tamam sen doðruyu biliyon acredo muamma. biz ne biliyoz ya.herkes her þeyi biliyor.mahkeme sürecinde görürsün möuammamý deðilmi.
hata sizlerle bilgi paylaþanda.
yt deðildir
nasýl birlik oluruz tartýþýlmasý gerekirken iþ dedikoduya döndü.
Via gmyo ya baktým þirket halka açýldýðýnda geri alým garantisi vermiþ 6 ay süre ile.cok kýsa sürede gmyo su iptal edilmiþ.kottan atýlmýþ.orda durum farklý.geri alým garantisi verdiði için kabul olmuþ.burda farklý.kimse saglamda deðil.bu gün þirketi arayalým.ben bistte yazdým bu kadar malý geliri olan þirketi nasýl kottan atarsýn diye.sizde yazýn.
Abi þirket halka açýlmadan 6 ay içinde lotlarinizi 14 TL den alcam sözü vermiþ.6 ay dolmadan kottan atýlmýþ.ondan dolayý.deilmi
hala ayný þeyi diyorsun borsa açýlmýþ þirket kotdan atýlacagým diye açýlmaz benim hissemden zrar eden olursa fiat aþagý giderse alým yaparým pay alýmý der 14 tl neyse artýk ben yazmak istemiyorum beni senin kadar yoarn olmadý bana yanýt yapma ytd ben burda yazmayacam artýk ne pislik insanlar topluguna denk geldim
cahil insanlara ne anlatýyorum ben kaç gündür pes anasýný satayým ne halinþiz varsa görün face grublarýný arþivledim afrtýk yorum falan yazmayacam nasýl olsa vat grubum var orda yazarým burda kime ne anlatýyorum ben ayýp bilgi fakiri insanlarsýnýz
http://m.fortuneturkey.com/via-gyo-s...ri-dogru-36707
Hadi bakalým bu olayda þirketin BIST le olan dalaveresimi yoksa þirket bir açýklama yapýp bu kiþiler gibi yatýrýmcýlarýmýzýn menfaati diyeceklermi.kota tekrar girmek anel elektrik olduðu için çok basit ufak iþler alýr anel e nin yanýnda ama bakalým niyetlerini gorecez.