İhaleye teklif gelmedi bunu bahane taban Oldu
Alıntı:
Originally Posted by
sozdemir
İhale yarın mıydı
İlk ihalede zaten pazarlık etmek için hiçbiri teklif vermedi. Dolaylı olarak ikinci ihale belki de taban fiyatsız önümüzdeki günlere tekrar planlanır. O haber gelene kadar da bunu kullanırlar aşağıya basarlar. Yeni ihale duyurusu olana kadar gergin günler ve son sallama olabilir.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senedir bitmeyen küçük yatırımcı muhabbetidir.
Şimdi muhtemeken daha düşük bir bedelle yeniden ihale ederler
Alıntı:
Originally Posted by
alfred23230
Bunların hepsi çakal olmuş. Kimi kime şikayet edecen. Hepsi boş. Balık baştan kokmuş. Bunların basiretini.......... ben . Mis gibi kar eden şirketi resmen çöp ettiler. Ama onlara sorsan içi boş şirketi ekonomiye kazandirdilar. Yersen tabi. Eğer fetoculugun tanımı vatan hainliği olsa idi bu şirketi bu hale getirmekten daha büyük vatan hainliği olamazdı herhalde.
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
25 kişi teklif dosyası alıyor biri bile teklif vermiyorsa danışıklı dövüştür. Bir sonraki sefere daha düşük rakamdan ihaleye çıkılması için. Satış eninde sonunda tamamlanacak. Her durumda da şirket bugünkü halinden çok daha iyi yerlere gelecek çünkü bir sahibi olacak bence.
Not: yazılanlar alım satım tavsiyesi değildir. 30 senelik küçük yatırımcı muhabbetidir.