http://i.hizliresim.com/z3DqkB.png
Printable View
Endeks zirve testinde bu ise hizli kazanacagim diye atlayan ky leri tokatlama derdinde. Ky ye iyi pazarladilar. Endeks dusmeye baslayinca bakalim 2 alti kesin de nerede durur. Eder 1.50 1._6 ytd
Peki siz ne kadar durustsunuz sn Aydinefesi. Bu hisse pazarlandikca uyaran brnim. Siz hayal satan ky kan emicilerini samimiyetle burada ve diğer forumlarda kac kez bu sekilde uyardiniz ve asil vebal sizde hissenin dusecegi besbelliyken uyarmamissiniz. Yazik
Eger hisse dussun de alayim derdindeysem serefsizimm peki amacim bu degil de ky yi korumaksa siz nesiniz. Cidden samimiyetle soruyorum? Bir ay once 6 1 yil once 1 lerde olan hisse icin nasil bir yol izlenir aciklayin madem.
Ve dediklerim cikti mi cikmadi mi? Her cikista yeni ky araya katildi mi katilmafi mi? Ky yani diger bolumune bakin takaslarda.neyse isteyen pazarlasin banane vebal uzerinizde artik . İns cikar da su garibanlar az zararini cikartir
Hayal satanlar kral ustad olur bu piyasada. Uyaran ise sahtekar. Bu hisse belki gider ama neden gitsini kimse aciklamadikca spekulatif... Paranizi birilerinin vicdanina biraktiysaniz yapacak bir sey yok. Bunun aynisini vakfn de prizmada rheagda ben yaşadım. Elimize verdiler. Rheag 6 dan aldim 8 sene once. Hala bekliyoruz.