Malı toplamadan götürmem diyor uzun lafın kısası..
Printable View
Malı toplamadan götürmem diyor uzun lafın kısası..
2 kademe çalışıyor.2.15/2.16 ..bi yere yıkılacak ama nereye...
Yarinki macta tff başımıza çorap örmezse, haftaya 50 H.O GEÇERİZ .
yarınki olası galibiyete güçlü tepki oluşumu var mal toplayanda.
twitter da #JusticeForTrabzonspor etiket çalışması var şuan dünya gündeminde 5. sırada, avrupanın önde gelen medyaları şike ile ilgili haber paylaşıyor hedefte infantino ve fenerbahçe var
hakkımızda hayırlısı olur inşallah
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda rakibimiz Konyaspor oldu. Hayırlısı olsun....
Memleket ne hale geldi...Hertaşın altından Ruşvet olayı çıkıyor...Şİmdi FB yönetimi harıl harıl basın açıklaması hazırlıyordur...
İngiltere’nin en prestijli gazetelerinden biri olan The Guardian ve Fransız Le Monde’un bugün okucularına paylaştığı haber Türkiye ve Dünya gündemine bomba gibi düştü.
Trabzonspor Avukatından Açıklama
The Guardian’a konuşan Trabzonspor avukatı Erdem Egemen ise “Biz hâlâ TFF’nin bu konuda kendi disiplin talimatını uygulamadığını iddia ediyor ve 2010-2011 sezonu şampiyonluğunun Fenerbahçe’den alınıp Trabzonspor’a verilmesi gerektiğini düşünüyoruz.†ifadelerini kullandı.
Söz konusu dönemde UEFA Başkanı olan Michel Platini ise basın sözcüsü aracılığıyla yaptığı açıklamada söz konusu belgelerden haberi olmadığını ve bu konuda tam yetkili kişinin Infantino olduğunu söyledi
Belgeler Yayınlandı !
https://bilderim.com/sike-davasi-yen...usvet-iddiasi/
İyi akşamlar sayın forum üyeleri.la spkek senin de akşamının da sülaleninde ..............
N oldu la şerefli hani istersen indiriyor istersen kaldırıyordun ha???don yağının dolması gibi dondun???la 300-500 lotla 10 kademe basıyodun aşşağıya ya ne oldu???basan yerlerine bi şey mi oldu???mal istiyorsan napman eğilmen gerek ama güzel eğilcen beğenmem şart.mal verceksen yine güzel eğilmen gerek ve yine beğendirmen gerek ve şart...yeni müşteri nah bulursun bizle idare etcen mesela şahsımla.he kimmiyim ben nerden bilcen yığınla öptüklerinden biriyim sadece biri.ama çok geliştim sayende sağolasın.seni ömrümün sonuna kadar öpcem dikkat et her şartta biliyorsun di mi???neyse spotumu yapayım,yapabilirsin spkek,başarabilirsin,eğilebilirsin güveniyorum sana şekerim:party:
Bu şike davası bir an önce bitmeli .ilgili taraflar fb ts tff uefa bir araya gelmeli ve noktayı koymalı. ..
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ancak bu belgeler doğru ise uefa da çok büyük sıkıntı yaratır. ...
Daha öncede olimpiyat komiteleri Fifa ve uefa da rüşvet skandalları patlak vermisti.
SM-E500H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzonun hakettigi sampiyonluk gerimi gelcek yoksa tepkiler cig gibi ytdddddddd
Acaba diyorum spek bunun kokudunu 1.5 ay once alip biyerlerden endeksin asagi hareketindende faydalanip toplama harekatinami giristi 2.80 lerden bir ayda 2 ye kadar basti tabiki takimin toparlanmasi iyi olmadi epey zorlamistir agayi ama toplayabildiyse ve bu haberler gercekse trabzonun sampiyonlugu geri verilebilir zaten hakeden trabzonspordu hak yerini bulmus olur ytdddddddd
Trabzonspor şu an dünyayı arkasına aldı.Muharrem Ustadan da açıklama gelmesi lazım. !!????
Yazık bütün planları altüst oldu.
Bazı çevrelerin demek istedim.
Koyu gs li olarak trabzonsporu hep sevmisimdir gs hissem var pazarteside insallah ts hissesinede kademeli girisimi yapacam bence bu haberler bos degil bu is guzel yerlere vede trabzonsporun hakettigi degerlere ulasmasini saglicaktir zaten hafta basindan beri arastiriyorum iki genc ismi varki trabzonsporun bunlarin degeri su an hisse degeriyle ayni nerdeyse devre arasi bu hissede senlik olabilir ytddddddd zaten endeks yuzde 10 dustu trabzon son 1.5 ayda nerdeyse yuzde 25 dustu birde takim toparlandigi halde dustu bu normal bir dusus degil sonucta toplamaya calisti ama artik yolun sonu geldi bence
https://i.hizliresim.com/vJqM1O.png
bu yorumu yaptığımda gündem, FIFA dan çıkacak sonuç ve başkanın ağzından düşürmediği tesislerin satışı idi.
ben bu gap dolacak demişim.
tabiki uzun zaman fifadan sonuç çıkmadı ve başkanda sözünde durmadı. bizde 2017 zora düştük.
ama bu gap mutlak dolacaktır.
davanın en geç ikinci devre sezon sonunda bitmesini bekliyorum.
ama davanın,bir anda dünya gündemine gelmesi fifayi şubat
martta sonucu açıklamaya zorlayabilir.
Dolars guzel tespit bu gunlere uyuyor sampiyonluk sansi epey yukseldi dava trabzonspora dogru dondu yanliz su an bir de iki tane super yetenek var onuda ekliyelim senin grafige devre arasi cilgin teklifler gelebilir ytddddddddddd
TS hukuk kurulu Şikeciler ve onları Himaye edenlere öyle bir yerden gol attı ki ne yapacaklarını şaşırdılar.hukuk kurulu türkiyede bu iş olmaz. malum kişinin kaset olayından dolayı herşeye kumpas diyor. avrupadada dava açsa feto yaptı diyecekler. gitti tff ile uefa sahtekarlık yazışmalarını dünyanın tüm gazetelerine yaydı:dvr::dvr:. artık iktidar ve azizin FETÖ, Kumpas palavr diyecek yüzleri kalmadı.. tahminimce .
bu haber dün bu gazetelerde ilk sayfadaydı
adeleti elin gavurunda arar oldu anadolunun gariban takımı tspor.
https://i.hizliresim.com/vJrYlR.png
Adalet adalettir eninde sonunda tecelli eder bu sampiyonluk trabzonsporun hakkiydi ve eninde sonunda tecellisi trabzonsporun lehine olcaktir ytddddddddd
genel takas durumunu atacak bir babayiğit yok mu?
bu dış basın haberleri, bir süre önce yönetim tarafından yabancı bir şirket ile.yapılan pr anlaşması neticesinde sanırım,
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
başarılarrrrrrrrrrrrr
TSPOR genel takas
http://imageturko.com/?di=1Q5M
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1399055
haftalık hisse yarışmamıza 3 hisse seçin bir hafta yarışalım
Bu aptulkadir ile yusuf neymis arkadas bunlara 30 milyon euro bile az bu cocuklara deli teklifler gelir trabzonspor sampiyonlukta busene cok rahat yarisir ytdddddd
Trabzonspor 1-0 Bursaspor
Maç sonucu.
Golümüz: Yusuf Yazıcı
TRABZONSPORUMUZ ÜST ÜSTE 7. RESMİ MAÇINI KAZANDI.
TEBRİKLER FIRTINAM
Ersun Yanal'lı Trabzonspor: 8 maç 9 puan
Rıza Çalımbay'lı Trabzonspor: 8 maç 19 puan
Hele yusuf direkten donen vurus neydi arkadas messi misin birader oyle avrupa takimlari simdi tirnaklarini yiyorlardir bu cocugu nasil aliriz diye zaten mencester city salam teklifle devre arasi trabzonun kapisini calcak ytddddd
Ek 12323
Tspor:1 - Bspor:0
Akyazı'dan Selamlar
Meteoroloji den Süper Lig takımlarına uyarı : FIRTINANIN ŞİDDETİ ARTARAK DEVAM EDECEK
artık hissemizde sıra yukarılara tırmanma zamanı!!!!!!!
http://www.hisse.net/topluluk/showth...55#post1399055
haftalık hisse yarışmamıza 3 hisse seçin bir hafta yarışalım