Gelme sartlarim sunlar 1. Avod birlesme haberi gelicek
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gelme sartlarim sunlar 1. Avod birlesme haberi gelicek
2 tavan olucak ve butun mallari cakicam 3 silver 1.60 altinda olucak
Şubat 30 gibi o zaman biraz gec
SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla olmaz olmaz deme sana tiyo bu sartlar olusursa bilki ordayim.ytd
Silvr 1.6 altına inmesi sürpriz değil ki. Ben 1.55 bekliyorum. Hatta tutunamaz ise 1.4x li rakamlar bile olabilir. Ama avod izlediğim ve arastirdigim kadarıyla bizimkinden daha fazla patron odaklı tahta. Bu ortamda gitmemesi zamanı gelmemesi bence. Ama sen bayadir ordasın daha iyi bilirsin.
Kendime Yazılar 1(Mahfi Eğilmez'in kulakları çınlasın)
Nedense, bana 1.22-0.8x hareketini anımsatıyor bu günler, bazen... Hatta dejavu seviyesinde neredeyse! O zaman da 1,21 havuzun dibiydi ( daha doğrusu biz öyle sanıyorduk) Sonra 3 aylık da zarar açıkladı ve rüya bitti... Birden tepetaklak oldu kağıt ne olduğunu bile anlayamadan... Küüüt! Önce 1.00, sonra da ver elini 0.8xler... Taa ki Joker heybeyi dolduruncaya ve Deniz'deki al-satçının elindeki yüklü mal düşürülünceye kadar... Tarih, bugünün anahtarını elinde tutar, yeniden ve tekrar tekrar vaka analizi yapmak gerekir, bugünü iyi anlayabilmek için. O puslu günler tarih oldu artık ve Şelale Hanım da eli kanlı tarihin kirli sayfalarındaki yerini çoktan aldı. Şimdilerde de 1.57-58'in altı olmayacakmış gibi geliyor. Ya, zarar açıklar da benzer bir hareketi yaşarsak ikinci kez!.. Yoksa gereksiz bir evham mı bu, ya da ne bileyim öğrenilmiş çaresizliğimiz yeniden mi gün yüzüne çıkıyor!.. Yok, Yok, rahat ol!.. Kağıt hala çok ucuz, 1.62 de Çin Seddi gibi duruyor maşallah!.. İş Yatırım da malı hamuduyla yutmuş, zaten... Yok, yok kedidir o kedi!.. O zaman trade silahıyla eklemeye devam... Yine de paranoyanın rüzgarına kapılmqmızın arkamızda birilerinin olmayacağı anlamına gelmediğini de unutmayalım, bakalım... Bol kazançlar... Yatırım tavsiyesi değildir....
Nedense üstad bu iş yatırım ve deniz bilanço öncesi mal aldılar mı sonu hep hüsran oldu son 6 7 yıldır. Ben açıkçası bu saatten sonra olabilecek hareketin sınırlı olma ihtimalini yüksek görüyorum. Dönemsel olarak yaz ayında pek çıkmıyor. 2010 senesinde eylül ocak arası yukarı gitti. Onun dışında hep ocak Mayıs arası hareket yaptı. Yukarı yönde tek kademe mal yağıyor. Endeks en ufak satış yese mal karsilamamak için kendi basıyor. Demekki düzeltme olsa alttan deneyecek. Benim artık 6 aylık bilançodan umudum da kalmadı. Geçen sene 4.2 açıkladı. Bu sene 2.350+KDV marka kullanım geldi. Artı ÖTV indirimi yapıldı. Diğer şirket silver ankastre silverline kadar biraz altı kar açıklayan bir şirket. 500 bin ortak satışı 1.74 civarı yapıldı. Alıcı yoktu bu mal yüksek hacimli gibi gosterilip piyasaya bence oyun kurmak için çıkarıldı. Demekki istenen mal hala gelmedi. Ben açıkçası 1.9 kâra %10 gidince çıktım . Bu da zaten feyk ti. 1.83 itibariyle 2.15 arası kimlere çaktılar acep. Tabi kağıdı kimse tanımıyor. 9.6 kar açıkladı 2014 te 1.4 ü zor gördü. Patron memnun enayi bol nasılsa mali yukardan çakıyor millete taşıtıyor 6 ay 1 sene sıkılan çıkıyor ordan 1 milyon mal alıp yüzde 50 hareket verip çıkıyor. Altta alım miktarı azalır sığlaşırsa satın çıkın bilin ki o vakit dolmuştur. Yukarıda gidecekse geçen seferki gibi kimse alıp satamadan fiyati ilk önce belli miktar yukarı çekip (nedir işte tuvalet molası veya kapalı bölüm vs) döserler. He hâlâ akillanmamislar midir? Sanmıyorum
Ama su kesin kağıtla ilgili bir süreç var. Nakış gibi işleniyor. Tire kristal bakab vs örnekleri göz önünde duruyor. Ben olsam başka spekle çalışırım bu saatten sonra ezberletti. Ytd
Yüksek lisans dersi gibi olmuş üstadım, elinize dilinize sağlık. Gözden kaçırdığım bir hususu çok yerinde anımsattınız... Dönemsellik... Yapacaksa da hareketini hep mayısa yakın yapmıştır, bu tahta, ezberletti artık... Sonra beklet, taşıt, çıldırtma, sattır, ucuzdan yerine koy! Doğa kanunu gibi değişmiyor bu sarmal!. Ben de bu kez yeni tepenin 2.15üstünde olacağını düşünüyorum, Joker dostumuz gibi... Ama bu yaz değil geçmişi, tarihi sarmalı göz önüne alırsak... Ama ben, yine de bu 107 bin endeksin hatırına gecikmiş bir yukarı daha bekliyorum... Hani hep yapar ya, kağıtlar tamamlar yükselişi düşmeye yüz tutarken bu bi'hızla tırmanır, sonra da aldığı yolun fazlasını döner... İşte öyle bir şey! Neyse, hayırlısı artık! İyi hafta sonları! Hele bir Joker de gelsin de bakarız sonrasına... 😊 Hoş!. Avod da zor tavan olur ya neyse! Yatırım tavsiyesi değildir!..