O dediklerimiz bu şirkette anca rüyada olurdu oda öyle olmuş..serbest düşüşe devam..
Printable View
Asiri satim bolgesinde... 11.75-12.00 arasina tepki verebilir; orada kendini kurtaran kurtarsin. Gorunur gelecekte bir halt olmaz bundan.
Sen en son sattığını beyan etmiştin ,varsın senden alanlar düşünsün ...çok çok çok naziksin..yaklaşık 1,5 milyon lot yabancı takasına geçti citi deutce ve gene yaklaşık 2.5 milyon lot emeklilik fonları aldı(maliyetleri yaklaşık 11 gibidir.....Varsın onlar düşünsün ne yapacaklarını...spek adamı mısın nesin ? Gelip gelip burada ağlayıp duruyordun şimdide sattığın halde ağlamaya devam ediyorsun ?? Ağlamayı seviyor musun ?
Iyide adam aglamasinda napsin?? Gulsunmu kahkahami atsin bagfas olmus 11.07 ne bekliosn?? Sanki kagit 20 olmusta adam olumsuz yaziomus gibi bi goruntu yaratiosun
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne oldu Temmuzda yüksek karlarla satacaktiniz. Doğruyu söyleyince kötü olduk. Ağlama işine gelince yakında senide aglatırlar.
Satma işine gelince sattim tüm protfoyumu değil. Belli oranda sattım. hisse olmadığı yerde yazı yazma adetim değildir. Hisse miktarı kişiye göre değişir. Kimine göre devasa kimine göre hiç.
Yabancı alımından bahsettiğim de son bir haftada citininde 1 milyon lot, dochenin 200 bin lit sattiginda ekleyelim ve tam olsun...