tahtada maliyet düşürme çabaları var. Yarın hareketli olabilir
Printable View
tahtada maliyet düşürme çabaları var. Yarın hareketli olabilir
Beşiktaşımıza başarılar diliyorum:halay:
Sn Scarface yarınki hareketliliği pozitif yönde mi bekliyonuz?
BrusselAntwerpAhmet Bey sizin mesajlarınıza cevap veremiyorum çünkü hep silinmiş oluyor. Yarın bilgisayar başındayken mesaj atarım size
Sn pars13 sabah durağan negatif 2.seans sonrası pozitif bekliyorum. Tabi sabahki Emirler'de durumu etkileyecek alım-satım olmazsa Şimdilik gördüğüm bu
Sn scarface son dakikada 6-7 kademe birden yükseldi bunu nasıl yorumluyonuz
Dün zaten maksimum orada kapatacağını yazmıştım, hareket bu gün oldu. Sn pars
Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler.
Araştırma yapmayı ve yeni bilgiler öğrenmeyi çok seviyorum. Bu yüzden de yerli ve yabancı yazarların bir çok kitabını aldım ve fırsat buldukça okuyorum. Borsanın bana öğrettiği en önemli şey, "panik ve stres altında verilen istisnasız her karar hatalıdır".
Bildiğim kadarıyla RSI, hisse de ne kadar alım olduğunu gösteren kriter. RSI 100 olması aşırı alım bölgesinde olduğunu gösteriyor. Ancak değerin kaç olmasının iyi olup olmadığını bilmiyorum. Hissemiz aylıkta 66 gözüküyor.
Bildiğim kadarıyla Bolinger, grafikte kanalların sıkıştığı noktalarda aşağı veya yukarı sert kırılmalar oluyor.
Fakat diğer göstergeler hakkında bilgim yok. Fırsat buldukça onları da araştıracağım.
grafiklerde taze bir formasyon oluşumu var(olumlu)
Merhaba arkadaşlar bugün aranıza katıldım. Bol kazançlar diliyorum.
Aramıza hoş geldiniz. Bol kazançlar herkese
Ek 1432
Merak edenler için 10 günlük hareketli ortalama grafiği.
sn scarface kapanış olumlu diyebilir miyiz
Sn pars13
Kapanışı normal buluyorum zaten cumaya kadar yatay bekliyordum gün içi hareketlere göre de yorum yapıyordum
Hissede beni tek düşündüren rsi nin yüksek olması. Bu indikatör aşırı alımdan ötürü yüksek gözükür. Muhtemelen spek ya da malı fazla olanlar kar satışı yapıp düşürme uğraşındalar. zaten günlük hacimin düşüklüğü ve satışın alışa göre fazla olması negatif baskı uyandırıyor. Yukarıda bir arkadaş yeni formasyon demişti. Onayı alınan bir formasyonu var fakat yatay Seyir formasyonu biraz bozdu. Genel olarak ben hisse için pozitif görüşümü ve trend hedefimi koruyorum
:halay::yahoo:tebrikler Sn.Hisseci 16
son sayfayı okuyamıyorum
tmm düzeldi
ya cahilliğime verin flama yapıyor ne demek
açıklarsanız sevinirim sayın Hisseci16
Dinlenip birazda satış yiyip sonra yükselişe devam eder ytd
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
anladığım dilden izah etseniz çok teknik yazılanları anlamadığım için bakmadım
Sabirrrr.sabirrrrr.gerisi güzel olacak inşallah
HUAWEI G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://blog.isikfx.com/ucgen-flama-v...-formasyonlari burada bilgi var.
Hissenin grafiğini açın ve oluşmakta olan formasyonu inceleyin.
Teknik ve temel analiz bilmeden ve öğrenmeden başkalarının(ben dahil) yorumları üzerine sakın ola işlem yapmayın.
Sn hisseci16 madem açıkladınız, bende devam edeyim. Doğru onayı alınmış rising flag
formasyonu yapıyor, ama yatay kapanışlar ve düşüş biraz karıştırdı oraları.
Ama hedefe gidecek inşalah. Bir faydamız olsun formasyon grafiğini de bırakalım.
gerçi burada teknik konuşanlara karşı bir tip var zıplar birazdan.Grafik eğitim amaçlıdır yatırım tavsiyesi değildir, öğretim-öğrenim amaçlıdır.
Ek 1440
Sayın ondrgsh sizi de tebrik ederim,formasyonu ilk siz paylaştınız. Nice flamalar,tobo lar yakalamanız dileği ile :)
Sn scarface emeğin için teşekkürler onayı alınmış formasyon hep yukarı yönlü mü olur yani formasyon onayı mı bu yoksa yönün yukarı olacağının onayı mı
Sn scarface takaslara bakacağınızı söylemiştiniz
Sn pars13 takaslarda önemli bir durum görmedim o yüzden yorum yapmadım.
teşekkürler
despec formasyon falan takmaz 4 yıldır taşıyorum yaslan arkana al temettünü bu arada para tekniği bozar temeli asla
Sn snoccer ben bu kağıtta uv değilim o yüzden formasyonları takip ediyorum, zaten kağıdı alma sebebim tekniği iyi olduğu için. Katılıyorum tekniğin geçici iyiliğinden ziyade temelin düZgün olması bir hissede çok daha önemli kriter. Benim bu kağıt ile maceram belirlediğim noktaya kadar, tabi şayet başka şeyler görürsem ov ye çıkabilirim nasip, yoksa temettü benim için çok önemli değil. Farklı bakıyorum hisselere
bu yoruma katılmıyorum.sebebi:
http://i.imgur.com/V1KKWMr.png?1