Arkadaşlar kaçtan satacağız bu lotları?
Printable View
metroyu tokatlayan arkadaşlara helal olsun...
bu hissenın piyasa degei 1 milyarı gecti..
algyo bu hisseyi 5 e katlayacak arsa ve nakiti var piyasa degeri 473 milyon.
zannederim zaten alan arkadaşlarda heyecen olsun metroyu 1-2 ne tokatlarsak diye alıyordur....
Hala kactan satacagiz diye soranlar var! Bu ky adam olmaz
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.
Forumda kimseye al yahut sat denmez. Yasal değil. Ama 1.5lerden temel nitelikte hiçbir sebep olmadan 10'u geçmiş bir kağıtta halen pozisyon almak pek akıl kari degil. Bir sürü ucuz ve sağlam hisse var borsada. Bu kadarını söyleyebilirim.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes alım satım kararını kendisi versin.
sizin bu hisseyi kaçtan alıp satacagınızla ilgili bilginiz yeterince var oldugunu düşünüyorum.. sorunuzunda aslında bir nevi dikkatli olun anlamında olduğuna inanıyorum.
beyazın piyasa degeri , 6 milyar 500 milyon tl, otokarın piyasa degeri 2 milyar 750 milyon tl.. beyaz filonun piyasa fiyatı otokarı nerdeyse 2,5 e katlamışş...bu ozgyo da 100 olursa piyasa fiyatı 10 milyar olur.(2.5 milyar dolar) olur....turkiyenin ne zenginlikleri varmış:)
https://i.hizliresim.com/0EJmnZ.jpg
PİYASADA HİSSE KALMAMIŞ METRO VE YATIRIM FİNASMAN KI LOTLARI EMMIŞ; arsalarının birinde bizim bilmediğimiz birsey olmalı..bence arsalarda inşaat kazısı yapılırken altın madenine rastladılar..bu bilgiyi kimseyle paylaşmadan 100 tl ye goturup, ordanda altın madenı haberıyle 500 tl ye gidecek
amin inşallah.ağzınızdan bal damlıyor. bana dediğinizin yarısı da yeter aç gözlü olmamak lazım