hocam pkarta bakabilir misiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
hocam pkarta bakabilir misiniz?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Elliott sayımının en pis tarafı şu, iç dalgaları doğru sayarsın, ama asıl dalgada boğa olman gereken yerde ayı , ayı olman gereken yerde boğa isen büyük patlarsın.
Mohikan abinin özeti şu , Türkiye'nin kokuşmuş durumundan haklı olarak muzdarip bir insan olarak asıl dalgaları uzun süre ayı saymak istedi, çöküş bekledi, ama bu asıl bu kokuşmuş düzenlerin ralli üreteceğini öngöremedi.
Bu yüzden, onun düşecek dediği kağıtlara temel ve teknik analiz ile hakimseniz, hemen sat tuşuna abanmayın,
ama şurayı geçerse yükselecek dediği boğa sayımlarda %90 göz kapalı dalın :)
Not: Abi VERTU için güzel şeyler geliyor kulağıma, sen ne dersin?
Tşkrlr sn. mohikan hocam
Bak sana eski bir grafik atacağım. 8-9 ay önceden...
O zaman mohikan abinin düşecek dediği hisselerin çoğunun düştüğünü anlayacaksın.
Senin haklı çıktığın Tekfen ve Odas'ın diplerinde sadece 1 dalga ile yanıldım. ikisinde de Elliot ihlali oldu.
Bist'te de 90 binden beri aşağı yönlü bir tane sayım yapmadım. 71 bin dibinden gelen tepkiyi bile 1 yıl önce Aralık başında bildik, eski topikte var. Ama 80 bini geçemeyeceğini sanıyordum. 2013 zirvesini geçmeyeceğini öngördüğüm için 80-90 bin arası ayı yönlü sayımlar yaptım.
Nisan referandumu sonrası 90 bin geçildikten sonra hep yukarı sayım yaptık.
Bak bu Vertu'da da ihlal oldu. Ama düşüş yönlü sayım devam ediyor.
Sadece bir tepki olacak. Aynı Teknosa gibi.
Şu anda ralli yapmayan hissseyi zaten dövüyorlar.:drunk:
VERTU SON DURUM...
UZUN VADE...
7 dalgalık düşüş trendinin 2. dibini 2 TL ile yaptı.
Şimdi uzun vadeli düşüş trend çizgisini yukarı kırdı.
3. dalgalar başlarsa 3 TL'yi biraz geçebilir.
Tepkinin en fazla çıkacağı nokta 3.90 olup orta-uzun vadede 2 TL altında 5 dip daha yapacak.
https://i.hizliresim.com/PlYNY9.png
KISA VADE...
Düşen trendi kırıp kırdığı çizgiyi tekrar gördü.
4 dalgalık bir trend oluşturuyor ve 2.50 geçilince 3. dalgalar başlayacak.
Ama 2.32 aşağı geçilirse ralli olmaz, 2 TL altında yeni dipler gelir.
https://i.hizliresim.com/YgjpPz.png
Abi bir de 1 tl den beğenmediğin kardemir , 5 tl den beğenmediğin thy filan var, neyse geçmiş zamanı boşverelim :)
Vertu topiğine de 3,75-80 beklentimi yazmıştım, Elliott ile uyumlu çıktı.
Bazen mal almadan buraya hisse yazıp kendime de kurşun sıkıyorum, bu da öyle bir örnek olabilir :)
Mohikan üstadım şirket değerlendirmesi istemeyeceğim şu an[emoji1] Sayfanı düzenli olarak takip ediyorum. Sadece bir kere daha sana canı gönülden teşekkür etmek istedim. Sağolasın varolasın. Selamlar...
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üstat saygılarımı sunuyorum. Hayırlı kazançlar dilinize emeğinize sağlık
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.