Arabası olmayanlar köprülerdeki araç geçiş garantisi için ödeme yapıyordu
MTV zammında adalet olması için, arabası olmayan da ödeme yapmalı
Printable View
Barzani ne yapıyor?
İsrail genel kurmay başkan yardımcısı golan, 12 eylül 2017 deki açıklamasında, terörist pkk nın İsrail in dış politikasına hizmet ettiğini, pkk yı terör örgütü olarak görmediklerini belirterek, onlar İsrail in dış politikasına hizmete devam ediyorlar diyerek 25 Eylüldeki referanduma tüm kürtlerin katılımıyla büyük kürdistan kurulmalıdır açıklamasını yaptı.
Yani Barzani Ankaranın güdümünde bölgede bir lider olmayı terkedip, resmen İsrailin güdümünde bir karakol olmayı tercih etti, kaybedenler kulubüne üyeliğini yaptı.Bu işin sonunda kuzey Irak da bir referandum daha olur görünüyor, bundan sonraki referandum Hatay ın referandum ile Türkiye ye bağlanması gibi, Musul Kerkük ve Erbil in Türkiye ye bağlanmasını sağlar, gidişat bunu gösteriyor.
Reis-i Cumhur daha bugün/biraz önce sizi tekzip edercesine aşağıdaki cümleyi etti
"Erdoğan'dan Kuzey Irak yönetimine: Yanlıştan dönerse Türkiye yanında olur"
http://www.haberturk.com/cumhurbaska...lamasi-1655475
Reis-i Cumhur a iki çift lafınız var mı?
Yok değil mi?
Tam tahmin ettiğim gibi
Nerde sizde o yürek?
Sizler biat kültüründen geliyorsunuz başınızdaki ne derse o
Yarında sonra Erdoğan ve Barzani can ciğer kuzu sarması olursa (ki hiç şaşırmam) sizde 180 derece tornistan yapıp ülkemiz için bunu ne kadar faydalı bir iş olduğunu anlatmaya çalışırsınız
Sizin de işiniz zor be
Bir öyle bir böyle...
Teoman dan Rüzgar gülü şarkısını size gönderiyorum
saygılar/başarılar
Ekim ayından itibaren turşu ve reçel fiyatlarında en az yüzde 20 zam bekleniyor
senin gibilere yazık asıl
misak ı milli sınırlarımızın dahil olduğu bir ülke Cumhuriyetin kurucu liderleri dahil tüm liderlerin isteğiydi,
ama sen gibi yüreksizlerin isteği olamaz, o yüzden kendine söylenecek lafları başkalarına etiketlemeye kalkmasan bari.
ayrıca misak ı milli sınırlarımız içindek halklar Türkiye ye bağlanma referandumu yapabilir, bu haklarıda var, kimse onların bu hakkını elinden alamaz.
Misal Hatay örneği var, Hatay referandumla Türkiye ye bağlanmak istemiştir, bu hakları olanların hakkına laf etmek kimseye düşmez.
topicdeki analizlere.
:drunk::drunk:
:kahkah:
pazar pazar şaka gibisiniz.
Bu başlığı şu anda 45 kişi okumaktadır. (18 üye ve 27 ziyaretçi)
burdaki 45 kişiye tam olarak neyi anlatmaya çalışıyorsunuz ?
ben hiç bişey anlamıyorum mesela :drunk:
o bunu demiş bu bunu demiş. pazarı kendinize bari ayırın.
:party::party: