Temmuz enf eksi çıkma ihtimali yüksek....Yılın ikinci yarısında Devlet zam yağmuru yapmasa ikinci altı aylık enf bence bayağı düşük çıkacağından zam oranı oldukça düşük olacaktır...Ağustos 3 de gelecek enf verisi çok önemli....
Printable View
Temmuz enf eksi çıkma ihtimali yüksek....Yılın ikinci yarısında Devlet zam yağmuru yapmasa ikinci altı aylık enf bence bayağı düşük çıkacağından zam oranı oldukça düşük olacaktır...Ağustos 3 de gelecek enf verisi çok önemli....
Kendisi ya da yakını emekli maaşı alanların dikkatine;
https://www.akbank.com/tr-tr/hizmetl...Odemeleri.aspx
Şu an için en iyi promosyon bu. Diğer bankalar gördüğüm kadarıyla 5000 civarı veriyor, onlar da rakamları bu seviyelere çekerlerse Akbank'a taşıma yapmadan mevcut banka ile eski promosyonu iptal edip güncelleme de yapılabilir. Önümüzdeki ay diğer bankaların da ne yapacağı belli olur.
2-3 ay öncesinde 2500 liralara promosyon yenilemesi yapanlar için bile eski promosyonu iptal edip yeni anlaşma yapmak cazip. Geçtiğimiz senelerden promosyon anlaşması devam edenler için de büyük fırsat. Bankaların arasındaki bu emekli kapma rekabetinden fayda sağlamak lazım.
geçen gün akbank a sordum " dur gitme parası" varmı diye yok gidersen git demeye getirdi.yanımda 2-3 kişiyi de götürürüm dedim.yemedi,gidersen git demeye devam :)
ayrıca
son günlerde Garanti şubelerini yaşlı yoğun görüyorum.sanırım maaş taşıma yapılıyor
2 yıl önce 1000 TL promosyon aldım.
7000 TL !!!
İyiymiş.
1000 TL'yi iade edip, başvursam mı acaba :)
Hangi banka 7000 veriyor? Anladığım kadarıyla bu en yüksek maaş için. Maaş düştükçe promosyonda düşer sanırımRedmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emekli maaş promosyonu 7 bin 500 TL'ye çıktı
https://www.patronlardunyasi.com/hab...-500-TL/267331
Emekli maaşlarına gelen zammın ardından bankalar arasındaki emekli maaş promosyonu yarışı ilginç boyuta ulaştı. Akbank , promosyonu 7 bin 500 liraya yükseltti.
Yapılması gereken bu, 2 yıl önce aldığınız için 1000 TL'yi tamamen iade etmiyorsunuz ayrıca, gün üzerinden bakılıyor ve kalan süreye göre bir iade/cayma bedeli çıkıyor. Mevcut bankanız Akbank değilse isterseniz 7000 tl veren Akbank'a geçersiniz, isterseniz biraz daha bekleyin, şu anda pek çok banka zaten 5000 veriyor, onlar da ağustos ayı içerisinde rakamları yukarı çekerse hiç taşıma yapmadan mevcut bankanızla olan promosyon anlaşmanızı önce iptal eder sonra yeni rakam üzerinden tekrar 3 yıllık taahhüt vererek güncel rakamı alabilirsiniz.