Bence bir yol ayrımına gelince sağ, sol ve geri şeklinde 3 seçenek olması daha doğru olabilir.
Al, Sat, Bekle de 3 lü sayılır.
0,1 sistemi yerine -1, 0,+1 bana daha mantıklı geliyor.
Printable View
Bence bir yol ayrımına gelince sağ, sol ve geri şeklinde 3 seçenek olması daha doğru olabilir.
Al, Sat, Bekle de 3 lü sayılır.
0,1 sistemi yerine -1, 0,+1 bana daha mantıklı geliyor.
Ama en önemlisi de nötr aldığın zaman, sen düşerken veya çıkarken ne yapıyorsun, düşüşün veya çıkışın başlangıcı ve bitişi neresi, sen nerdesin, fiyat nerde eyyyy Sütbıyık.
Sent from İPhone 16 Pro Max
zaten bizim evrenin bütününü kavrayamamızın , halen uzayın % 95 ini çözememiş olmamızın sebebi , kendimizce oluşturduğumuz fizik kanunları matematik ile anlamaya çalışmamız... aslında bugün bilim 2 + 2 = 4 olmayabilir bunun varyasyonları da olabilirin peşinde. kendi gözlemlerimizle algıladığımız için hep güdüğüz yani.
Borsa sohbeti derken ezoterik, kabatalist filan o sohbete girmiş oldum. Neler olacak konuşuyorlar.
Biz duvardan gelen ses ne derken, kimler cinlerden yardım alıyor vs konuşuyorlar.
https://twitter.com/UYANANAKIL
işte orada anlamlandırabilmek devreye giriyor. bak bi şeyler ışıldadı sende.. bence senin talihsizliğin seçtiğin profil resmine seni götüren süreç ile hesaplaşmamış olman. bilinçaltı onunla diyalog ile temizlenir çünkü... bilinçaltı temizlendi mi insanda daha bilinçli bir hayatın kapısı açılır.
hayat
hayatım boşa geçti diyenlerle dolu
:drunk::drunk:
o nedenle.. geleceğe bak.
geçmişe saplanma.