İnat gözü dönmüş aklı yuka insanlarlan uğraşmak zordur.bi fesli vardı geberik oldu mezarında ters dönsün özal gibi,ıslah olsun diyeceğim,OLMAZLAR,sadece mezar yakışır onlara inat oldukları için mezara kadar inat oldukları için:he:
Printable View
Almanya’nın Türk loto milyoneri Kürşat para saçıyor
Almanya'da lotodan 9 milyon 900 bin Euro kazanan Dortmundlu Kürşat Yıldırım, bir ayda parasının 1,5 milyonunu harcadı. Berlin’i gezen Kürşat, Gucci ve Versace gibi lüks mağazalardan çıkmıyor. Her gittiği yerde "Ben loto milyoneriyim“ diyen Kürşat, Türk gazetecilerden ise para istiyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...ciyor-7516661/
Bizdede 9 milyon dolarlık adamımız var naber:kmk:
https://pbs.twimg.com/media/FjJU4nXXgAE30n5.jpg
:whistling:
Illa bana dokunduracaksin. Bir de simdi bir yerden bulup forkliftci ile karsilastirmissin. Ben 9 milyon dolarlik hissem var demedim!!!
Daha fazla var.
Pandemi yasakları olduğu zaman,Büyük boy tekerlekli valiz 110 tl ye, küçük boy 35 TL satmak icin marketler kampanya ustune kampanya yapardı. .
Simdi,Hayat normale dönmesi ile beraber valiz fiyatları da Teyyareler gibi uçuşa geçmiş..
Bugün bir tane alayım dedim, Kucuk 350,Orta boy 450 TL,Büyük boy 580 TL.,Dediler. .
Neredeyse ,Bir otobüs bileti fiyati ile bir valiz fiyatı aynı..
Tuik de emir ile enflasyon raporu yazanlara duyurulur..!!
Muahahahaha. Internet burasi. Isteyenin istedigi kadar milyon dolari olabilir. Yazilarimin da paradoks stilinde oldugunu anlamayip ciddiye alan bana kiziyor. Ama 11.30'da tavan olsaydi Sulun o gun, gorebilirdin belki dogru olup olmadigini.
İran da bir kız arkadaşım vardı .2019 yılında ziyaretine gittiğimde elini tutup koluna girmek istedim..Saçı sakalina karismis ahlak polisleri,Hooop dediler.Nikahın var mı. ? Dedim Yok..
Ee.O zaman ya mesafli durursun, ya nezarette kırbaça mazhar olursun.., Çıkarken de paraların dan ..!!!..
Hadi o yasağı anladım da,Şehir ici Otobüse erkekler ön kapıdan, Bayanlar arka kapıdan binmeye mecbur etmek neyin nesi anlamadım. .
3 gün zor kaldım o ülkede. .
Įmkani olan İran'li kadınlar , niye türkiye'ye koşuyor , onu çok iyi anladım
Bağnazlık ve laiklik böyle bir şey. ...