Sanki şimdiye kadar mükemmel yönetmiş Harika ötesi bi genel mudurmuş gibi aşagı yuvarlandı kağıt
Sanki stev jobs mübarek
Biri gider öbürü gelir
Ben tavan yapmasını beklerdim şahsen kurtulduk zarar konusunda tarıhı rekorları kırdıran adamdan diye
Printable View
Sanki şimdiye kadar mükemmel yönetmiş Harika ötesi bi genel mudurmuş gibi aşagı yuvarlandı kağıt
Sanki stev jobs mübarek
Biri gider öbürü gelir
Ben tavan yapmasını beklerdim şahsen kurtulduk zarar konusunda tarıhı rekorları kırdıran adamdan diye
2032 zıpzıp zıpzıp şu an forumda
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
452
Bu kagitta ve intema da 27 sene dir, bekleyen , tabi arada bir kismini alip satan bizim gibi kimse olduguna inanmiyorum, ispati da kapanip globale devrolana kadar, eczacibasi menkul degerlerle calismamizdir, son iki sene zarfinda iki kisi olarak intema ve eczyt larimizin % 95 ini sattik, hepsi kayitlarda vardir, degerli kagitlar oldugunu bile bile sattik,biraz umutsuzluktan, biraz da alternatif yatirim fikrinden oldu, bi de dile kolay 27 yil bir omur gibi,pes ettik, az bi miktari bekliyoruz , o da pirensipten, meraktan, çok zarardayiz,eczacibasina gelince tabiki kirginiz, biz isme guvenip yatirim yapmistik, bir de eczbasinin araci kurumuyla çalıştık, sonuç husran, omrumuzu yedi , geldik kac yasina, onun icin Eczacilara kirginiz, ve kizginiz, sadece icimi bosaltma ihtiyaci duydum,bi sure istirahat edicem, herkese bol kazançlar.
Bu konuya hızla yanıt yaz Cevap Alıntı yaparak yanıtla Alıntı yaparak yanıtla Çoklu Alıntı Yap
Not= Üst yazı zıp zıp denilen şahsın yazısıdır....!!!!!!!!...aşşağıdaki yazım kendini çok akıllı zanneden bu kişiye yaptığım yorumum... ...yaptıklarının bedelini ödemiş itiraf ediyor....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........???????????? ????
Yakaladım....kurbağayı...
Sen bu karakterle daha çok kaybedersin....senin yatacak yerin varmı çok merak ediyorum....
Burda insanlara intem'i pazarla....hisse yükselir....100...300...500...olacak de....kendin hisseyi sat...
Şimdi...hisse ....20 tl'lerden....60 tl'ye doğru yükselirken senin payın ne....millete hisseyi sattırma...başka sayfada....elimdeki his-
senin...hisselerin...% 95'ini satdım de...
Hisse yükselince...millete sattırma...çünkü sen hisse boşaltacan...boşalttınmı...bundan sonra ne yapcan....
Sen varya sen...senin iyi günlerin...bide beni patron adamı ilan etdin buralardan...bak ben 1 lot satmadım...kimseyide kandırmadım...
Senin iyi günlerin bu günler...sen daha çok ağlayıp zırlayacaksın....
Kulaklarında çınlıyordur senin...bu goy goylar bu günahlar...
Eczacıbaşı ile çalışmışlar...hisselerde yıllarca alsat yapmışlar...yorumlar....hisselerle ilgili fiat vermeler...100...300...yetmedi 500 olacak derken....kendileri hisseleri satmışlar....
Eczacıbaşı ve kader...ödül olarak bunlara kol böreği vermiş...
Kol böreğini afiyetle yemişler...işin kötü tarafı...börek yağsız olunca biraz kabızlık vuku etmiş..!!!!!!!inşallah fazla hasar kalmamıştır....!!!!!!!!!!.....
Bendeniz...33 senelik borsacı olarak...böyle insanları kendi çıkarları için yönlendiren...alsat yapan....manipilatörlük yapanları çok gördüm....!!!!!!!!...
Alayı çukurda....alayı....!!!!!!!
Sermaye artırımı kısaca şirketin bilançosunda gözüken sermayesinin belirli bir miktar artırılmasını ifade eder. Bu işlem, zorunlu nedenlerle yapılabileceği gibi isteğe bağlı sebeplerden dolayı da yapılabilir. Sermaye artırımının temelinde şirketlerin yeni sermaye yaratma isteği yatar ve şirketin bu sermayeyle yapabileceği olası yatırımlarda sermaye artırımının hedefleri arasındadır. Ancak, eğer sermaye artırımı zorunlu nedenlerden dolayı yapılıyorsa sebepler çok daha farklı olabilir. Örneğin, şirketin sermayesinin kanunda belirtilen asgari sermaye sınırının altına düşmesi zorunlu sermaye artırımı nedenlerinden birisi olabilir. Bu sebeplerin dışında, şirketin yeni yatırımlar yapmak istemesi, bilançosunun güçlenmesini istemesi ve bilanço güçlenmesi sayesinde yeni kredi alarak daha büyük yatırımlar yapabilmesi sermaye artırımının arkasındaki önemli sebeplerden sayılabilir.
İlaççı bu gemide bizde varız......!!!!!!!!
Sermaye artırımı yapman lazım...
Biz ortakları zıvanadan çıkarma...!!!!!
Biz ortakları dinden imandan çıkarma...canımızı sıkma...ağzımızı bozdurma...
Y a adam gibi adam ol ilaççı...
Yada topla tası tarağı ilaççı...ne ...........na gideceksen git...!!!!!
Sabrımızı taşırma ilaçcı sabrımızı taşırma....
Paylaşmayı öğren artık...bak ossurayım derken sıçar oldun...paylaşmayı öğren artık...İlaççcı.....!!!!!!!!!!!
Ben itiraf ediyim aralik basinda mecbur kaldigim icin 18.50 den hisselerimi sattim , ama istemeyerek, kayitlarda var isteyene ispat ederimelimde 1 lot bile yok, en sonunda beni konusturdunuz, ama yukselecegini bile bile acil ihtiyacim oldugu icin sattim, ben sattigim halde hissenin prim yapacagini tahmin ettigimi gorusumu de yazdim ce hisse % 200 den fazla prim yapti ,hadi bakalim simdi ,gunahlarimi aldiniz mi , yaziklar olsun size takdir edeceginize burda olmadik laflar ediyorsunuz, insanliginizi kaybetmissiniz, zaten senin gibi 3-5 kisi icin yazmiyorum artik, cunku suna inaniyorum ki burada yatirimci yok gibi, cakallar is basinda...
ALİ YAŞAR BUNU SEN DE OKU, NE KADAR IFTIRA ATIP GUNAHA GIRDIGINI GOR...
Ben bu yazilari yazmadan 1 ay once hisselerimin hepsini mecburen satmistim...
Isteyene araci kurumdan cikti alip ispatini yapabilirim, o kadar vicdanim rahat bir adamim.Ama bir kere daha yaziyorum burda bana iftira atanlar, bi gun bedelini oderler nasil oderler orasini Allah bilir..
Global geldi 1000 lot kaptı yine puslu havada
Ben hayatımda böyle paradoks ne dediğinin bilmeyen adam görmedim....yalan söylemek akıl zeka işidir.....ondada zorlanıyor....sen kendini akıllı...milleti ahmakmı zannediyorsun.....
Bu yazısında ne diyor vatandaş iyi okuyun...aralık ayında hiiselerini satmış....öylemi!!!!..aşşağıdaki yazıma bakın şimdi...