Aynen oyle...bizim fonlar takas bankta blokeli...sanirim mevduattan daha garantili😀😀
Ya sana birsey diyeyimmi
O yillar bitti
Bu ulkede ne bankanin batmasina izin verirler ne yatirim kurulusunun...kalin yazdigim kismi iyi anla😀
Printable View
Bu asabiyet neden anlamadım :wu:
Site zaten blog orada temettü için uzun vade bilgi vereyim gayreti var zaten bir menfaat peşinde değilim şükür ihtiyacım da yok. İşlerimden dolayı vaktim de yok zaten güncelleyemiyorum.
Orada verdiğim oranlar değişken. Sadece o günü yansıtıyordu. Aldığım hisselerin bazıları %100 yaptı (BOLUC vb.) onlardan yarı yarıya çıktım maliyeti sıfırladım, vadeliden bazı yerlerde çıktım ve fona aktardım, GPG ve TCD ile şimdilik yola devam ediyorum. Biraz da HKV ve FIL var. Onlar da günlük her an al-sat yapma meblağ.
Fon takibim zayıf ve sadece fikir alayım diye yazıyorum arada ama tepkiye anlam veremedim. Ayrıca farz edelim benim param az ve 5000 TL'lik yatırım yapabiliyorum bunun aşağılanacak bir tarafı mı var, insanlara mal varlıklarına göre mi değer veriyorsunuz, burada mal varlığı mı yarıştırıyoruz?
Benim için hayatta en değerli şeyler sağlık, zaman ve bilgidir. Bunlar olduktan sonra parayı her türlü kazanırsınız. O yüzden çok fazla hırs yapmayın bence. Her şeyi para ve menfaat olarak da görmeyin. İnanın hayat bu kadar hırs yapmaya değmez.
Binde 5 lik portfoy degisken fon icinmi korkuyorsun dedim 1 sayfa yazmissin.
Demek hisse yoguna koysan uyuyamayacakmissin😀😀😀😀
Ikincisi ise yasiniz kac bilmiyorum ama sunu unutmayin. Yaniliyorsunuz bu hayatta hersey paradir...kafani kaldir bak. Etrafinda menfaatini gozetmeyen biri var mi???😀🤔
Imzana sitenin adini koy
Guncel portfoy bilgim yaz
Sonra yok efendim orasi guncel degil
Ya sen kendi imzanla celisiyorsun...
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=FID bu fonmu dedigin yoldaşım buna geceyimmi 50k ne dersin iyi baya
Bu tcd bugun eksi getirmezse portfoyu degismis demektir.
Fidle tcd sepeti yapan aklimi seveyim...