https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dcf6d65ef9.jpg
Yazdıklarım ve çizdiklerin eğitim amaçlı çalışmalardır. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın
Printable View
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dcf6d65ef9.jpg
Yazdıklarım ve çizdiklerin eğitim amaçlı çalışmalardır. Yatırım tavsiyesi olarak algılanmasın
Vbts nin ilk gununden ziraat yatirim 10.58 ort ile yuzde 51.81 ini almis resim olarak paylasacaktim ama izin vermedi.
Daha gidilecek yolumuz vardir umarim. Gecen yil hisse 10 lirayi gecince de bir kisim veda eden olmustu.
Siz buyuklerime sormak isterim beklenti buraya kadar miydi?
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SASA hakkında yorum var mı ? Tınaz
Psdtc Az geri gelse bende PSDTC lerimi geri alacam ama izin vermiyor
portföy SASA da kaldı .
Bascm de muhteşem değil mi ?
PSDTC de temettü 1.06 - 1.16 TL olarak gelecek . Bence ! Bu civarda ( Ref : CMLYMZ)
Bizim buradan o şekilde görünüyor .
Sasa çok borçlu şirket endeks kadar getiri sağlar Bu gelecek bilançoda ciroda ciddi artış olmazsa piyasa cezalandırır Sasa nın zamanı 2022-2023 bence ben sasayı 2 yıl taşıdım Yanlış anlaşılmasın sasa kötü firma değil finansman gideri çok fazla şimdiye kadar devlet tarafından verilen vergi geliri kar sağladı ben tercihimi PSDTC de kullandım bu yıl 2,yılım olacak PSDTC uzun süre satmayı düşünmuyorum
Örnek PSDTC 6,00 seyiyesinden toplayanlar ortalama %80 karda yorumu size aittir
üstüne temettüleri koyun
sasa ile PSDTC arasında grafik farklı sasa hem temettü verir asıl kazanç grafiğinin sürekli çıkması ile oluşacak
PSDTC de temettü sonrası her sene düşme oluyor . Önce temettüyü alıyor yartırımcı sonra 40 80 krş daha çıkıyor sonra ver baba ver ama seneye gene aynı hareketi kaçınılmaz olarak yapıyor sadece bir tık yukardan .
sasa muhteşem bir 2019 aralık bilançoyu takp eden 3 sene muteşem bir çıkış yakalamasını bekliyorum .
ABD de yatırımları kapasite arttırımları ve Dolar geliri olması bence çok etki edecek . 2020 de ihracat yapan kağıtlar gider.
Benim naçizane tahminim . Önce egeen de idim çok çıktı 27% yi görünce sattım şimdi arkasından seyrediyorum .
Yerine Psdtc ve sasa ile devam . Şimdilik başka kağıt yok . Varsa bir öneriniz incelerim .
Tekniğe bakmıyorum finansallar benim işim .
Bascm ana kağıdım . Bu çıkışı da kafamı karıştırdı . Bilançolr bir çıksın Bascm sasa psdtc bakmak lazım .