Printable View
Alıntı: Originally Posted by bigdata Turcass dön, dolaş 45 centlere geldik.. Döviz bazlı kazanç zor bu şartlarda.. 2026 ya kaldı 3 yıl dayanın yiğitler😂😂
Alıntı: Originally Posted by GP 2026 ya kaldı 3 yıl dayanın yiğitler😂😂 3 yil göz açıp kapayıncaya kadar geçer.. Neyse ben çıkıp biraz Vienna gezeyim.. Trcas size emanet..
Alıntı: Originally Posted by miami 3 yil göz açıp kapayıncaya kadar geçer.. Neyse ben çıkıp biraz Vienna gezeyim.. Trcas size emanet.. İyi tatiller….
1,1m lot hacim… Bravo 👏
faiz (artırım) kararı sonrası zoren yukarı hareket boyutu artarsa bizimki yine takılır peşine
Alıntı: Originally Posted by GP 2026 ya kaldı 3 yıl dayanın yiğitler😂😂 onumuzdeki 3 yilda sirket acisindan neyin farkli olmasini bekliyorsunuz?
Alıntı: Originally Posted by miami 3 yil göz açıp kapayıncaya kadar geçer.. Neyse ben çıkıp biraz Vienna gezeyim.. Trcas size emanet.. Schnaps Schnitzel S....😂😂
Alıntı: Originally Posted by thinktt onumuzdeki 3 yilda sirket acisindan neyin farkli olmasini bekliyorsunuz? Beni ciddiye almayın. Tamamen duygusal❤