kimin sorumlu olduğu 10 içinde ortaya çıkacakmış yaparsın büyükşehir çaaatttt!!
Printable View
İyi de ben her seçimde chp ye oy veririm.son seçimde de tüm yazılarım kk ya oy vermek daha doğru tarzında idi.bu boyle diye bu chp nin yaptığı saçmalıkları hep guzelleyecekmiyiz.misal dünya yıkılıyor bizimkiler hala kirmizi kartla protesto peşinde.bu ılımlı muhalif lik rolü normalleşme ayağına iktidarın yaptıklarını rasyonel gösterme çabaları hep aklımıza hakaret işler.benim siyasetten umudum yok siyasiler halkın yararına bir şey yapmaz yapamaz.ulkeyi siyasiler yönetmiyor.bunlar tiyatrocu.bunlari gözlerimle görürken bir seçim daha umutlanip son gece anadolu ajansı tiyatrosu seyretmeyecigimizden emin olsam gene özel iyidir falan derim.ama cidden sıkıldım bıktım.ben oy falan kullanmayacağım.
Son 20 sene sermaye kesiminin durumuna bakın. Denetimsiz yağmaya eşlik eden inanılmaz karlar göreceksiniz. Son beş sene zirve yapan sistemlerin normal işleyişiyle açıklanamayacak sermaye transferleri yapıldı. Olağanüstü bir birikim. Bunu sağlayan siyasal süreçler ve ekonomi politik dinamikler belli.
Sermaye kesimi bundan memnun ve tekerine çomak sokulmasını istemiyor. Tavrı "aman bu düzen bozulmasın tadımız kaçmasın" tavrıdır. Bahsettiğiniz cehape'ye sistemin sahiplerinin verdiği görevi bu çerçevede düşünmenizi öneririm naçizane..
CHP çok şahane, süper bir partidir, 14 Mayıs'ta iktidar oluyordu biz mani olduk.
Elbette perde arkasından partiyi yöneten tuzu kuru tiplerin inadı yüzunden olacak değil ya.
Neyse biz bozgunculuk yapmazsak 2027 olmadı 2097 de kesin iktidar.
Siz particilik oynamaya devam.
Ne zaman gözler açılır, uykulardan kalkılır, partilerin; başlarina çöreklenmiş tipler vasıtasiyla bu düzenin devamı için ve kitleleri kontrol altında tutmak için tiyatro oynadıkları anlaşılır...
Hah o zaman işte.
Ellerimiz kırılsa da gittik oy verdik.
Yenilginin sorumlusu tribünde oturan adam değil.
Haaland'ı, Messi'yi yedek kulübesinde oturtup, Abdülkerim'le maç kazanmaya calışanlardan soracaksinız yenilgiyi.
Sn baskara tam da dediğiniz gibi dusunuyorum siyaset iktidarı ile muhalefeti ile beraber sermaye işbirlikçisi.sermaye de kısmen yerli çoğu yabancı sermaye.e biz halk olarak salakmiyiz sağcı solcu dinci milliyetçi Kürtçü diye bölünüp bizi soy ma la ri na göz yuma lim.ben siyaset tiyatrosundan bıktım.asil savaş efendiler köleler savaşı.bunu anlamayan koleye diyecek lafım yok dilediğine inansın dilediğini desteklesin.siyasetten nemalanan irili ufaklı kölelerin yaptığı i se boyutundan bağımsız olarak ********liktir.
Hangi partiden olursa olsun siyasi konumunu kullanıp devleti soyan adamın evime girip hırsızlık yapan veya sokakta gasp yapandan farkı yoktur.tuyu bitmemiş yetim deyimi doğrudur.bu devletin parası hepimizin parası.