kardeş borsada beklenti satın alınır ..düşünsene bu kağıdın ilerisini....tamamen ihracatttt....
Printable View
Kesinlikle haklısınız...beni asıl heyecanlandiran arsalarina proje yapacak olmaları...herkes bilir ki piyasa arsa olayına bayılır....POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi ufak bı hesap yapalım bu sene için 3 milyon dolar sipariş aldı mı evet aldı...yatırımcı sorumlusu ile konuştuğumda memnun kalınırsa bu sipariş artar demişti...bende inanıyorum bı 5 milyon dolar daha sipariş alabilir...8-9 milyon dolar siparişin karı güzel gelecektir...en az bı 15 milyon TL gibi bi kar gelir...15 milyon kar bırakan bir şirketin bırakın piyasa değeri de en az bı 150-200 milyon TL olsun değil mi ??? Bunun içine bedelli ile beraber yipten çıkma beklentisini arsalarina gelistirilecek olan projeleri katmadim bile....size 200 milyon TL piyasa değeri mi olur yahuuu diyenlere Gül'ün gecin
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
valla yaptığın hesaba güldüm sanki ağaçtan elma topluyor 3 milyon sipariş 5 milyon daha gelir hahaha ..neyse gazla bakalım.. print screen le spk ya ileticem artık sağolsunlar forumlrada başladılar ;)
şirket iyi olmasa elbet yatırım yapmam ama bu kadar uçuk kaçık saçma sapan yazılar ve hesaplar ayıp oluyor.. şirketin sahibi yahudi kökenli dolaysıyla israil den ihracat bağlantısı yapması süpriz değil... ( 3 milyon dolar israilden sipariş geldi )
birileri vardı hisse bedelli acıklayında 1 tl ye düşecek diyordu ağzının payını verip gönderdik ortada yok.. kusura bakmayın 200 milyon pd hayalcilik .. ha dersenizki rtalb glryh gibi operasyon olur onuda Allah bilir
Arkadaşım 3 milyon dolar sipariş almadı mı bu şirket...kapta mevcut...diyorum ki yatırımcı sorumlusu ile konuştuğumda memnun kalırlarsa sipariş gelmeye devam eder dedi...istersen ara kendin öğren bu durumu...POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Qnbfl piyasa degeri 13 milyar...RTA nin 2.200 milyar...bistte olmaz olmaz diye bir şey yok...beyaz 2 liradan 205 liraya gitti..ekiz 0.27 den 21 liraya geldi...borsada örnekleri çok diyorum...bak uçmayan Pegasus 22 den 66 ya gitti coronada...batik Spor hisseleri uçuyor...bende kalkmış seninle borsada mantık tartışıyorumPOT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2000 yılında selgd 13 dolar hisse başı...şimdi 0.6 dolar...buna da gulsene
İnsanlar 8 TL hedef verip lot almasınlar...sonra düşmeye başlarsa senden bilirler POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazı da burda kalsın bakalım...sen benimkini gönder ben seninkini...silersin filan POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyi bakalım sessizce bekleyelim
neyse siz yazın birbirinize anlaşıldı .. adam yeni üye olmuş gelmiş hemen selgd sayfanına
çakallll vardı senin gibi ,,,,,1,5 tl,2 tl.den milleti kaçırdı şimdi yazmıyoo bileee....kötü kalplilik yapma hissenin gerçeği ortada...spk bu kağıdın gazlanmaya ihtiyacı olmadığını şuan bu fiyatlardan almayanın mal olduğunu senin de kötü niyetli olduğunu anlar...demedi deme
Biri benimi çağırdı. Çağırmanıza gerek yok 10 yıldır burdayım.
Sn Ümit sana tavsiyem buradaki sırtlan ve leş kargalarına laf yetiştirmemen olacak.
Bunlar ekip olarak gelirler, üşüşürler foruma. Hep boş laf ve hatalı bilgi yazarlar. Abartmak işleridir. Hissenin daha çıkış nedenini bilmeden yada öngöremeden sallarlar. Ya tutarsa.
Ha sallarlar deyince aklıma Mustafa Keser geldi. Oda burdaysa ses versin.
çakallll...sen kağıdı kötülemeye başladığında 1,5 tl.idi.leş kargası asıl sizsizniz lot az satamıyosunuzda hissenin çıkmasıda zorunUZa gidiyor.....BAK SANA BİŞEY DİYİM Mİ? TOPLAM 10 MİLYON LOT VAR KORKUDAN MALI KAPTIRMAMAK İÇİN SATAMAYACAKSIN ÇILDIRTA ÇILDIRTA GİDECEK SİZİ KAĞIT.....:halay::halay::halay:ÇAKAL KİM OLDUĞUNU TEYİT ETTİM BİLESİN....SANA SON TAVSİYEM OK YAYDAN ÇIKTI ÜZÜLME ARTIK SUSMAN DAHA FAYDALI KENDİNE İYİ BAK DOSTUM İYİ AKŞAMLAR:halay::halay::halay:
Vay be alayım dedim o gün yüklü yazınca direkt tavan açacaktı olmadı ben trade ederim alıp beklemek kitabımda yok benimSM-G970F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakın malınızı kaptırmayın sakın topu topu 10 milyon hisse var piyasada.......bu yüzden sahipleri apar topar % 100 bedelliye müracaat etti.....fazla hisseyle yükseklere uçmak için çünkü çıkış spekülatif değil ....hikayesi var yolu çook uzun İYİ BİR BLANÇO BEDELLİ ONAYI ARSA PROJE SATIŞ ARTIŞI CİRO VE GÖZALTI PAZARINDAN ÇIKIŞ ....sizi yoldan çevirmek için malınızı kapmak için çeşitli senoryolar yazıp çizecekler kafanızı bulandıracaklardır... asla malınızı kaptırmayın asla ........20 yıldır kaybeden sizdiniz kazanırken kaybetmeyin....
malı kaptırmayın demek yaz koçum yaz ekürin yok oda yazsın
Vakıf yatırım 1 mly.mal satarak 1,00 tl.bedellinin parasını çıkardı......kısaca bu satım alım için yapıldı....ÜZÜLMEYİNNNN....:halay::halay::halay: