Tavsiyesi olan var mı kaç gün ekrana bakmamak lazım
svg
Printable View
Tavsiyesi olan var mı kaç gün ekrana bakmamak lazım
svg
Ama ben size garip gelen merak ettiklerimi sorduğum için 65
misafirimiz var
svg
Bu başlığı şu anda 58 kişi okumaktadır. (3 üye ve 55 ziyaretçi)
tabi canım
yatın kulağınızın üstüne karıştırmayın başka hisseleri yarın onlar düşer bu çıkar
52 haftalık ortalaması 81 lira. Bunu belirtmekte fayda görüyorum.
Niko bi ateş etse enerjimizi bulacaz inşallah
svg
Bu başlığı şu anda 22 kişi okumaktadır. (2 üye ve 20 ziyaretçi)
svg
Kimsede heyecan yok
eyvah eyvah
Hafta sonu kaç kapatırız niko önemlisin benim için
sevgiler
Bu başlığı şu anda 31 kişi okumaktadır.
Sasanın bölünmüş hali ile 2:):)
olmasını diliyorum
sevgiler selamlar saygılar
Hocam her Dakika mesaj atmak zor oluyordur. Topluca atsanız hepsini beraber okusak, sürekli bildirim gelmese. Severek takip ediyorum sizi ve topiği. Saygılar
Sent from my iPhone using Tapatalk
yeni düşmelere hazır mıyız ortaklaaaaaaaaaar
hektaş devre kesmiş sıra şaşada bugün son düşüşler olması lazım artık seçin öncesi bakalım seçim sonucuna göre haftaya yeni küsküler yeriz veya yemeyiz
Tabiiii canim
Herseyi soyledin CAKIR kafamı
Mikeyim 😡
Daha ne isteyelum senden
Saygilar
Temennim
Dikmeseler bari
Svg
BorsAkademisinden cevap ...
https://i.hizliresim.com/h5mfdah.png
Kimsenin morali bozulmasın diye hisse isimleri vermeyeceğim ama örnekten anlarsınız.
Bu şekilde operasyona maruz kalmış hisselerin, Bist 470$ 'a gittiğinde bile eski zirvesine yanaşabileceğini düşünmüyorum. Çünkü sağdıkları bir ineği ikinci kez sağmazlar.
"Hiç etik değil" diyeceksiniz ama maalesef onların tarzı bu şekilde.
En tepede maliyetlenmiş insanlar için uzun bir can sıkıcı süreç olacak ama daha aşağıdalardan alanlar en azından maliyetine gelmiş olur ilerleyen dönemde.
Diğerlerinde ise tabi ki yeni zirveleri göreceğiz.
dayı bize yılan kactı nasıl çıkartırız
svg
gırtlak sasa yım maliyetimde 104 tl
sayın nikopoll
svg
dahada alamam param yok
4. CESUR CAKIR HESABI şu an artı
Diger hesaplar senden daha beter niko
svg
yarın lütfen Düşmiyyyaaah dermisin
lütfen
Hangi şirket yada hangi para birimi nasıl etkilenir bilmek çok kolay değil. Çünkü 1-2 yıl değil, değişirse 20 yıllık ekonomik görüş değişecek. Bugün çok iyi gördüğünüz yatın daha iyi de görünebilir veya çok daha kötüde görünebilir. 20 yıl az bir süre değil. İleride hangi alanlar daha çok desteklenecek. Tarım ülkesi mi olacağız, yoksa tekstil mi. Yeni gelenlerin fikrini bey zikrini kimse tam bilmiyor. Belki gelemeyecek, belki gelseler de iyi olmayacak. Bunları bilemeyiz, ülke için hayırlısı ne ise o olsun.