvuru için TÜRSAB'a üye olduğunu gösterir belge ile Halkbank şubelerine başvurmalarının yeterli olduğunu da sözlerine ekledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
ABD Bankalari zirve yaptilar. Korona oncesini de gectiler.
Neymiş deniz mal tasiyomuş bir tek.. çeteden değilmiş, al cevabı 666 :) herif 3.5 milyon mali 3.5 kademeye verdi. Yaptığı işlemler tahtaya külli zarar, kimlerden olduğu çok açık ama sen bilirsin tabi yine de.
Adama niye kiziyorsun yav! Karini gordu verdi iste. Gecenlerde de 5'er milyon yazan oymus demek alt kademelere.
Ceteden de olabilir tabi ki dedigin gibi. Tahta yine yan basti, bu 6'dan gelenlerin parasi yeniyor anlasilan. Onunde de uzun sure birsey yok. Uzlasma falan da olamaz ki temyiz karari cikana kadar.
Diyorum ki kufrettigimizin grubun ta kendisi o, ona öyle izin verirler miydi sence 6 üstünden ,14 milyon mal satmaya, nereye satıyor yahu, hadi sattı alan salak mı, mali aldı eline gerisin geri tekrar denizin maliyetlendigi 5.30 Lara kadar düşürdü mali.. iyi niyetlisin ama bence durun bu. Garantiler aklar milyon milyon aldi ne hikmetse tahta 1 lira geri geldi. Yok dostum.
Ordan mal yiyenler geri verdi sonraki gunlerde. Ayrica 11M+'a kadar da cikmisti o gun ikisi, 7M'e dustuler. Bence cete degil Deniz. Ama bir onemi de yok. Piyasa mahkemeden somut birsey gormek istiyor ya da mahkemeden olumlu birsey cikmayacagini fiyatliyor.
Genel olarak kamularda bir baski var uzun suredir.
Tahtaya kimse cesaret edemezken deniz sahip çıktı ve emeğinin karşılığını aldı. Benim gördüğüm de bu
Hah cok guzel bir tespit. Ben de aynen oyle dusunuyordum onceleri. Hatta "Bu is sadece bu Deniz ile yuruyecek birsey degil" demistim kendime.
Denizin kötü niyeti olsaydı tahtayı önceden sürer malı boşaltırdı fakat o şekilde bir hareketin içinde olmadı. Haber sonrası piyasanın yukarı değerlemesi sonucunda o da kar gördü ve çıktı. Doğal olanı da bu zaten
Kesinlikle öyle
bu tahtaya giren emeklilik fonları ve yatırım fonları bile anlık vur kaça geliyor. Deniz yine onca zaman iyi taşıdı malları
gelen haberi de iyi değerlendirdi..
Deniz baktı hep ben destek oluyorum başka destek yok dedi . tabiki 666 abi hariç :)
denizde en son pes etti
bu yüzden denize kırılmaya kızmaya gerek yok
Sherlock'un demek istedigi kimin eli kimin cebinde belli degil. Isin icinde o da olabilir. Ama 5.30'dan 3 milyon lot satmisti bir kere, ondan sonra 5.60'a gitti tahta. Kene ilk geldigi gun. Bence bir cete yok aslinda. Degisik degisik insanlar.
Kaldi ki 12 milyon lot bir banka hissesinde hicbir sey degil. 2 sene once 2 gunde birisi 300 milyon lot satti Garantide.
TAV'da mesela kagit 100 bin lotla tepe taklak gidiyordu 16'larda.
Asidan sonra Credit 6 milyon lot satti 21'den. Daha sonra da Meri 5 milyon lot. Piyasa hepsini topladi, hic takmadi. TAV'dakiler gercek yabanci bir de.
buradaki yabancılar bile şüpheli olabilir.
en basitinden bir diğer hisselerdeki yatırım ve emeklilik fonlarına bakıyorum adamlar aldımı malı uzun süre taşıyor. bizim buna gelenlere bakıyorum en fazla taşıyan 5 gün :) buda yatırım fonu
daha önceki düşüşte özellikle bizzat tahtayı aşağı çekende yatırım fonlarından gelen satışlardı
resmen zararına milyon lotları sattı
o işlemi çok merak etmiştim. hatırı sayılır mal toplayıp neden o kadar hisseyi satış baskısı için kullandıklarını bu dedigim olay çok kısa zaman önce oldu
Tahtada cok uzun suredir gercek yabanci yok. Citi/Doce'de kaliplasmis mallar var sadece. Onlar da Kaliforniya Ogretmenler Dernegi falan filan. Paralari p.c oldu. "2018'de yapacak birseyimiz yok, yatirimimiz cok deger kaybetti" demislerdi o dolar krizinde.