DAYI, short saflarının sıkışmasını sağlıyorsun..Çuval doluyor..ve PALA,ONU SALLLA SALLA VUR DUVARA,yapıyor..
LONGCULAR sana çok minnetdardır..ALLAH seni forumda baki kılsın..:)
Printable View
o yüzdenmi geçen seneki seçimde bütün belediyeleri akp götürdü...
suriyeliler varken 3 büyük şehride chp ye kaptırdı...
en son 30 yıl önce böyle bişey olmuştu...
bunların hepsini akp suriyeliler varken yaşadı...
bilhakis suriyeliler giderse akp nin kazanma ihtimali daha çok artar...
İspata Keciborlu'da askeri helikopter düştü.
4 asker sehit.Diger personel aranıyor.
Gerizekalı döt biti kendi halkını savun sen biraz haber dinle değişik yerleri at gözlüğü ile bakarsın.
ben ilaç aldım tedavi oldum sen ne yaptım cumaya gittin namaza Allah beni affetsin deyip milletin götüne bakıp anlattın buralarda beni faşist yaptı döt beni tanıyormusun yok benimle oturdun mu ama biz senin yazdıklarınla ne olduğu tüm topik öğrendi.
bak her cuma Ankarad oturanlar camiye gittiklerinde arkalarını kontrol edecekler RÖTGENCİ APKA varmı diye.:)
adamı böyle tedavi eder gönderirim ama sende UTANMA yok onuda topiğe gösterdin.
yalancılıklarını dün akşam herkes paylaşmış zaten
Bak geldin hemen topiğe saldırmaya bundan besleniyorsun asalak gibi
Yolları açık olsun..Herkes kendi vatanında mutludur.Zorunlu olarak başka ülkede mülteci olmak çok zor.
5 mil. suriyelinin, 1-2 yıl içinde en az 3 milyonunun gideceğini düşünüyorum.Belli planlama ile bu mümkündür.
ONLAR içinde hayallerinin ötesinde bir durum.60 yıllık BAAS-ESAT olayı bitti.%85 egemen olan sunnilerin egemenliğinde bir yönetim kurulacak gibi..Bunu ilk defa görecekler.
KENDİLERİ,iktidar olacak..öz çocukları..
Benim komşum-tanıdığım suriyelilerle konuştum..Hepsinin gözleri parlıyor..ve gideceklerini söylüyorlar.