2.seans biraz daha Hereketli olabilir
Printable View
2.seans biraz daha Hereketli olabilir
boyle onemlı bı mac oncesı bu kadar az ılgı trenlerde bıle degıl bu degerlendırılır
Yenilirse kötü fiyatlayanilir, o yüzden beklemede belki coğu kişi ama yenerseler lige tekrar ortak, beraberlik bile olumsuz algı oluşturur, burada algı çok önemli.........yağni şampiyonalar ligi, TFF kupası lig gibi fiyatlamıyor.......zurnanın zırt denilen yeri bjk icin yenilirse, yenersede çok fiyatlamaz......liderliği alana kadar...ytd
Merhaba arkadaşlar umarım yeneriz güç gözüküyor ama en olumsuzu yaşasakta ne kadar düşeriz bilgisi olan varmı zanletmiyorum . Bundan sebepte kimse risk almak istemiyor gayet normal vede en mantıklısı almamak doğrududa bu bize gelince bekleriz bu sene dahada zarar ederiz gibi bjk sıkıntılar çok saygılar iyi tatiller.
Oğuz birader sen neyin peşindesin. Birisi çıkıp bana bşr şey der de mahkemeye verip maddi tazminat alırım da zararı buradan mı tazmin ederim peşindesin anlamadım ki :) sendeki durum nedir böyle lütfen anlat
bu akşam yenersen
pazartesi 4,38 bekliyorum seni bjkas
480 olsun verecem maliyet orası. İsterse gitsin.vermezlerse kaciracam 😁
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cenk Tosunun golü geldi
Macı izleyebileceğimiz link varmı arkadaşlar.
gooool
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gol geldi inşallah yüzümüz güler diyorum. Hayırlısı bakalım pazartesi değişik bir şey olurda belki sabahtan yüksek açıp akşam düşmez diyorum adamların yöntemi belli sabah aç yüksekten sat millete akşam ver aşşağıya yanlışsam düzeltin bu mantıklada kimse bulaşmaz biz bize hisselerimiz düşer durur.
Oguz24 kardeş her gereksiz ve temenni içerikli kimseye faydası olmayan ve forum kurallsrına aykırı sohbetvari yorumunu yönetime şikayet ediyorum. Hakkını helal et
Kartal özüne döndü, müthiş oynuyolar.. İkinci yarı 25 dk daha top görmedi cimbom... :) :) Bu oyunla çok işler yapar yine bu takım..
Eveeeet...
Galatasaray balonu bildiğiniz gibi önce bedelli ile patladı, şimdi de ligdeki gerilemesi ile patlayacak sanırım...
Önce başakşehirden 5 gol, şimdi de beşiktaştan 3 gol yedi...
Ama herşeye rağmen yarın beşiktaş hisseleri düşer derler.... Değil mi Oğuz?
Sence ne kadar düşer oğuz? Almayalım değil mi yine herzamanki gibi... Düşer dersin? Elimizde kalmasın? Sen iyi bilirsin bu işleri...
Resmen deli gibi oynuyor takım.Freni patlak kamyon misali
ALE-L21 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
oğuz 3. gol geldi...
Yarın sence ne kadar düşeriz ?
Sen iyi bilirsin bu işleri.
Görürsünüz demiyorum ama yinede sabah yüksek açar borsanın düşmesini bahane eder geriye doğru gelir bu yorumlar neden ağrınıza gidiyor anlamak mümkün gelmiyor dikkatli olum derim.
bu başarının bu oyunun tavan tavanla ödüllendirilmesi lazım
SM-C9000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzun zamandır böyle keyifli derbi olmamıştı :)
3 gollü bu galibiyete ve ligin yeniden başlamasına p.tesi bi %3 yapar sanıyorum.. Ötesi bu aşamada ekstra olur.. Ancak iştahlı yeni alıcıların gelmesi, piyasanın olumlu seyretmesi ve en önemlisi çapsız spekin keyfinin pozitif yönde olması ile olabilir..
Takımın gidişatı ilerisi için gayet olumlu.. Öte yandan ligin tepesi çok yoğun bu sezon..
Hayırlısı olsun..
Beşiktaş veya herhangi bir spor klübünün kağıdı, ne zaman tavan görmüş?
Tarih, yıl, gün, saat, saniye istiyorum...
Boş boş yazılar hep...
Çıkış bekliyorum. Tavan mavan değilde. Normal şartlarda çıkması lazım.ama bunu tabi hisse sahipleri bilir. Şampiyonluğun en büyük adayı oldugunu gösterdiler.
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
8-0 bitecek maç 3-0 bitti. Beşiktaş istediğinde net en güçlü takım olduğunu gösterdi. ŞL maçları bizi çok yordu ama ligde tekrar kafaya geldi.
Kağıda gelirsek; Tahtada ne yazık ki 2-3 farklı çakal grubu var bunlar birbirinin çıkmasını bekliyor. E haliyle 4 den satış gelmediği için çıkmıyor. Buradan birileri düşse peynir ekmek gibi 6 üstü millete döşeyeceklerini iyi biliyorlar:)
P.tesi 4,20 açar hızlıca aşağı verir eksiye düşmese de 4,10-4,15 aralığına gelir. Ama kapanışı güzel bekliyorum.:ok:
Hem skor hem oyun hem ileriye dönük verdiği ümit ile bu hafta hacim gelir ve 5'lere doğru yolculuk başlar diyorum, şampiyonlar ligini fiyatlaması için ligde iddialı duruma gelmesi gerekiyordu, bu maçtan sonra haftaya pazar günü kayseri maçını da alırsa 8 aylık bezdirme hareketi biter. Ytd
syn admin
yazdıklarım neden silindi acaba?
kimin zoruna gitti
küfür mü ettik
hakaret mi
doğruları yazdık
Keşke bu dediğiniz rakamlar olsa arkadaşlar benim görüşüm bıktırma algısına devam sabah tan yüksek açabilir ama borsanın düşmesiyle bjk de düşer diyorum daha sonr ne olur onu bilemem iyi hafta sonları.
tavan tavanlar artık hayal ama ılk dalgayı atar yrn
Bu ne yaf yarışma filan sürekli her topikte yazılıoç amaç ne ? 1.ye noluyo
Senin kadar arsız yüzsüz birini ben hayatımda görmedim.. Para için her namussuzluğu yapan tipler var ya sen o sun. Ta kendisisin. 6 aydır sadece küçük yatırımcıyı korkutmak, yıldırmaktan başka burada kime ne iyiliğin geçti adi herif.
Milletin sinirini bozuyorsun.. Teknik biliyor musun yok!! Temel analiz biliyor musun yok..(PAYLAŞTIĞIN Bİ HALT YOK) anca düşecek.. Ben sana hakkımı helal etmiyorum.. Yazma güzel kardeşim yazma. İnsanlarda seni bir ... zannedip kağıdı almaya çekiniyor..
oğuz24 denen bu arsıza Allah rızası için ceza verecek admin nerelerdesin!!
Ben burada yeni değilim oğuzu geçen seneden beri tanırım. Geçen sene de böyle yazdı durdu. Hisse yukarı yaptığında ortalıktan kayboldu. Şu sıralar buraya yazma sıklığı daha da arttı bu benim açımdan memnuniyet verici ama yeter artık kabak tadı vermeye başladı.
BU İŞTE SABIR LAZIM yıllarca beklersin sabreden kazanır bu kadar basit
Valla bjk den hep kar yazdım şükürler olsun.
Kimseye aldırmaya ya da sattırmaya da çalışmıyoruz. Elli bin defa söyledik bunu. Benim yazımla alacaksan senşn daha çok fırın ekmek yemen gerek.
Senş eleştirdiğimiz husus dayanaksız şirketi / hisseyi karalaman.