Yarin yeniden xu100 e giriyo hisse ama tik yok hissede;)
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Yarin yeniden xu100 e giriyo hisse ama tik yok hissede;)
Borsada cikarken cikmiyo ama duserken hemen iniyo;) ulan mal sen daha borsanin 150 bindeki fiyatindasin zaten. Diger bankalar senin ustune ×2 yapti mal cengo
şöyle düşünüyorum ben oyun kurucu olsam tahtada.. Mesela bayramdan oncekı son hafta onumuzdekı hafta olması nedenı ıle, onumuzxdekı hafta çarşamba gunu dahıl hep tahtayı baskılarım. Cunku bılırım kı bayram oncesı son nakıte gecme gunu çarsam.. Bu kısılerı sattırırı oyle yukseltırım. Bu dusunceme gore çarsambaya kadar baskı devam eder .. Haksızmıyım.. Yoksa çok dustu deyıp yukarı hareket yapar mı ?
[QUOTE=bdayım;5986127]Yarında halkbank ın alımlarını görürsem , bazı şeyler kafamda netleşir
5 gün önce oyaktan halk a vırman yapıldı sonra halk alıma geçti :yes:
Halk aldıklarını sattı dayı, kafamızda birşeyler netleşti mi?
Sonunda anlaşamadığımız noktada anlaşacağız. C de dahil hepsi fıraldak bunların.
Sanırım fiyatı çok daha aşağılara çekip son ayların ortalaması ile borsadan çıkma isteğinde bulunup geri almaya kalmasınlar. Şeytanın bile aklına gelmeyenler bunların aklına geliyor. Yoksa başka izahı kalmadı.
Şu kadar ayın ağırlıklı ortalaması bu kadar, borsadan çekiliyoruz, alım fiyatımız bu attım 1.15
Hadi bakalım.
Golf u da Naturası da otelide benim hadi canım yaylanınnnnnnnn, sonrası zaten tam dümen yolunuz açık olsun. Trene bakar gibi bakarız, korktum bunlardan he mide çokkk.
Sayın Haymatlas, öyle bir durumda belirlenen geri alım fiyatından hisselerinizi verme zorunluluğunuz yoktur. Bankaya ortaklığınız devam eder, tüm temettü, bedelli, bedelsiz sermaye artırım vs.. gibi haklarınız devam eder. Olurda birgün bankayı satmaya kalkarlarsa sizinle anlaşıp elinizdeki lotları almadan bankanın tamamını satamazlar ve birgün sizden o lotlarınızın almak için yalamayacakları yeriniz kalmaz. O şartlarda İsterseniz Genel Merkezde Dansöz oynattırıp Rakı Balık keyfi bile yaptırırsınız bunlara. O yüzden rahat olun böyle birşey kolay kolay olmaz
F5321 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın düşünür, gülmekten öldüm. Bankayı verseler bir yerlerimi yalamayı bırakın dokundurtmam.Çok gıdıklanırım. 😆😁
Söylediğiniz mevzuat usulünü biliyorum. Daha öncede Tcryo da bunu yaptılar. Maktkm da döneyip vaz geçtiler.
Sizin söyledikleriniz filmlerde oluyor. Mamayı yiyip bol bol maaşla ayaklarını uzatıp göbüşcüklerini ovalayıp dururlar, paranız orda bağlı bankanın ortağı olsanız ne olur. Geçmişte kime Kaç kuruş temettü vermişler, bedelli de bedelli vermeyi bırakın cebimize göz dikmişler.
.
Mevzuatın canına okudunuz burada biraz araştırın öyle girin bu konulara bari. Harbiden nasıl kottan çıkardınız bu şirketi hele bize de bir anlatın aydınlanalım.
https://www.kap.org.tr/tr/sirket-bil...im-bankasi-a-s
Şu an için bedelli de yapamaz.
https://www.dunya.com/finans/haberle...-haberi-253986