Herkese başarılar diliyorum...Benden bu kadar... Portföyü full ASTOR yaptım...YTD
Eyvallah
Printable View
Herkese başarılar diliyorum...Benden bu kadar... Portföyü full ASTOR yaptım...YTD
Eyvallah
Zor bir dönemden geçtik ve sancısı da büyük oldu kendi adıma ancak risk iştahının geriye dönmeye başladığı görünüyor..
Temeli ve hikayesi iyi olanlara tahtacılar tekrar sahip çıkmaya başladı gibi görüntü var..
Hepimizin kısmeti bol olsun..
Sabır çekmeye devam bakalım..
yolun açık olsun dostum..ben sana başarılar diliyorum...kazançkapısı dostuma katılıyorum..son iki yıldır çok eziyet çektik.. bu zor günlerde umut ile hala ayakta kalabilmek önemlidir...devir yazılım ve teknoloji devridir..matriks bildiğiniz gibi kripto piyasasında bir şekilde yer almak istiyor...bunu başaracağına inanıyorum...başardığında da güzel bir hikayesi olacak...bu hikaye büyük potansiyel taşıyacaktır....sabrımızın bittiği yere kadar taşımaya çalışacağım..kaç ay oldu taşıyalı artık hatırlamıyorum bile...gerisi de nasiptir artık...
astor bu gün %3 çıkış yapmış....matriks ise %7 primli şu saatte...bu gün genel kurulu varmış...sanırım birileri genel kurulda konuşulanları beğenmiş ki bu gün hisseye alım yönünde asılmış...sürekli söylediğim gibi her şey kısmet...yalnız astor da kaliteli bir hissedir...ama hikayesi olan bir yazılım şirketi bambaşkadır...ben tüm ortaklara ve dostlara başarılar diliyorum...herkes kismeti kadar kazanacak...
Artık kazanma zamanı gelmiştir yıl sonuna 50 leri görürüz umarım
Rootech kripto 2 ana kulvarda yürüyecek bunlardan biri aracı kurum ve bankalara altyapı hizmeti bir diğeri ise direkt müşteriye odaklı alım satım üzerine gelir elde etmek..
Altyapı hizmeti olarak bir aracı kurumla anlaşma yapılmış..
Spk dan onay beklenen ikinci kulvar için..
Piyasa görmüyor ve bilmiyor süreci..
Yavaş yavaş piyasa uyanıyor gibi..çünkü kripto işi gerçekten de güzel bir hikaye sunuyor...ciddi bir kar oluşturma ihtimali var...matrikse başka bir matriks eklenmiş gibi olma beklentileri var...gerisi de nasiptir..hikayesi olan yazılım şirketleri bambaşkadır..
Maliyet yanılgısının psikolojik nedenlerini BRKSN başlığında yazmıştım...Tekrar okuyun dostlarım... Yatırımcı sayısındaki dramatik düşüş ortada ve bu durum bize "al-yat" döneminde olmadığımızı söylüyor...ASTOR mukayesesine girmiş hemen...:) Halbuki 3 gün sonra onu satıp CGCAM aldım...Dün de aldıklarımı tavandan verip ECILC'a geçtim...
https://hizliresim.com/mkcdfqy
Bu dönemde zaten iyice azalan para kısa vadeli vur kaçlar yapıyor ve bizler de bu trende uymak zorundayız...
Sv. keko...Maliyet yanılgısı... Sakın unutma bunu kardeşim.....Sen iyi birisin ancak heyecanını kontrol etmen gerekli...MTRKS iyi bir şirket ancak adamlar bu piyasanın piri ve Osmanlı üzerinden neler çevirdiklerini, 7/24 yapılan hakaretleri vs. hatırından çıkarma...
Saygı ve hürmetlerimle