Cevabım bilimsel değil ama bence en doğru cevap: Ema’ya göre hareket etme ama hareket etmeden önce mutlaka ema’ya bak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Abd para politikaları ve malum hastalığın yarattığı, dünyadaki genel ekonomik belirsizliklerden dolayı, altın 3000 e gidecek konsensüs görüşü her yerde dile getiriliyor. Bilmiyorum sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz.
Maaşlı çalışanlar için doğru ama kendi işini kuran birisi için de bu alanlar mi daha cazip diyorsunuz? Organize piyasalar ve büyük ticari tekeller nedeniyle tuccarlik için bir şey diyemem ama doktorluk ve avukatlığa yapay zekanın dokunacagini pek düşünemiyorum.
Ben şahsen haftalik logaritmik grafikte dipleri ve zirveleri birlestirerek ortaya cikan kanala gore ucuz veya pahali seklinde düsunuyorum ... yakin vade icin de gunluk normal grafikte kanal çiziyorum
Simdiye kadar hisseler icin hic dusunmedim daha cok endsks dolar altin vs. De baktim ... ayrica yukselen trend kirilimi dusen trend kirilimina da dikkat etmeye calisiyorum örn kanalin dibinden veya zirvesinden bir dönüs gibi ....
cok ovulecek bir sey degil ama en azindan islem yapmak icin dayanak bir dal bir veri olarak goruyorum....
Keza tillson indikatörü , obv indikatoru, macd de öyle ...
Tabii kesinlikle yatirim tavsiyesi degil bir bilgi paylasimi olarak dusundum
Tum arkadaslara hayirli kazanclar dilerim ...diger borsalar yeşilken negatif ayrismak kotu gercekten bunun bir de dönüşü var ... özellikle arabalarimiza telefonlarimiza bilgisayarlarimiza gözünüz gibi bakmamiz lazim ...Sonumuz hayrolsun insallah... saygilar
Selam,
Soyle dusunun. Apple, iThink diye bir urun grubu daha cikartiyor ve iLaw versiyonunda butun avukatlik hizmetlerini bunyesinde topluyor. Hem de ulke sinirlamasi olmadan. Avukatlik, hakimlik vs bunlar en kolay olanlari; cunku kurallar belli. Buyuk bir global ilac firmasi yeni molekul arastirmalarini yapay zekaya kaydirmak uzere. Ki bu teknik ve birikim gerektiren ayni zamanda ucu acik bir konu.
Sayin Dudu cok tesekkurler! Guzel bir kaynak. Hepsini okudum ama bir soruma cevap bulamadim.
BES sozlesmeleri ikameti bulunan ulkeye paylasilacak mi acaba? Konu hakkinda fikriniz var mi?
mevduat hesapları,
saklama hesapları,
ortaklık ve borç ilişkisi menfaati,
nakdi değer sigorta sözleşmeleri ve
nüite sözleşmeleri
Yukaridakiler paylasilacakmis. BES sigorta sozlesmesi kapsaminda paylasilir mi sizce? Mail attim ama size de sormak istedim.