Dolarin dusmesi rygyo olumludur.yakinda fiyatlamasi yapilir.hatta bugun bile fiyatlayabilir.ytd.
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA
Printable View
Dolarin dusmesi rygyo olumludur.yakinda fiyatlamasi yapilir.hatta bugun bile fiyatlayabilir.ytd.
"Hicbir zaman kaybetmem.Ya kazanırım ya da öğrenirim."
NELSON MANDELA
herkese merhaba tabi yatırımcı arkadaşlar kaldıysa,
dün itibariyle hisse 0,58 tl, 0,1060 usd, şirketin toplam değeri yaklaşık 26,1 milyon dolar.
borsada ilk kural, şirketin sahibi kim olduğuna bakmakmış, sayesinde öğrendik,
1990,2000 yıllarda uzun vadeli yatırım kavramı varmış belki ama, 201* yıllarda uzun vadeli yatırımın yalan olduğunu da öğrendik,
daha çok şey öğrendik ama hepsini yazmayalım. patron uzaya çıkmış olabilirsin ama, yarın toprağa girmek de var hatırlatır, gelecekte torunlarımızın arkamızdan edeceği dualara bize yeter derim.
bu günlerde geçer elbet...
Bu saçmalığa değil kargalar, terliksi hayvanlar bile güler. Şirket onlarca deposundan sadece bir tanesini 75 milyon dolara kşraya verecek ama toplam piyasa değeri 25 mio usd olacak. Çocuk mu kandırıyorsunuz? Tamam belki 1,5 milyar dolar etmez ama eminim 500 mio usd verseler dönüp bakmaz bile çok akıllı Durmuş aga!
hep o flamingonun bok yemesi millete allandırdı ballandırdı.. al işte tuvalet kağıdı. patron silsin gtünü bol bol. para istemiyoruz mk zamanımızı geri verin bize
THY gibi dövize endeksli bilanço tutarsa o zaman yoluna girer yoksa , döviz gelirleri bilançoya girmiyor sanki..
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0,55. Nerden nereye geldi.Yazık
Buralara gelmesini beklemezdim... Bu hisseyi yıllar önce 39 kuruştan aldığımı bilirim.. 3 yıl bekledim .. 52 ort ile %50 kâr ile çıktım.. Döviz ve enf. Stabildi kâr ettim elbet.. Şimdi döviz bazlı olarak 39 kuruşa denk nerdeyse... Bugün ilk defa sembolik olarak takip için aldım.. Yataya girebilir...55-61 %10 eder.. 12 aylık bilançoya daha çok var
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.