https://i.hizliresim.com/l9uv65q.png
Printable View
Bu tahtacı ve sahibiyle işimiz zor, 15 getiriyor sonra 16'ya kadar yükseltiyor yine beğenmiyor kapanışta 15.40'a basıyor.
Şirket tarafından denetlenmiyor mu bu tahta, tonla işlem ve primler yapıp kapanışta nerdeyse aynı yerden kapatıyor, olacak şey değil.
Allah yardımcımız olsun diyelim.
Son hengamede hisseye girenler yeni mağdurlar oldu maalesef, 15.50-16.50 arası çok işlemler oldu, mağdurlar mekanı oldu.
16,00 dan çıktım...
kar aldık mı...aldık..
1 sene beklediğinin maliyeti üzerine mi aldın....
kesinlikle hayır..
mutlumusun?
mutluyum...
girişim tamamen teknik ile alakalı idi..
2 kere haber akışlarına yakalandım..kol kesmedim..hatam orda oldu...
3 kere düşüşlerde lot arttırmam sayesinde maliyet düşürdüm...
bu manevraları yapmasaydım vay halime ki yüklü girmiş idim..
gereksiz yere sinir stres..
geçen 1 senenin maliyeti çok daha büyük..zamanın pahası yok...
çıkarılan ders:
trade de de gireceksen, önceden belirlediğin temeli sağlam patronu güvenilir hisselere gir..saplandınmı onlarda saplan..neticede haber akışlarına kimse bir şey yapamaz...da sen yine bildiğin sularda yüz...
Hakkınızda hayırlısı, umarım buradaki kaybı başka yerden çıkartırsınız.
Benim portföy 5 hisseden oluşur genelde, tek bu hisse olsaydı sıkıntı büyük olurdu, diğerlerden kurtardık durumu, benim için de hayal kırıklığı oldu Kcaer, ralli dönemindeki haber akışlarına kapılıp satmaya kıyamadık onlar kıyma yaptılar maalesef, şimdi olur da satmaya kıyamadığımız o fiyatlara bir gün giderse kaybedilen zamana bakılmadan kalmaz kimse, güven kalmadı.
İyi haftalar.
Hisse eksiye programlandı yine, dönüp dolaşıp veriyorlar, yatırımcı da kalmadı kendi kendilerine verip düşürüyor galiba.
Dün bir KAP göndermişler.
21.11.2024 tarihli özel durum açıklamamızda kamuoyu ile paylaştığımız 2030 vizyonumuz doğrultusunda belirlenen büyüme ve yatırım alanları kapsamında, fizibilite çalışmaları sürdürülen yeşil çelikhane ve yeni çelik profil fabrikası yatırımlarımız için ÇED başvurusu gerçekleştirilmiş olup, ilgili izin süreçleri devam etmektedir. Kocaer JES 1 Santrali'ne ilişkin ise sondaj çalışmaları ve yeni proje sahasına yönelik ÇED süreci devam etmektedir.
İzin süreçlerine yönelik tüm gelişmeler eş zamanlı olarak kamuoyu ve yatırımcılarımız ile paylaşılacaktır.
Kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1484543
Şirket 2.Ç faaliyet raporunda 2026 JES enerji üretimi hedeflediklerini açıklamışlardı, daha önceki KAP'larda da öyle geçiyordu ama son gelen açıklamalara bakıyorsun hala ÇED süreci devam ediyor diyor, nasıl yetişecek, süreç neden bu kadar uzadı.
2025 yılı 2. çeyrek faaliyet raporundan.
Enerji Yatırımları Kocaer Çelik stratejik öncelikleri arasında belirlediği yenilenebilir enerji alanında faaliyetlerini büyütmeyi hedeflemektedir. Satışlarının büyük kısmını yurtdışına gerçekleştiren Şirket dünyadaki hızla değişen yeşil enerji trendlerine aynı ölçüde ve aynı hızla adapte olması gerektiğinin bilincinde olarak enerjide bağımsız, kullandığı elektriğin tamamını kendi yenilenebilir kaynaklarından üreten bir firma olma hedefi doğrultusunda çalışmaktadır. Hali hazırda 9,2 MW kurulu gücündeki güneş enerjisi tesisleri ile tükettiği elektrik enerjisinin %33ünü yenilenebilir enerji kaynaklarıyla karşılayarak önemli maliyet avantajı sağlamanın yanı sıra enerji kaynaklı karbon emisyonlarını da düşürmektedir.Enerji yatırımlarını tek çatı altında toplamak üzere 2023 yılında kurulan Kocaer Enerji ile öncelikle jeotermal ve güneş enerjisi alanında faaliyetlerin büyütülmesi hedeflenmektedir. Aydın¢da bulunan ruhsat sahasındaki JES yatırımlarının 1. fazı olan 24 MW gücündeki jeotermal santral yatırımı devam etmekte ve bu tesiste 2026 yılında üretime başlanması hedeflenmektedir. Şirket, üretimin ilk fazından elde edilecek elektrik enerjisinin %20 ve halihazırdaki çatı üstü GES’leri ile tüm üretim faaliyetleri için gerekli olan elektrik ihtiyacının tamamını karşılamayı, sera gazı emisyonlarını azaltmayı ve kalan %80’lik temiz enerji üretim kapasitesinin satışını gerçekleştirmeyi amaçlamaktadır. 2026 yılında devreye alınması planlanan Kocaer JES 1 yatırımının ardından ruhsat sahasındaki jeotermal kaynağın kapasitesine paralel olarak jeotermal enerji yatırımlarına ikinci üçüncü faz olarak devam edilmesi planlanmaktadır.
https://i.hizliresim.com/7vv9bgx.png
yatırım tavsiyesi değildir
Grafikten ve haber akışlarından da anlaşılacağı gibi bu hissede sadece teknik takip edenler kazanıyor, temel vizyon hikaye.
Zamanında patron satış yaptıktan sonra kimse mal taşımıyor artık, teknik düzelince giriyorlar, 1-2 lira alıp çıkıyorlar, şimdi 14'lerde süründürme zamanı.
Endeksten negatif ayrıştı, 5 gündür aralıksız düşüyor, 16.58'den çakmaya başladı 14.90'a geldi bu sürede.
Herşeyin bir bedeli var, bu şirkete güvenip de para yatırmanın da bedelini biz ödüyoruz maalesef, Allah'tan başka hisselerden kurtarıyoruz.
Tamam genel ortam bozuldu ama en çok düşen neden sen oluyorsun yahu, hep milleti bitirmek için fırsat koluyorsun anlaşılan.
Dün en çok düşenlerden biriydi, bugün bakalım bir gıdım çıkacak mı, hiç sanmıyorum, yatırımcı düşmanlığı var.
Ek 30586
kademeler
Endeksin iki katı düştü yine, 2-3 günde 16,58^den 13'lü rakamlara getirdiler hisseyi. 15 üstüne atmazsa sürünme uzun sürebilir, çok kalmamalı buralarda,
SPK'nın verdiği ceza tahtaya biraz denge getirmeliydi, yönetim pek dikkate almamış ki hiç bir mağduriyet giderici çaba yok.
Son 2 günde %8 düştü, dörtte birini bile geri almasına izin vermiyor.
gir çık yapman lazım....yukardan verip alabildiğince aşağıdan alman lazım..teknik bakman lazım..başka türlü maliyet indiremezsin..
Haklısınız ama ben ancak 17'li rakamlarda trade denemeleri yapmaya başlarım, bu fiyatlar benim için biraz risk teşkil eder Gürsel hocam, çok detaylı teknikçi de değilim, bu işi çok yapanlar var, hatta Kcaer özelinde benden başka hamallık yapan yok.:)
Mktan hisseler bile yükselirken bu hala %2 eksi, o sınıfın bile altında demek, nasıl bir belaya bulaştık böyle, Allah sonumuzu hayretsin.
https://i.hizliresim.com/26v0xmi.png
son 5 günde iyi mal aldılar turşu kurmayacaklar . y t d
https://i.hizliresim.com/nha94wz.png
8 günlük pasta alanlar . y t d
https://i.hizliresim.com/6ube710.png
8 günlük pasta satanlar . y t d
Topladıklarını sandığımız malları buradan okutmuyorlardır umarım, son 2 senede gördüklerimizden sonra hiç bir şeye güvenemez hale geldik maalesef, şirket alım yapmadığı sürece güven gelmez, yatırımcı kalmadı.
Bu başlığı şu anda 1 kişi okumaktadır. (1 üye ve 0 ziyaretçi)
İçeride faizler indirildi, dün Fed de faizleri indirdi ama hala nal topluyor kcaer, gitmesi için daha olması lazım.
CWENE bir analist toplantısı ve bir iş ilişkisi haberiyle 2. tavanı yaptı, bizimkine bakarsan ne iş ilişkisi haberlerini atıyor ne de analiz toplantısı yapıyor, JES de yılan hikayesine döndü, hiç bir gelişme olmaz mı arkadaş, ÇED bu kadar sürer m.
Büyük hacim oldu ama hisse yerinde sayıyor, bu da yatırımcıya yaramayacak işlemler olduğunu gösteriyor, boşa kürek, kendi aralarında oyun oynuyorlar.
Ek 30645
yusuf hoca yüzünden gitmiyor herhalde :D
Ben de Neom, JES, Suud, ABD yatırımları, şirketin vizyonuna güvendim, hala bekliyoruz.