değerlemeleri neden göndermiyorlar, fikri olan varmı?
Printable View
değerlemeleri neden göndermiyorlar, fikri olan varmı?
Kurumsallıktan uzak lanet bir şirketsin sen ALLAH belânı versin.
SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bunu ancak değerli ortağımız linux bilir...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tüm sıkıntıları geride bıraktığımız, sevdiklerimizle doya doya mutluluğu paylaştığımız, sağlık, sevinç, bereket dolu ve en önemlisi huzur dolu bir yıl sizinle olsun...
Hafta içi bütün değerlemeler geliyor , 6. Aydakilerin üzerine yaklaşık yüzde 35 gibi bir artış beklenebilir . Ama bence esas beklenti satışta olan ve satışa yeni yeni çıkmakta olan projelerdeki satışlar olacaktır ve tabikide 2024 ün 3. Çeyreğinde gelmesi muhtemel olan faiz indirimi haberleri…
2022 yıl sonu kapanış fiyatı 10,25, 2023 yıl sonu kapanışı 7,68..üstelik özvarlıklarını % 91 artırdığı halde bu düşüş oldu,yaman çelişki,ucuz ötesi..
35 az değilmi toplamda %80 neredeyse algyo degerlemesi %103 üstelik 6 ayda sadece arsa olan yerlerde proje başladı artık bu stok olayı bitmeli bence hersey net olmalı özak gibi bir şirketi çok fazla sıradanlaştırdilar.SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet hatalı özak 14 ay önce 21.54 den 15.38 düşmüştür alsınlar bedelsizlerini münasip yerlerine soksunlar. Sürekli yatırımcılardan para kaçırmak hırsızlıktır....SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çoğu hisse ,%4- %5 çıkışlar yaşarken , bizimki sadece , ite-kaka % 1 yükselerek 7,76 dan kapattı. İşlem adedi de düşüktü (5.866.000 adet )
Yarın , açığı kapatır inşallah
Defter değeri 17,11 TL.
12 aylık bilanço açıklanınca defter değeri 20 TL üstü olabilir.
Fiyat : 7,76 TL.
Ama , bugün , diğer pahalı hisseler uçtu gitti.
Bunun yüzüne bakan olmadı.
940 Milyon TL. değerinde net döviz pozisyonuna sahip bir şirket.
Neresinden bakarsan bak , herşeyi pozitif , ama gitmiyor.
Elbet gidecek , ama zamanını bekliyor.
25 Aralık 2023 Pazartesi kapanışı 7,05
Bundan sonraki 4 işgücünde 7,68 e ( % 10 a yakın pirim )
hacimsiz bir şekilde yükseldiği için bugün hisseyi büyükler kastı sanırım.
Topa girmediler , ama piyasa yukarı gitmeye devam ederse mecbur yükselterek toplamaya çalışacaklardır diye düşünüyorum.
Sanırım spek , bu 7,76 TL. fiyatı beğenmedi , tekrar 7 TL. ye indirip oradan toplamak derdinde
Ederinin 3 de 1 i fiyatta. Kimse hissesini bu fiyatlardan satmaz.Spek boş hesaplar peşinde.
7 TL. ye indirirse , toplamaya devam.
Akıllı adamın hali başka oluyor...SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirketin yatırımcı ilşkileri tlf no da çalışmıyor, hala değerlemeleri göndermiyorlar, iyi niyetli olduklarını söylemek zor.Kasa bildikleri kadar kasacaklar.Bir şirketi neden bu kadar değersizleştirirler anlamakta zorlanıyorum.Bizim borsamızda patrona rağmen fiyat yükselmesi imkansız.Sabırlı olmak gerekir
bir bedelsiz daha beklerim %100 en az
bedelsiz iyi birşey değilki nerede çokluk orada bokluk derler... sanmıyorum ama paraya sıkışırsa tahsisli yapabilir...
onumuzdeki senelerde yuksek ihtimal bedelsiz vermez. cok fazla yatirim olacak. zaten vermemesini siddetle tercih ediyorum, daginik kagit ve bedelsiz verdikce daha dagiliyor. cok lot iyi degil.
en azindan 1 2 oteli halletseydi gecmiste daha iyi olacakti.
GYO Sektor Ağırlıklı Ortalama FK 2,49 PDDD 1,20.
fk yi ortalamaya cekse 16, pdddyi cekse 22 olmasi lazim yaklasik olarak
Açıklamalar
Şirketimizin 29.12.2023 tarihli Yönetim Kurulu kararı ile İstanbul Küçükçekmece'de yapılması planlanan Bizim Mahalle 2. Etap 1. ve 2. Kısım Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında inşaat işlerinin bir kısmının Alt Yüklenici olarak, ekonomik açıdan en avantajlı teklifi veren İnt-Er Yapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından yapılmasına karar verilmiştir.
Özgyo , değerleme raporunu bugün seans kapanışından sonra göndermiş
Bizimki de , yakında gönderir.
degerlemeler gelmis
311 Adet Bağımsız Bölümün
Toplam Pazar Değeri 10.101.612.000,-TL 11.827.872.350,-TL
buyukyali
Üst Hakkının Devir/Pazar Değeri 1.233.675.000,-TL 1.357.042.500,-TL
Club Med Kemer
Taşınmazın değerleme tarihi itibariyle Pazar Yaklaşımına göre takdir edilen piyasa değeri şu şekildedir;
3.066.200.000,00 TL (Üçmilyaraltmışaltımilyonikiyüzbin Türk Lirası)
KDV Dahil Toplam Satış Değeri (%10): 3.372.820.000,00 TL dir
bodrum arsa
sadece ela otelle b.yalı toplamı 23 milyar sizin yapacagınız fiyatlamanın ben ta.................. koyem
Görebildiğim kadarıyla yuzde 45-55 arası degerleme farkları var. 25 milyardan 36-37 milyar arası özsermeya olusacak gibi.İnsallah yarın bir kıpırtı gelir tahtaya
8.279.360.000,00-TL
ela otel
2.646.000.000,0
bulvar
852.110.000
maltepe arsa