Yada öyle gösteriyor...
Printable View
Bofa nın bu günkü satışının karşılığı bu yatay endeks değil.
Mazot olmamak lazım...
Citi akyatirim uzerinden garani aliyor kac gundur. Saglam aliyo adamlar.. garan dusmeden bist dusmez:)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kar al cebe at, flat devam
https://i.hizliresim.com/qmxwld8.jpg
ereğlide yarın genel kurul var kapanışa doğru hafiften yukarı alırlar diye strateji kuruyorum
https://www.gercekgundem.com/siyaset...yabilir-417136
TV100 yazarı Erdoğan Aktaş, cumhurbaşkanı adayları CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin dün gerçekleştirdiği görüşme sonrası kulislerden edindiği bilgileri aktardı.
İnce'nin ortak basın açıklaması sonrası Kılıçdaroğlu'nu "Hoş geldiniz, ayağınıza sağlık, güle güle" diye uğurlaması, kamuoyunda 'defter kapandı' diye yorumlanmıştı.
Aldığı duyumların görüşmelerin tamamen bitmediği yönünde olduğunu söyleyen Aktaş, İnce'nin 'kırgın ayrıldığını' iddia ettiği eski partisine bu süreçte bir kez daha kırıldığını, Kılıçdaroğlu'na da açıkça "Ben bu mahallenin çocuğuyum. Bu mahallenin çocuğunu dikkate almayıp, benim 10'da birim kadar bile olmayan diğer partileri yanınıza aldınız. Sadece bu mahallenin çocuğu olduğum için bana değer vermediniz" dediğini ileri sürdü.
"Sadece bu yaklaşım bile, Muharrem İnce'nin CHP'ye olan duygularını ve kırgınlığını anlatmaya yetiyor" görüşünü dile getiren gazeteci, şöyle devam etti:
"Görüşmenin ardından ortaya çıkan hava, İnce ile uzlaşma olmayacağı yönündeydi. Fakat iki parti arasında görüşmeler tamamen sonlanmadı. YSK'nın kesin liste açıklayacağı 31 Mart gece yarısına kadar zaman var.
'İKİ BAKANLIK, BEŞ VEKİLLİK TALEP ETTİ'
Benim kulislerden öğrendiğim, Muharrem İnce'nin, CHP liderinden iki bakanlık ve beş milletvekilliği talep ettiği. Fakat SP, Gelecek, DEVA ve DP'ye de listelerinde yer verecek olan CHP'de milletvekili listesi hazırlamak şu sıralarda en büyük sorun. Buna rağmen CHP, İnce'ye bir bakanlık (Millî Eğitim Bakanlığı) ve CHP listelerinden üç milletvekilliği önerecek.
'BÜYÜK OLASILIKLA BU AKŞAM SAATLERİNDE AÇIKLAYACAK'
Cumhurbaşkanı adaylığı kesin listesi YSK tarafından açıklanmadan, Muharrem İnce'nin, Kemal Kılıçdaroğlu lehine yarıştan çekilme olasılığı hiç de söylenildiği kadar düşük değil. Büyük olasılıkla bu akşam saatlerinde İnce, CHP ile anlaştığını açıklayacak."
KCHOL ve Amiral'deki kıpraşma bu haber kaynaklı olabilir.
Olası bir anlaşma haberinde sert fiyatlama görebiliriz..
bulut endeks yorumun ne deniliyor özelden ,
ayın 20 sinde grafladık 240 dk formasyonlu daha ne yapalım 4700-4750 verdik formasyon bitimi ile yukarı aldılar dünde cash yazmıştım formasyon yapılıyor diye yazdık yazacağımızı ,:)
16.00 barına kadar saatlik yeni formasyon çalışma var bugunde.
sabah kanalın en üst bandında satış geldi şimdilik al gülüm ver gülüm HACİM:)
5 vekil neden talep etmiş....
atıp tutuyordu ya, şu kadar oy oranımız....
Arkadaş bu bist nasıl %0,30 hala her yer yemyeşil %3 ler %2 ler hay SASA gibi ya
Dow 33500-34000 yolculuğu mevcut tabiki yeni bir banka hikayesi çıkmazsa.
5528 den şort tuşumu taktım.
Yüzde 50 maldayım
Bas bas paraları thebige :)
Malları boşaltıyorum, yüzde 40 a düşürdüm
badem dayı hacimsiz fazla hızlı oluyor çalkala biraz:)
Yüzde30 a düşürdüm
Yüzde20 ye düştü
Endeks hafif kıpraşiiii sanki size söylemişmiydim daha önce ŞAH nireye endeks oraya .
An itibariyle spotta hiç malım kalmamıştır
nASIL DİKLEŞTİ AMA :))) HAHAHAHHAHAHA DIKŞIN DIKŞIN
ben kredili alıma başladım sen mal boşaltıyon üzerimize bozkurt
nE KADAR KİŞİ MAL SATARSA RALLİ ŞİDDETLENİR :))) BIRAKIN SATSINLAR EFENİM :)
Ne hisse ne long satmadım aynen devam
arzular ralli dıkşın dıkşın ytd değildir
saatlik formasyon yukarı kırdı 4964 üzeri kalma şartıyla 5005 formasyon hedefi kısa vade.
vOBDAKİ GÜNLÜK KAZAÇNLAR +0.82 GEÇEREK GÜN İÇİ EN YÜKSEK RAKAMDAN İŞLEM GÖRÜYOR
astör, akfen, göknur'dan kazandığınız paraları getirin bakalım XU30'a :)
kEMERLERİMİZİ TAKALIM LÜTFEN BİRAZDAN TURBO AKTİF OLACAK
İslak odunla sen hiç paladan zopa yedin mi big abi
MUM işi tamam sa yukarıdaki DİRENÇ lere bakalım artık
https://i.hizliresim.com/m41ttys.png
bOZKURT SEN HİÇ TURBOLU KALKIŞ GÖRDÜNMÜ TERSE GELME FELAN :) ?
+1 de bozkurtu +1.25 de tokatyıldızını selamlayacağım :) bu rakamlar yanarsa selam çaktık demektir
salı günü satanları endeks sevindirecek mi üzecek mi? çok yakında belli olur..
Big abi bu sefer çok zalım oynuyor bu oyunu.
thebiglong derler :)))))))))
Esiyor mübarek selamı çaktık :)