cakma operasyonu derken ky yemi yedirecekler
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
cakma operasyonu derken ky yemi yedirecekler
Çakma değil ama mal kaçırma operasyonu olmasın. Çaktırmadan yandan yandan gidiyor. Haberiniz olsun 450 dönüm araziye mahalle kurulur. Ederini siz hesaplayın.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Çakma zaten fiyatı yükseldikten sonra olur.adam tarihi dibindeki hisseyi buradan nasıl çakacak hem de gözaltındaki hisseyi.
Perşembe-Cuma hacim 200.000 lotu bulunca bir an umutlandım ama aynı tas aynı hamam
Bu kağıdı haftada bir işleme açsalar daha iyi olacak sanki. 30.000 lot işlem olsa ne olur olmasa ne olur
Sabır, sabır az sabır.
Niğde belediye başkanı da istifa etmiş. Brko nasıl etkilenecek göreceğiz.
Sent from my iPhone using hisse.net
siyasi ayak etkilemez.zannetmem .fakat bi olay var 40 kuruşa falan bizden başka hisse kalmadı ...bende ( İHLAS -İEYHO_ATSYH) PÖRTVÖYÜMDE en az 1 yıldır mevcut..hepsi nerdeyse bire bir yaptı ...bu şirket napıyo anlamak mümkün deyil.. arıyoruz görüşüyoz togi diyolar şirket yeniden meslek deyişimine gidiyo diyolar ..ortada bişiy yok ..bu bedelliyi 52 kuruştan alan kurumlar neden sesini çıkartmıyo ...bu hissenin en az şu an 75 kuruş olup oralarda yataya baglaması lazım ...teknik anlamda mini bi tobo oluştu ..onunda omuz boyu ancak 50_55 aralıgına takabul ediyo ...tobo çalişirsa tabii...izlemeye devam..YTD
Siyasi ayak etkileyebilir. Belediyeden imar konusunda bir söz alındı ise yeni Başkan ile yeniden başlanacak. Zaman kaybı olacaktır ancak Yeni başkan kendini göstermek isteyecektir. Brko arazisine güzel bir proje başkanın işine gelir.
Alakası var mı bilmiyorum ama 44 e 60.000 lot verdiler.Toplam hacim 64000 lot oldu.
Eşleşme miktarı da 16 lot:)
imara açıldı dostum burası ...şimdi yapılacaklarla alakalı firmalarla görüşmeler falan yada arazi satişi olacaksa bu belirsizlikler kalkmadıkca bizide başında bekletiyo ...sanırım bilanço 5tr falan gelirse bu10 gün içinde heralde gelmesi gerekiyo ufak defek hareketler olabilir ... bi haber gelmedikce bizimiş 2018 in ilk çeyregine kadar sarkar gibi göüküyo ...ama söledigim gibi ard arda haberler patlarsa ancak deyişir...YTD
İmarı var ise imar değişikliği vs olmalı ki imar için imza yetkisi verilsin. Emsal artışı yada arazi büyük olduğu için özel bir imar çalışması olmalı. Aksi durumda yetki niye verildi. Belki de sadece hareket olsun diye verildi.
elimde 550k brko var, adam gidip 0.46 ya 170k mal koymuş
portföyümün 1/4 ün den fazlasını aynı kağıda koymam hiçbir zaman, ama 0.46 daki malı çizip almamak için zor tutuyorum kendimi.
ağır tahrik var.
İşlem hacmi açılışta 25 lot. Kim yapar niye yapar anlamak mümkün değil.
Sabahtan 80.000 yazmışlar 46 ya muhtemelen birazdan artar
al benden de okadar sayın vop24 ...fakat öle bişiy yapmaya kalksan anında başında bekleyen tahta yapıcı mı diyim piyonmu diyim patttan devreye giriyo ..ben daha önce bi başka göz altı hissesinde yapmiş 2 tavan fakat olayı fark ettiler anında baskıladılar ...YTD
patlamaya hazır bomba tokiye saygılar
bir mahalle kurulur ora
egeli co girişim .....sermaye...20.000 zarar.....6.500 .. hisse tavan ...48 den _54..gülermisin aglarmısın ....
Sıra Brko’ya da gelecek. O günler gelince almak için sıraya girecekler. 450 dönüm araziye ne projeler yapılır yeter ki alıcı bulunsun.
HAYRETTİN YENELGüneyÇarşamba 05.10.2017
Son yıllarda kurulan karma organize sanayi bölgesi, sürekli gelişen üniversitesi*ile adından söz ettiren Niğde, tüm bunların*olabilmesi için en önemli*unsur olan ulaştırmada da*önemli bir noktaya geliyor.Niğde'de devlet desteği ile*2017 yılında 527 proje yürütülüyor.*Bu projelerin 286*tanesinin ulaştırma olması*dikkat çekiyor. Projelerin toplam*bedeli ise 2017 değerleri*ile 2 milyar 286 milyon lira*olarak belirlendi.*
ÖNEMLİ PROJELER
Niğde İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Vali Yılmaz Şimşek, Niğde'de gerçekleştirilen projelerin kentin kalkınması için çok önemli olduğunu söyledi. Şimşek, İl Özel İdaresi ve Genel Bütçe'ye dâhil kuruluşlara ait projelerin 75'inin tarımormancılık, 2'sinin madencilik, 9'unun kültür- turizm, 42'sinin eğitim, 13'ünün sağlık, 2'sinin enerji, 90'ının diğer kamu hizmetleri, 8'inin konut ve imalat sektörlerinde olduğunu açıkladı. Niğde'de devlet tarafından yürütülen en önemli projelerden birinin 275 kilometre otoyol ve 55 kilometre bağlantı yolunu kapsayan Ankara-Niğde Otoyolu olduğunu ifade eden Vali Şimşek, "Proje Nisan ayında yapılan ihale ile başlamıştı. Projenin tamamlanması ile Niğde önemli bir geçiş merkezi olacak. Projenin tamamlanması ile Edirne'den çıkan bir sürücü Şanlıurfa'ya kadar otoyoldan hiç çıkmadan seyahat etmiş olacak" diye konuştu.
adamlar tam voleyi vurmak için bekliyor o memleketin canlanması arazinin daha değerli olması anlamına gelir istanbul gibi bir yerde bu arazi olsa bırak milyonu katrilyon yapar alıp beklemekte fayda var ytd...
benim hesabım bu 450000x240 tl = 108.000.000 tl iş patronlarda biter
Geçen hafta 46 ya konulan 170000 küsür lot bu sefer 45 e konulmuş.adam bir umut alan çıkar diyor sanırım
tobonun sag omuzda tamam ..ama hareket şimdilik yok ..YTD
Bilanço tarihi ne zaman? Bizim için çok önemi yok biz arsa haberi bekliyoruz ama yine de merak ediyor insan
44-45 ama emir iptali olmazsa hacim arttı. akşam yukarı ya da aşağı süpriz kapanış olabilir.
Şu ana kadar gerçekleşen lot:108.000 .Eşleşme miktarı 142000
Endeks 120 olacak neredeyse bu oç ları hala emir iptal ediyor40 tan mı alıcan oç
Haha, adam bakti mali kaptiriyor, 47 ye 936 bin lot satis yazdi, durusunu belli etti
Nafile cirpinislar bunlar, istesigin kadar baskila. Duzenli alima devam
Elbet sira 47 ye de gelecek
Fazla dayanamaz artik, bu kagitta spek yok diyenler spek gorsun
https://i.hizliresim.com/ZO3nEZ.png
...............
Bilanço iyi gelecek de onun mu hazırlığı var yoksa arsa haberi mi. Sabır sabır. Göreceğiz.
Malı kaptırmaktan korkan adam neden 47 ye 900.000 lot satış yazsın.ya biri alırsa ne olacak diye düşünmez mi?
o mali kaptirmasi imkansiz, kapanis seansinda aklinca gosteri yapiyor
Kagit gun ici isleme acik degil ki, goz altinda eslesme ile islem okuyor
47 den 900k eslesme olsa aninda iptal edecek satisi, hep yaptiklari sey
Brko min 2-3 yillik yatirim yapilacak kagit, 2-3 ayligina giren yanar
Ben arsa almis olarak goruyorun kendimi
Bu yatirim beni 5 yil erken emekli yapar diye dusunuyorum, dolayisiyla gerekirse 5 yil da beklerim
1 lot alışla takas lideri benim😀
gitmeyen göz altı kalmadı dün viking dün büğün cosmo kapıtal egcyo lar bunların ne beklentisi var alayı 1000 lere yaklaştı bi iki tane d guruybu hisse si var 20_30 larda onlarında mahkemesi var falan ...kardeşim bu adamlar adi .. borsa 120 bine dayanmiş buneyin baskısı ...ya siz fetocusunuz borsanın gitmesine üzülüyosunuz ...yada beş parasız kıcını araziye dayamiş embesiller ..şimdi ettikleri 6 aylık karada inanmıyorum ben türkiyede her kuruma imam atadılar spk ne ayaksın deyemiyo spk nın içinde araştırma yapabilen yok ...esas bunların babaları çok zeki adammiş .. ankarada bi trafik kazasında hayatını kaybetti ..ALLAH rahmet etsin ...geriden yerine gelenler iktidarsız...sefil...ytd
Oç olunur ama bunların ki de fazla ya.adam 44 ten yaptığı alımı iptal ediyor.nerden istiyorsun söyle oç oradan verelim
firmaya yazsakta yazmasakta bişiy deyişmiyo sayın mustafa bey..hep aynı muhabbetler... bu 11, ay beklentim devam ediyo ... 70_75 aralıgına kadar kaldırmazlarsa ben bu hisseyi ekranımdan siler 2, ayın ortalarına kadar da bakmam sadece portvöyümde durar .....karsanı 142 _aliş 202 satiş yaptım yerli oto muhabbetine ..ordan nakite geçen parayla gün ve gün bunu alırım demiştim...ama düşündüm gereksiz başka hisseler var.. daha güzel paralarda kazanılıyo... zaten 550k var ..riske gerek yok...naparlarsa yapsınlar beceriksiz herifler ..bi hesap soranda yok 52 bedelli yaptılar bi sürü hisse köstürdüler bedelliden kurumlara insanlara biride çıkıp şirketi arayıp 52 den kaptırdınız hisse 40_45 sürünüyo ne ayaksıznız demiyo..onlar düşünsün ...ytd
Daha önce 47 46 45 e satış yazanlar şimdi 44 e yazıyor ama dönüp bakan yok.sonumuz hayır ola