Originally Posted by
Kar_Adam
Hani derler ya,'' İnsanın basireti bağlanıyor ''diye..Hah işte o durum bende var..
Bedelsiz bölünme öncesi Penta aldım Ortalama 380.TL den..Sapık Kurul dan onay çıkınca Kağıt uçtu gitti 708.TL ye ,Cuma günü Tavan kapatan ve bölünme tarihi belli olmayan kağıdı Pazartesi sabahı CAAARTTT DİYE BÖLDÜ ,İSTANBUL BOSTANCI BAŞKANLIĞI..Kağıd anında yapıştı yere,ardından tabanlarla yallah indi 64 lere..Ben de ,ha buradan döner,ha şuradan döner diye diye satamadım kağıtları..
Aynı ,Benzeri olay,Mazhar da başıma geldi..92 TL den girdiğim kağıt,Bedelsiz bölünme öncesi 177 tl ye gitti satmadım.Kafamdaki rakam 200 tl idi.
İstanbul Bostancı Başkanlığı Mazharda da katakulli yaptı..Aynı gün içinde 2 farklı açıklama ile Kağıdı Tavandan Tabana indirdiler..,Şirketin ilan ettiği günden bir gün önce de böldüler kağıdı..
Zaten bir gün önce 154 tl Tabanda kapatmıştı..Bölündüğü Sabah da 15.20 TL den yallah bir kez daha tabana yapıştı..
Sinirlendim,Nefret ettim,% 100 Kaar da iken satmadığım kağıtları % 50 ile verdim..
Senin Kağıtlarda yaşadığın tuhaflıklar,gaayet normal..
Çünki;Burası TÜRKİYE ve İstanbul Bostanı..!!!