Printable View
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll abi ben uyumaya gidiyom... şiştim yav:dvr::dvr: oolum gene rakı ısmarlamadan kaçtın ya ..ne diyim sana :he::he::he:
Alıntı: Originally Posted by mert45 ya şakalaşıyoz ya ..sen niye bu gece bu kadar gerginsin annamadım.. kaç defadır diyom rahat ol ..:) Kapanış kaç istiyon minimum onu de ya :kahkah: yahu gergin değilim ama şişkinim ..şişirdin beni...:kahkah::kahkah:
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll yahu gergin değilim ama şişkinim ..şişirdin beni...:kahkah::kahkah: Sen de şişme hemen :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by mert45 oolum gene rakı ısmarlamadan kaçtın ya ..ne diyim sana :he::he::he: ne kaçması daha kapanışı yapacaz. pamuğu elimde bura bura hazırladım...tıkacam abi:kahkah::kahkah: tabi tersi olmazsa :dvr::dvr:
Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll abi ben uyumaya gidiyom... şiştim yav:dvr::dvr: Neyse sen git uyu artık ..senin istediğin yerden kapatırım ben ..şifreyi aldım :he::kahkah::he:
Alıntı: Originally Posted by mert45 Neyse sen git uyu artık ..senin istediğin yerden kapatırım ben ..şifreyi aldım :he::kahkah::he: :kahkah::kahkah::kahkah: Alıntı: Originally Posted by Rock'n Roll ne kaçması daha kapanışı yapacaz. pamuğu elimde bura bura hazırladım...tıkacam abi:kahkah::kahkah: tabi tersi olmazsa :dvr::dvr:
Son 40 dakika..132575
Alıntı: Originally Posted by mert45 Son 40 dakika..132575 pamık elimde bekliyom ...birde tükürükledim ... gözüm karadı kime denk gelirse artık :dvr::dvr: