Hareketli ortalamalar yukarı kesişmesini gördüm ve pozisyon aldım. hedefim 5 USD üzeri ilk aşamada.
Printable View
Hareketli ortalamalar yukarı kesişmesini gördüm ve pozisyon aldım. hedefim 5 USD üzeri ilk aşamada.
hasılat: 34,2 milyar
net kar: 335 milyon
olaya bak
abi niye yazsın millet. buradaki param kapıdaki arabama göre çöp olmuş. dolaptaki salçaya, benzine, kendi sattığı dolaba bile çöp olmuş. onu geçtim bist30 endeksine bile göre çöp vaziyetinde.
anlaşılan sadece geri alım açıklayan gerizekalıya göre değerli bu hisse...rezil ettiler hisseyi hem de kendileri de rezil oldular. millet de sattı çıktı haliyle...
kimse kalmadı...
SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
olumsuz açıdan bakınca : hammadde, enerji maliyetleri, kur, talep daralması , büyük oyuncalar ölümüne rekabet .... gibi önemli, sebepler sayılabilir fakat bistte bulunan bazı şirketleri düşününce, aynı kulvarda olmasalar da saçma olsa da şu kıyaslamalar aklıma geliyor
1... örneğin x şirketi 1 en fazla 2 fabrikada üretim yapıyor. fk 50 leri geçmiş pd/dd 20 olmuş hikayesi var veya yok piyasa değeri milyar doları bulmuş... arclk e bakıyorsun 12 marka -arclk beko deyf altus.,,..- 9 ülkede 28 üretim tesisi var yatırımları var. daha yeni piyasa değeri 3 milyar dolara yaklaşmış..
2... y şirketi olsun her hangi bir ham madde satıyor olsun yada çok temel bir ürün satsın karına bakıyorsun yüzlerce milyon. arclk e bakıyorsun milyonlarca beyaz eşya yüzbinlerce televizyon satıyor 3 aylık cirosu 35 MİLYAr kar bir kaç yüzlük
bu kıyaslamalar mantıksız görünse de insanın aklına geliyor. umarım bundan sonra ki karları çok daha iyi olur