Yatırım fonlarının malını satıyor. Buralar bir ara ne kalabalık olurdu kimseler kalmamış. Bakayım dedim. Aslında bunu almanın zamanı yaklaşmış ama adamlar çok pis oynuyor durup durup tahsisli açıklıyor.bundan küçük yatirimciya ekmek çıkmaz.
Printable View
Bildiğim kadarıyla talimatı veriyorsun, gönderdiğin kurum hemen virman yaparsa alıcı kuruma anında düşer! ama gönderen kurum göndermede pek aceleci davranmamaktadır, tabi bu bizim gibi ky lar için geçerlidir! sanırım 10 milyon lot virmanı anında yaparlar yoksa müşteri memnuniyetini ve güvenirliliğini kaybederler :)
Nihai sonuç olarak her türlü düşer . Takas felan hikaye. Her türlü alan zarar eder. Endeks 10 çıkar bu 1 düşer. Endeks sonsuza giderken buda sıfıra gider.
Takas paylar icin gecerli, saklamayi yapan araci kurumlar icin degil.
Soyle anlatayim.
1 ay once hisse aldin A kurumundan.
Bugun B kurumuna virmanladin.
B kurumunun takasinda hemen gorulur, A kurumunun takasindan hemen eksilir (ya da en gec 5'teki cutoffa kadar).
Benin virmanlarim hep araci kurum takasinda cok kisa surede goruldu (yapildigina dair konfirmasyon aldiktan sonra).
Bunun ustune...
Emekliklik Fonlarina giden paylar herhangi bir araci kurum tarafindan alinmis olabilir (Fonun calistigi kurum hangisi ise).
Yatirim Fonlarina giden paylar da ditto.
666 dayı karax nick'li üye halkbankası dedi grafiği bı actim grafik muthis
Dayı ekmek çıkacak gibi market masrafimiz çıkar mı girisimizi yapalim
Nerede kalmistik dayi
Oo mrsun 666 vs trendhound nerede yaziyor hafız
Oo girer girmez hoşgeldin partisi -0,50 ahahhahaha
Sayin robot 13.63 den malı galdiran benim. Bende teminat kisitlamasi var. Yani full pozun yanından gecemiyorum. Yalandan assa verme. Adres hatalı
Ahahahhaha
Yapıştır gocumm
Ekibi toplayın dayı Hahahhahaha uykusu geceler tartismalar işsiz herkesi toplayın dayı
Benim yapabilecegim birsey yok ustadim. Degisim gelmeyince cikardim butun portfoyumu, gunahimi bile tutmam burda.
Sadece bu var yok sayilan. 4 dolari bekliyorum. Muhtemelen torunlarimiz gorur. Ama ise yaradi, bu yok sayilan mallar sayesinde at hirsizligi yapabiliyorum baska hisselerde.
Bankada da mahkemesinin bitmesini. Kesin sonuclaninca ABD'de acacagim tazminat davasini, yanlarina kalmasin yapilanlar.
Keyfin yerinde mi senin?
Yanlız kimse yazmıyor bunda çok ilginç aslında 5-15 yapti nas.modeli sonrası satmadılsrsa benim gibi batmamislardir paraları duruyordur. Niye kimse yazmıyor ilgnccc
Kim ne yazsin buna... grafik boyle.
10 dolardan milleti dolandirdi hukumet iste. 30 sentten yerine koydu. Ne zaman operasyon yaparlarsa artik.
Neyse dert etme. Nas bitti. Yeni vahiy geldi.
http://share.matriksdata.com/Images/...0338112797.png
Dayı o grafik işi bitti tahsisli sonrası yayınlayıp durmaya gerek yok.
Yeni hisse adedi farklı aynı şeyi temsil etmiyor
kardeş sen yenisin galiba cehenneme hşgeldin
başka hisse mi bulamadın:kahkah:
yıllardır yazıyoruz burda gelirse hedef 3 buçuk
buruya gelipte nas mas dava mava diyerek ağlayacaksan yol yakınken dön:kahkah:
kimleri perişan etti bu mendebur aç biraz eski sayfaları oku araştır:yes:
Ayıp ediyon memed abi ben sana halkbankası al mi dedim. Hatta dedim ki sana halkbank short dolar long yap dedim. Sen bana dedinki mal gelmiyor vioptan short açar mısın dedin. Bende altın ve faizdeyim halkbankasina bulasmam dedim. TL nin nas modeli ile nasıl hiç olduğunu anlatmak için tirnak içinde halkbank bile 15 lira oldu dedim.burda anlatmak istediğim TL den sonra bana göre en değersiz varlığın halkbank olmasıdır. Ağabey bak viop topiginde yazismalarimiz kalabalık olduğundan güme gidiyor.Halkbank için ne dedim eski dolar bazlı grafikleri eksiyi işaret ediyordu ve bana göre dolar grafiği eksi oldu. Devlet ilk tahsisliyi yaparak eksi grafiği sıfıra getirdi. Şimdi soruyorum sana bu banka 2. 3 . tahsislide kaç dolar sermaye ekledi. Piyasa değeri bugün 3.2 milyar dolar. 2.ve3. Tahsislideki parayı topla 0.5 ile çarp bankanın lisans değerini ekle olması gereken değeri bulursun. Eğer bulduğun değer 3.2 milyar dolardan az ise banka pahalıdır. Sanırım halkbank ile ilgili düşüncelerimi anlatabilmisimdir. Çöp sıralamasında ikinci sırada birinci sırada TL var bu değişmez. TL/ dolar sıfır olacak beklentim bu abi.
Yıllardır halkbanksini savunan ve yanlışlarini yazan arkadaşlar bu topikte mevcut.sende biliyorsunki devlet öyle yada böyle bütün hisselere el koydu tahsisli adı altında. Kısa vadeli vur kaç amaçlı girdiysen haklısın grafiğinde patlamaya hazır bir durum var ama yukarı ama aşağı bilemem. Güven çok önemlidir benim gözümde darlık fonuna ait her hisse bir gün halkbank olmaya aday.buna o çok övülen THY de dahil. Sebebi ekonomik değil sosyoljik ve ahlaki bir durum. Sebebi derinlerde Mondrosa kadar gider. Hani diyosunya niye öle işte bele diye. İşte tam da bu sebepten işte bele. Bilmem anlatabildim mi...
Ben bilmem karax abi kredi kartı ekstrsine yatıracam paraylan aldım. 10 günün var ahahhahaha LİNEER Grafig çalışmazsa kredi kartları da patlar.
10 gün.
Xbank ralli yaparken bu xxbang yaptı niye bele oldu anlamadım. Emme bu kadar ralli olucagini tahmin edip gene şemsiye olursa valaa yazıktır alcamiz yüzde 3 5 bu bile zehir oliyor ki grafigde medyan olarak kombinasyon diğerlerine göre dipte. Yani.
10 gün sonra gredi kartını odeyemezsem marketten ekmekde alamam nabacam ben
Abi xbang orani 666 şuan şok oldum
Dur bunu VOB dopine yazım orada 666 takipçi vardı
https://i.hizliresim.com/t5cpyys.jpg
Gençler ben geldim… seneeeee 2018-2019 papaz mapaz davası varken almıştım. O zaman fiyatı zaten buydu sonra satıp kar ile çıkmıştım . Dolar 8 kat artmış halk hala aynı… cüzi miktar giriş yaptım. Amerika sonucu çözülürse tadından yenmez… ya nasip….
sn. mr sun ortalıkta yok. aylık grafiğini paylaşalım🙂
https://i.ibb.co/Qkbh5Vq/Screenshot-...ingviewapp.jpg
ilk destek 6.4
sonra 4.5
Lannn zbidi :)
Yakmadın bidonu üstünde:)
Tombul Kusu surunduruyordu oteki kuslar giderken. Cunku isten cikarma olmayip devamli ekleme oldu koronadan sonra. Daha sonra Varlik Fonu onun hisselerini teminat gosterdi borclanmak icin.
Ruslari butun dunya banlamasaydi, yine de surundururdu. O pazardan butun havayollari cekilmek zorunda kaldi, yerini Tombul ve Pegi aldi. Hukumetin oldugu hicbir seye bulasmayacaksin, uckagatciliktan baska birsey cikmaz altindan.
Amerika ile cozum bankanin sucunu kabul edip uzlasmasindan baska sekilde olmaz. Yoksa jurili durusmalar ve sonucunda suclu bulunacak. 2024'te bitecek birsey degil bu, cunku banka tekrar Anayasa Mahkemesine goturecek temyiz mahkemesinden gelecek sonucu (negatif gelecektir eskisinde oldugu gibi).
Bunun cozulmesi de sorun degil. Sucunu kabul edince ABD'de class-action yiyecek yatirimcindan milyarlarca dolarlik. Simdi bile olen ABD askerlerinin akrabalari dava aciyor Iran'in cihadini finanse etti diye. Bir dusunun kriminal davada ABD mahkemesinde suclu bulundugu / sucunu kabul ettigi zaman neler olacagini.
Class action'i bilmem, ben sahsen dava acacagim. Her bir seyi kokune kadar biliyorum zaten. Bir ton trade ettigim icin birsey alamam, avukata odedilerimle kalirim ama olsun, biraz da ben oynatayim ABD mahkeme salonlarinda.
Iyice sikisti 13'te. Insallah yukari kirar da seni de sevindirir.
Bu arada kimse yemiyor artik. Karax bile hemen yakaladi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1020166575.png
Tiye aliyor, derdi yok onun.
Yanliz bana hala kizgindir vaktinde cok korkutmusum herif mallara cokecekken. E ben ne yapayim ulkenin hicbir kontrol mekanizmasi kalmamis, birisi sabah ona Nazi, aksam bunu tabularinda gondeririz... kur da %20 her gun sokuyor. Rumlar ve Yunanlar coktu milletin mevduatina. Ben senelerdir yatirim yaptigim ve yapmaya devam ettigim teknoloji hisselerimi sattim likit olmak gerekiyor diye. Inaniyordum cokulecegine yani. Kendim hic nakit tutmuyordum mesela, hep yabanci ortagi olan sirketlerin hisselerindeydi.