24 saatte 35 Lira düşmesi ve beklentilerle. Yani küfür etmemek elde değil.
Printable View
24 saatte 35 Lira düşmesi ve beklentilerle. Yani küfür etmemek elde değil.
biz 3 bucuk aydır ilerken kaç defa 35 lira aşağı yukarı yaptı küfür etmek serbest :))
seans içi kapları gönderip malı aşağıya çekmek vs..
bir zamanlar verus vardı kap canavarı derdi herkes..
alfas forum sayfasında okudugum kadarı ile 5milyon dolar aşağısından olan iş ilişkilerini atmıyormuş.
ben arayışa geçtim iyiyi kötüyü artıyı eksiyi karşılaştıracağım.
piyasa bilançoyu beğenmedi zira dünkü düşüş ve bugünü kattığımızda net bir taban yedik. neyi beğenmediğini gerçekten merak ediyorum.
temmuz-ağustos gibi hisseye ilk 3,3-3,8$ civarlarından giriş yaptığımda şubat-mart ayı için hedefim, yani yılın son bilançosu ile birlikte 10$dı. gesan sağolsun fazlasını verdi.
Şimdi ise yeni bir hikayeye başlıyoruz şahsen şu an hedefim 2024 mart ayında 2023/12 bilançosunu görmek. inşallah logaritmik büyümeye devam ederiz, bakalım nasibimizde ne çıkacak.
deutche takası 100 bin sınırını aşarak oyuna dahil oldu. sanırım devamı gelecek.
Patron bi kap bari yollasa diyecem de onu da ele vermek için kullanıyor tahtacı namıssızı
Yani vurkac yapanlar hep ödüllendiriliyor enteresan yani. Patron işin içinde mi bilmiyorum. Kontrmatik sahibininn emkelde yaptiklarini da görünce kime nasıl güveneceğiz. Bu bedelsiz falan nasıl onaylaniyor neyi bekliyoruz SPK unuttu bunlar hatırlatmiyor mu. Her beklentide mal cakacaksa erpwrda da aynısı olacak mı . Alfas Astor bam bam bu araalr cidden
Bu Astor düşerken peşindeyiz çıkarken çıkmıyoruz artık midem bulandı ya bu ne bu kadar kap beklenti aylardır 300 kiramadik
Ağalar gerçekten sonuca göre konuşmak kolay ama mantıklı mı şu hareketler dün 295 bugün 270. Ve bilanço güzel. Bedelsiz eurpwr beklentisi de cepteyken. Yani neden ky ye mal yigiyorlar şimdi. Dün alan adam bugün de alir
Alfas Astor yeotk hepsi artıda en kötüsü bizşmki mi anlamadım ben bu işi. Bu kadar adilik olmaz. Ya sabır.
Eksi 5 nin belasını versin senin
gesanda hareketler hiç bir zaman mantıklı olmadı . O yüzden kıpraşmamak lazım. Mesela sadece 20 gün önce 220 fiyatı vardı ve biz küfredip duruyorduk. şimdi 267 biz sövmeye devam. Peki sorsalar 20 günde yüzde 20 ye razımısın deseler itiraz edermiydik. Hocam birde sen hep tren kalkınca binmeye çalışıyorsun böyle olunca durakta binenlerden hep bir kaç adım geride başlıyorsun.
Ne olursa olsun şu yapılan zulümdür. Şaka mı ya en çok dusenlerdeyiz. Ben alınca çıldırıyor kodygumyn hissesi
helal olsun millet isyan edip satıyor :) etrafımda satanda var bakalım beni ne zaman dökecekler :)
Devre de kesti. Ooh. Olmuşken tam olsun. Sıvamasa olmazdı zaten
Yarın da endeks düşerse o yüzden düşeriz. Olur biter.
Tek kelimyeye yazıklar olsun. Kumar kağıdana döndü gesan. Suç bizde. Şirkete fazla değer verince dönen dolapları göremiyor insan.
Piyasa 1 mr kar bekliyodu galiba, önemli değil. Bugün yarın dökülenler bizim için değerli, kademeli almaya devam, insanlar beklentileri ve geleceği bir günde silebiliyolar, öyle olmasa diğerleri nasıl çok kazanacak, kalan sağlar bizimdir.
bu alemin çivisini çıkarttılar bilançolar ne kadar süper gelirse gelsin tahtacılar bilanço geldikten sonra illede bir aşagıya döşeme yapıyorlar alfas bilanço geldi fena da degildi aşagı vurdu sonrasında 220 lerden 320 lere götürdü milisler ve ve tupraş 41 milyar kar açıklıyor hisse sermaye 250 milyon ve sermaye artışı da açıklıyor ama ne hikmetse vurdukça vuruyorlar aynı şeyler diger tahtalarda da oldu bu yüzden beklenti bitti havasına sokup illede bir sallama yapıyorlar sallanısacalar eskiden bilanço açıklanıp fena da gelmeyince bir kaç gün tavan yapardı şimdi oyunun kuralını hırpala dök çal çırpa çevirdiler yani kumar ruleti gibi çalışıyor şimdiki spekler.
Raki gibi olmak lâzım o 8 raunt dayak yer son raunt işi bitirirdi... Bu işte dökülmeyen malı gö türecek gibi... Bıkanın malını alıyor...
Bence gesanin eski gücü kalmamış.
Yarından itibaren toparlar arkadaşlar..Perşembe SPK konusunu satın alırlar ..Ve cuma günü karara göre yön alır...Yarın ve ertesi gün düşüş baskısı devam ederse bilin ki SPK dan gesan onayı çıkacaktır...cuma günü almak zorlaşır :) ben bedelsizin 350 de olacağını düşünüyorum...Bu arada bugün para girişi vardı hisse de ..Tipik silkeleme gibi geldi bana ..yi aksamlar
Vallahi bugün 3000 lot civarı ekleme yaptım. Yine hemen hemen tek kağıt girişim oldu bende. Düşerse bir iki kurşunum daha var. Zerre kadar önemli değil bu fiyatlar. 2024'te 6-8 milyar TL civarı net kar yazacak Bu şirket. 25'te bunu katlar. Bu fiyatlar ucuz trerade yapa yapa ağırlıklı tutmaya devam
Akfye arz sonuçlarında Cok enteresan ülkeler var. O adamlara bile onay çıkıyor. Bizimkiler arkasini mi aramiyor
gesanin yaninda astor iyi gider. sektor lideri galiba. tum firmalar ona muhtacmis. iki hisse de tasiyorum
biizm tahtacı da gariban düşmanı gercekten hareketleri çok dengesiz elinin ayarı yok...
50 TL düştü. Muz...