Evimdeki tuvalet kağıdı bile o raporların basıldığı kağıtlardan daha işlevsel.
Printable View
5130 sağında solunda dibinde kapatır deli eder adamı.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkan erdoğan canlı yayında konuşuşuyor..... nasıl veriyorlar endeksi....ulan spek.....
4 milyon ton insaat demiri.
:drunk::drunk:
Diyelim ki ülkedeki tüm araçlar elektrikli oldu.
500 daireli bir site düşünün.. 400 tane de araba olsun. Bu araçları şarj edecek şebeke var mı?
Siteleri geçtim, herhangi bir yerde..
Bence mecburen yavaş ilerliyor süreç. Zaten elektriklinin ara dönem olduğu ve kısa bir süre sonra başka yöntemlere geçileceği söyleniyor.
5782 den shortladik 50 puan kapanisa kadar aliriz rizkimiz varsa :)
BES fonları alımlarını bitirmiş gibi.
Onlar aradan çekilince piyasa kendi yolunu bulmaya başladı.
Korkuta korkuta yukarı sürecekmiş gibi bir hava var..
Telekom, perakende gibi sektörler sıkıntılı..
Abd borsaları bugün kapalı......
bes alışları bitti mi....
Kahramanmaraş merkezli depremler sonrası 6 Şubat'ta işlem sırası kapatılan Arsan Tekstil payları Borsa İstanbul tarafından tüm endekslerden çıkarıldı.....
"06.02.2023 tarihli BISTECH Pay Piyasası Alım Satım Sistemi Duyurusu'na (https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1109676) istinaden işlem sırası kapatılan Arsan Tekstil payları, devam eden kapalılık hali 5 işlem gününü geçtiğinden BIST Piyasa Değeri Ağırlıklı Pay Endeksleri Kural Seti'nin 8.1. maddesi gereğince 20.02.2023 tarihinden itibaren kapsamında bulunduğu tüm endekslerden çıkarılacaktır."
Makas gittikçe daralıyor viop30 da....
-5400 kontrat ile +%3.1.
İlginç
Varlık fonu şirketleri bugün babayı aldı diyebiliriz kısaca :) Kardemir hariç
SPOT kapanış,
https://i.hizliresim.com/fqsdil5.PNG
Bugün de satan satmıştır . Asıl direnç satıcılar 5500 lerde orayı geçersek yeni zirve yaparız.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu sıralar demir çelikte fiyatlar hurdadan üretim yerine cevherden üretim lehine gelişiyormuş.
https://i.hizliresim.com/gu0czna.jpg
Kızgın bufalo sürüsünün önünde durup boynuz darbesi yemektense açıklamayı daha sonra yaparım demiş olabilebilür.
sağlık olsun big big abi başının çaresine mutlaka bakar pacal yapar maçal yapar düzeltir durumunu
biz kendimizi kollayalım, az kalsın ereğlide boynuz darbesi yiyecektik tam zamanında kaçmışız :)
Emeği geçenlere teşekkürler... İyi akşamlar
Benim için yorucu güzel gün oldu dinlenelim kolay gelsin.
İşte ucundan da olsa malı var diye yazayım dedim biri atlayıp Kardemir tavan kapattı demesin diye :)
Biri twitterda yazmış, Kardemirde işçilerden alınan habere göre yoğunluk başlamış.
mondi türkiye alka karton yukarı dönüş için selektör çakıyorlar. ama çok zor sahipli tahtalardır.
Evet bugunde ziraat yatirim kurtardi piyasayi. Bu hareket yarin da devam eder mi? Bof bence yarin da satislara devam eder.Ziraatte önce 5010 ve gecerse 5020 yi savunur.5020 kritik bence yarin.
-1 iken 10 kontratcik öz boku boncuklu gubrf aldık.
Poz duruyor.
Karin 1000 euro sunu Ahbap a bağış yapacağım.
Deprem sonrası ilk pozum oldu psikoloji anca düzeliyor.
Hayırlısı olsun.
Koza grubu da geri alım açıklamış