gümüş ve altın ons bizim borsayı dalgalandırıyor...... bunlar artığında borsalar toptan düşüyor şimdilik......
Printable View
gümüş ve altın ons bizim borsayı dalgalandırıyor...... bunlar artığında borsalar toptan düşüyor şimdilik......
Helenayi alpere istiyelim, yoksa bu dendiasla başımız belaya giricek:)
Müslümanlar birlik olup İsraile tükürse devlet olarak hepsi bunda boğulur.....Ortadoğu nun şımarık ve azgın devletine dur diyecek müslüman ülke olarak Türkiye ve kısmen Mısır kaldı..... Şu ekonomik kriz ülkemizin daha çok ses çıkarmasını malesef önlüyor......
https://twitter.com/koruug/status/17...tedFV1-SQ&s=19
Hadi buyur burdN yak,
https://twitter.com/Rainmaker1973/st...bIcL0L0KQ&s=19
Biraz bakınca devreler ısınıyor:he:
Badem sporun bugunkü ekibin branşı kıl dönmesi üzerine :)
totoşta yakalarsa üzerine oturtmaz öyle bir graf çiziyor algı gap hikayesi gibi ama bir anda salarsa 9510 lar kısa vade hedef olur.
tikkat edilmeli
Ne eşikmiş be.. Geçemiyoruz yıllardır...
.................................................. ......
Cevdet Yılmaz: "Yüksek gelirli ülkeler ligine geçiş eşiğindeyiz."
Utanmaz c-p liler siz bar açın hükümet eşik atlatmak için uğraşsın:)
Karakemal rakı masası ve bar mar takıldığından bu konuya sallamadın:)
siz varya siz :drunk:
GARAN +3.95... Arclk +2.29 KCHL +0.99
vadeli eksi..?
1045700 tekrar LONG GGGGGG....
baget türü yiyecekleri araştırmışlar.
türkiyede bu tür yiyeceklerin içindeki et oranı
ingilterede satılan köpek mamalarında bile daha fazla et varmış.
:drunk::drunk:
ne yiyoruz awww kim bilir :he:
ssk dan ödediğin primleri emekli olmadan geri alabiliyormusun 3 kişi ile konuştum değişik yorumlamalar var net bilgi sahibi olan var mı
Jizim ikinci en büyük gaz ithal ettiğimiz ülke İran,
İsrailin gök kubb svnmasinı övüp duruyorlar, adamlar el yapımı füzelerle yol yaptı tepelerine, aynı yolu iranda denedi
ve oldu,ha olurda İsrail bi kaza daha yaparsa ,abd İsraile yardim edene kadar dümdüz olur.
Vergi ve emeklilikle ilgili konular çok teknik alanlar,herkes yorum yapar ama devletin yorumu geçerli olur son noktada,size cevap veren 3 kişide muhtemelen yorum yapmıştır,yada farklı yorumlanmıştır sorunuzu,sizin sorunun cevabı hayır ama belli şartlarda ve koşullarda prim iadesi de mümkün.
bir güvenli balık vardı.. onuda bozdular.
tutulan 3 balıktan 2 sinde poşet/mikro atık çıkıyor etinden. mikro zehirli atık.
niye avrupa amerika bize zehirli atıklarını satıyor.
hep diyorum.. bu ülke düzelir... para gelir krizler geçer insanlar ölür gider liderler gelir geçer.
ama bu bozulan ahlak geri gelmez.
imam yellenirse cimaatin napacağı bellidir.
:drunk::drunk::drunk:
Alınabilir. Belli şartlarda...
Ama sadece ödenen toplam primin işçi payı kısmını alırsın. İşveren payını vs. vermezler...
İşçi payı da ödenen primin yaklaşık %9 gibi bir oran. Alınacak rakamı da geçmişten bugüne belli güncelleme katsayıları ile ayarlıyorlar....Ama faiz uygulamıyorlar..O yüzden çok fazla bir para da alınmaz..
Tabi emeklilik yaşını doldurman lazım....Öncesinde vermezler...
orta vadeli düşüncemi teyit ediyorum...:)
SPOT da BofA nın satışını Piyasa karşılamış görünüyor!
https://i.hizliresim.com/rnmqswp.PNG
Bugün ki antrenman sert geçti beni incitti masör. Isınma hareketlerinde sakatlandım. Yavaş yavaş uyum sağlayacaz bakem. Şimdilik hacime çalışıyom
akşam yatırım finans Işık ökte ve Barış esenin 40 dk videosunu seyredin.
eregl ne kızıyor Işık üstad güzel yayın olmuş güldürdü beni:)
bugun eksi olur dedik eksi oldu endeks muhendisligi süper isliyor 10000 endekste cogu kagıt 4 bin fiyatında ... sonra a haber izleyen babam borsada millet zengin oldu diyor !